2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

büyümüş teyzesi bende görünce çok şaşırdım biraz sonra ekliycem fotoğrafını bak sende şaşırıcaksın çok net belli oluyor. Ben de en son 7.haftaya girerken görmüştüm nokta gibiydi şimdi kocaman bebek olmuş sen 11.hafta gittiğinde çok şaşırıcaksın ne kadar büyüdüğünü görünce

Ama şimdi daha da heyecanlanıyorum ben
Öyleyse hemen resimleri bekliyoruz biizzzz

maşallah :) senin de gözün aydın canım, okurken çok heyecanlandım..
seninle aramız çok az ve sanki benimkini anlatıyormuşsun gibi geldi.
benim kontrol 11 şubatta heyecanla beklemedeyim.

bazen süre uzun diye stres yapıyorum ya neyse

aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişiniz kaç haftalık hamilesin?Doktora gittin mi?

tşk.ederim siteye 2 gündür giremiyorum gündüz iş akşam eve gelince çok yorgun oluyorum ve hemen uyuklamaya başlıyorum valla bıraksalar yataktan hiç kalkmam benim minişim 8 hafta 5 günlük.yarın kontrolüm var gidicem doktora bakalım herşey inş. böyle yolunda gider.allaha emanet..

Selam,
Demir hapları kusturuyor diye biliyorum,insanlar çare olarak kalkmadan 1 saat önce saatlerini kurup içip tekrar 1 saat uyuyorlarmış,yoksa herkes kusuyomuş.
Bu taktiği dene istersen

Hoşgeldiiiinnnn:)
Maşallah minişe de hiç üzmemiş annesini,herşeyi süper çıkmış

Artık ikili test sonuçlarını alıncaya kadar çıldırırız

sagol tatlım darısı basınıza insallah..Bende en son 3 hafta önce görmüştüm meleğimi ama çok özlemiştim iyi geldi bu kontrol :)Senin bebişte kocaman olmuştur o zaman. Valla hamile kaldığımdan beri ilk kez bu kadar duygulandım onu görünce resmen bebek olmuş benim kuzum

Kızlar cok kanamam oldu hastanedeyimm yatirdilar gozlem altinda tutuyorlar.bebis simdilik iyimıs.cok yordu bu bebis beni.ciksin disari bi Vurcam poposuna poposuna

geçmiş olsun annecik üzülme geçecek inşallah bebiş şimdiden cilve yapıyor sana:)Allah ikinize de sıhhat versin inşallah.

oh senin miniğin de büyüyor maşallah Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Ohhh çok şükür:) Dün nasıl paniklettin hepimizi
Maşallah,maşallah

Keseler dedik..:18:
Atlattık

Kalp atışları dedik:18:
Atlattık

Şimdi sıra tarama ve cinsiyetlere geldi

Aaaa evet :) Cinsiyet sutunu açıcakmısın listende :) Hattaa şuan kesedeki yerlerini yazalım,sonra da cinsiyletleri öğrenince ne kadar tutmuş diye bakarız olmamı ?

Aman da aman maşallah maşallahDarısı bizim başımıza
Ben senin tickerindaki bebek arabası modelini çok beğeniyorum,hayalimdeki bebek arabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…