Canım benim hoşgeldin
Birkaç gündür sık giremedim tatlım,şimdi buralardayım
Maaşallah bebişine annesi,ne de büyümüş öyle
Ben en son 7.haftada gördüm o zaman da daha minicik noktaydı.
İkili tarama için 11.haftada gittiğimde artık tamamen görürüm meleğimi
Net olarak belli oluyor mu canım artık?
büyümüş teyzesi bende görünce çok şaşırdım biraz sonra ekliycem fotoğrafını bak sende şaşırıcaksın çok net belli oluyor. Ben de en son 7.haftaya girerken görmüştüm nokta gibiydi şimdi kocaman bebek olmuşsen 11.hafta gittiğinde çok şaşırıcaksın ne kadar büyüdüğünü görünce
bi türlü ekleyemedim ya hata veriyo
büyümüş teyzesi bende görünce çok şaşırdım biraz sonra ekliycem fotoğrafını bak sende şaşırıcaksın çok net belli oluyor. Ben de en son 7.haftaya girerken görmüştüm nokta gibiydi şimdi kocaman bebek olmuşsen 11.hafta gittiğinde çok şaşırıcaksın ne kadar büyüdüğünü görünce
aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişinizkaç haftalık hamilesin?Doktora gittin mi?
günaydın hanımlar. dün sağlık ocağında tahlil sonuçlarımı aldım. herşey çokk güzel dedi doktor. ne olur olmaz diye demir hapı verdi. duofer kapsül verdi sağlık ocağındaki ebe. aç karnına kullanmam gerekiyormuş. dün sabah aldım aradan 1 saaat geçti ve kustumilacı çıkardım. bu ilaçtan kullanan varmı aranızda. ilacı içtikten sonra çokmu aç kaldımda öyle oldu acaba. yoksa yaramadımı bana
Merhaba Arkadaşlar Hepinize Sağlıklı bir Hamilelik Diliyorum. Forumda Pek paylaşımda bulunamasamda sıkı bir takipçisiyim. Hergün Yazılanları gün boyu okuyorum. Bebeğini Kaybedenlere Allahtan sabır ve şifa diliyorum. Bende Başımdan geçen tecrübeleri aktarayım size. Son Adet tarihim 13 aralık bugün itibariyle 7+2 günlük hamileyim. Hamileliğimi adet geçtikten 4 gün sonra öğrendim. İlk doktor kontrolüne tam 5+3 günlükken gittim. Normal ultrasonla Bebeğimin kesesini Gördük.Doktor Dış gebelik olmadığını 7 tane test yaptırmam gerektiğini (kan sayımı - tsh- st1 st2 st3 kan grb. vs) ve sağlıklı beslenmem gerektiğiyle alakalı tavsiyelerde bulunduktan sonra. 7 haftaya randevu verdi. Bugün ise tekrar doktorun yanına gittim 7+2 Günlüktü gene normal ultrasonla bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum demiyorum ama kalbinin attığını ekrandan gösterdi doktor ve şimdilik bi sıkıntı olmadığını söyledi. Doktora Folik asit hapı neden vermediğini sordum. Doktorum Düzenli ve dengeli Beslenen biri için Folik asit hapının Faydasından çok zararının olacağını söyledi. Düzenli beslenildiği taktirde Vucutta Folik asit varken Fazladan Folik asit hapı içmenin bebeğe faydasından çok zararının olacağını söyledi. Ama düzenli beslenemiyorsan. Folik asit hapı yazabilirim dedi.
Bunun dışında doktorumun tavsiyesi. Günlük en az 1,5 lt su - 2 tane ceviz - siyah üzüm - öğün aralarında meyve - yeşil yapraklı sebzeler - Süt içilmesini içilmediği taktirde yoğurt Peynir sütlaç benzeri ürünlerin tüketilmesini tavsiye etti.
Hepinize Sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum. Rabbim Bebeğini Kaybedenlere ve olmayanlarada İnşallah tez zamanda hayırlı bir hamilelik yaşatmasını diliyorum.
Merhaba,
Bende Eylül annesiyim, birazda acemiyim..)
günaydınlar kızlar...bu aralar topik biraz sakin şimdi herkes 2li test zamanını bekliyor.2li testler yapılmaya başlansın siz o zaman görün burayı :)) şimdi herkes benim gibi 10.haftayı doldurmayı bekliyor galiba
bebişi göremeyen kalp atışını duyamayan arkadaşlarım..biliyorum çok zor bu belirsizlik ama yaptığınız stresin bebeğinize yansıdığını unutmayın.ben de çok evhamlıyımdır paniğimdir ama etrafımdaki arkadaşlarıma bakıyorum bazıları o kadar rahattı ki hamilelikte hiçbir şeyi kafaya takmadılar, ne 2li ne 3lü test, ilk muayenelerine bile 2.ayda gittiler.sorunsuz bir hamilelik geçirdiler bebişleri de sapasağlam. tabi herşeyin aşırısızı zarar. çok da relax olmamak lazım.
mymel canım kaç gündür kendine eziyet çektiriyorsun.vajinal muayenin gebeliğe hiçbir zararı yok ki...hele senin durumunda yapılması gerekli bence bir an önce düzgün bir yerde yaptır ve kurtul stresinden
maşallah :) senin de gözün aydın canım, okurken çok heyecanlandım..
seninle aramız çok az ve sanki benimkini anlatıyormuşsun gibi geldi.
benim kontrol 11 şubatta heyecanla beklemedeyim.
bazen süre uzun diye stres yapıyorum ya neyse
merhaba arkadaşlar dünden beri yatıyorum grip oldum evde olduğum halde nasıl oldum anlamadımilaç da alamıyorum başka ne yapabilirim fikriniz var mı
Kızlar cok kanamam oldu hastanedeyimm yatirdilar gozlem altinda tutuyorlar.bebis simdilik iyimıs.cok yordu bu bebis beni.ciksin disari bi Vurcam poposuna poposuna
tşk.ederim siteye 2 gündür giremiyorum gündüz iş akşam eve gelince çok yorgun oluyorum ve hemen uyuklamaya başlıyorum valla bıraksalar yataktan hiç kalkmambenim minişim 8 hafta 5 günlük.yarın kontrolüm var gidicem doktora bakalım herşey inş. böyle yolunda gider.allaha emanet..
kızlar gördüm sonunda bebeğimin kalp atışarını...içim rahatladı
bu arada sordum folic asiti zararlı değil dedi.beslenmeyle alakalı değil dedi.o farklı bir şey dedi.tüm hamilelrin kullanması gerekiyor dedi.çocuğun gelişimi için.içimi rahatlattı.esrant oralardaysan kalp atışını gördü yazabilirsin ....allahım sana şükürler olsun.herkes mutlu olsun herkes bebeğini kucağına alsın
Keseler dedik..:18:
Atlattık
Kalp atışları dedik:18:
Atlattık
Şimdi sıra tarama ve cinsiyetlere geldi
Aaaa evet :) Cinsiyet sutunu açıcakmısın listende :) Hattaa şuan kesedeki yerlerini yazalım,sonra da cinsiyletleri öğrenince ne kadar tutmuş diye bakarız olmamı ?
mymel çok sevindim canım gözünüz aydın Allah nazarlardan korusun
esrant özlettin kendini kaç gündür göremedim seni?
teyzoşlar biz bugün doktor teyzemize gittik.Allaha çok şükür herşey yolunda. Bebeğimi gördüm yine artık kocaman olmuş 10.haftamıza girdik ama artık resmen bebek şeklini almış kuzucumeklerim bi ara son fotografını.Göbüşü bile çıkmış tombiş tombiş 3.2 cm olmuş boyu ikili test için 14 şubat-20 şubat arası çağırdı doktor. Hayırlısıyla onu da atlatıcaz inşallah..
Listede cinsiyet ve isim kutumuz var zaten ama henüz boş
Aaaa ben farketmemişim pardon yaaa... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?