2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Fikrini ne değiştirdi canım, benim eşim.:3:

Bende biraz eşimden dolayı en çok etken ise
biz 3.kardeşiz bir kız kardeşim var benden 3.yaş küçük
o benim herşeyim bende kızıma bu haksızlığı yapamam dedim
onunda bir can yoldaşı olmalı bu hayatta

Bende biraz eşimden dolayı en çok etken ise
biz 3.kardeşiz bir kız kardeşim var benden 3.yaş küçük
o benim herşeyim bende kızıma bu haksızlığı yapamam dedim
onunda bir can yoldaşı olmalı bu hayatta

çok iyi düşünmüşüssün , bencil olmamak lazım değilmi, katılıyorum sana.

kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor?umarım herkesin iyidir bebisleri :emir_bebek:
bende iyiyim,yalniz biraz istahsızlıgım var..haftaya cumartesi dr.a gidicez..bir demir hapı alsam diyorum..

sizlerde istah durumu nasıl?

bende iyiyim,yalniz biraz istahsızlıgım var..haftaya cumartesi dr.a gidicez..bir demir hapı alsam diyorum..

Benim iştahım çok yaaa tatlı ekşi aklıma ne gelirse canım çekiyor birazda belki açgözlülük yapıyorum :) Ama çok yiyorum şu sıralar :)

canım bende düne kadar süper iştahlıydım dünden beridir bende hiç bişiy yiyesim yok inanaki :37:

biz iyiyiz çok şükür. benim 7. haftam dolana kadar herşey süperdi, iştahım yerindeydi, 8. haftaya girdim bulantı başladı, kusacak seviyede değil ama malum rahatsız ediyor ve iştahsızlık sonucunu getiriyor. tek sorunum uyku ve üşüme.

benim iştah iiii.yedikten sonra yediğimden midem bulanıyor.asla bir daha yiyemiyorum.galiba hamilelik bitene kadar bütün yemekleri nefret edecem.düzelir inşallah

:))))ne olcak peki 9 ay sonunda:))???20 - 25 kilo almayız herhalde demi:))bebeğim yeterki sağlıklı sıhattli doğsunda doğumdan sonra veririm diye teselli ediyorum kendimi....walla aynanın karşına geçice veya kıyafetlerimi giyince moralim bozulmaya başlıyor...saçmalama diyorum hamilesin tabi alacaksın kilo diye kendimi teselli ediyorum bebeğimi düşünüyorum...ama şimdiden sanki biraz hızlı gidiyorum o moralimi bozuyor...

her zaman böyle olmaz canım, merak etme sen. hele o sıcaklarda bişey yiyebileceğimizi hiç sanmıyorum ben... şüpheliyim bu söylediğimdende ama:60::60:

Merhaba Arkadaşlar Hepinize Sağlıklı bir Hamilelik Diliyorum. Forumda Pek paylaşımda bulunamasamda sıkı bir takipçisiyim. Hergün Yazılanları gün boyu okuyorum. Bebeğini Kaybedenlere Allahtan sabır ve şifa diliyorum. Bende Başımdan geçen tecrübeleri aktarayım size. Son Adet tarihim 13 aralık bugün itibariyle 7+2 günlük hamileyim. Hamileliğimi adet geçtikten 4 gün sonra öğrendim. İlk doktor kontrolüne tam 5+3 günlükken gittim. Normal ultrasonla Bebeğimin kesesini Gördük.:nazar: Doktor Dış gebelik olmadığını 7 tane test yaptırmam gerektiğini (kan sayımı - tsh- st1 st2 st3 kan grb. vs) ve sağlıklı beslenmem gerektiğiyle alakalı tavsiyelerde bulunduktan sonra. 7 haftaya randevu verdi. Bugün ise tekrar doktorun yanına gittim 7+2 Günlüktü gene normal ultrasonla bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum demiyorum ama kalbinin attığını ekrandan gösterdi doktor :nazar: ve şimdilik bi sıkıntı olmadığını söyledi. Doktora Folik asit hapı neden vermediğini sordum. Doktorum Düzenli ve dengeli Beslenen biri için Folik asit hapının Faydasından çok zararının olacağını söyledi. Düzenli beslenildiği taktirde Vucutta Folik asit varken Fazladan Folik asit hapı içmenin bebeğe faydasından çok zararının olacağını söyledi. Ama düzenli beslenemiyorsan. Folik asit hapı yazabilirim dedi.
Bunun dışında doktorumun tavsiyesi. Günlük en az 1,5 lt su - 2 tane ceviz - siyah üzüm - öğün aralarında meyve - yeşil yapraklı sebzeler - Süt içilmesini içilmediği taktirde yoğurt Peynir sütlaç benzeri ürünlerin tüketilmesini tavsiye etti.
Hepinize Sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum. Rabbim Bebeğini Kaybedenlere ve olmayanlarada İnşallah tez zamanda hayırlı bir hamilelik yaşatmasını diliyorum.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba Arkadaşlar Hepinize Sağlıklı bir Hamilelik Diliyorum. Forumda Pek paylaşımda bulunamasamda sıkı bir takipçisiyim. Hergün Yazılanları gün boyu okuyorum. Bebeğini Kaybedenlere Allahtan sabır ve şifa diliyorum. Bende Başımdan geçen tecrübeleri aktarayım size. Son Adet tarihim 13 aralık bugün itibariyle 7+2 günlük hamileyim. Hamileliğimi adet geçtikten 4 gün sonra öğrendim. İlk doktor kontrolüne tam 5+3 günlükken gittim. Normal ultrasonla Bebeğimin kesesini Gördük.:nazar: Doktor Dış gebelik olmadığını 7 tane test yaptırmam gerektiğini (kan sayımı - tsh- st1 st2 st3 kan grb. vs) ve sağlıklı beslenmem gerektiğiyle alakalı tavsiyelerde bulunduktan sonra. 7 haftaya randevu verdi. Bugün ise tekrar doktorun yanına gittim 7+2 Günlüktü gene normal ultrasonla bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum demiyorum ama kalbinin attığını ekrandan gösterdi doktor :nazar: ve şimdilik bi sıkıntı olmadığını söyledi. Doktora Folik asit hapı neden vermediğini sordum. Doktorum Düzenli ve dengeli Beslenen biri için Folik asit hapının Faydasından çok zararının olacağını söyledi. Düzenli beslenildiği taktirde Vucutta Folik asit varken Fazladan Folik asit hapı içmenin bebeğe faydasından çok zararının olacağını söyledi. Ama düzenli beslenemiyorsan. Folik asit hapı yazabilirim dedi.
Bunun dışında doktorumun tavsiyesi. Günlük en az 1,5 lt su - 2 tane ceviz - siyah üzüm - öğün aralarında meyve - yeşil yapraklı sebzeler - Süt içilmesini içilmediği taktirde yoğurt Peynir sütlaç benzeri ürünlerin tüketilmesini tavsiye etti.
Hepinize Sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum. Rabbim Bebeğini Kaybedenlere ve olmayanlarada İnşallah tez zamanda hayırlı bir hamilelik yaşatmasını diliyorum.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bana doktorum nasıl beslenileceğini artı folbiol da yazdı.zararından bahsetmedi.neden zararı olsun ki...
hiçbir hap kullanmıyormusun yani.sadece beslenmeylemi hamilelik geçiyor canım.

Eğer yanlış bilmiyorsam,zaten folik asitin vücutta depolanmadığını öğrendim.
Fazlası idrarla atılıyormu.
Yani zararı olacağını sanmıyorum.
Ama tabii ki doktorlar söylüyorsa vardır elbet bir mantığı.
Hepimiz kendi doktorumuza göre hareket etmeliyiz,yoksa aklımız hepten karışıyor:30:

Eğer yanlış bilmiyorsam,zaten folik asitin vücutta depolanmadığını öğrendim.
Fazlası idrarla atılıyormu.
Yani zararı olacağını sanmıyorum.
Ama tabii ki doktorlar söylüyorsa vardır elbet bir mantığı.
Hepimiz kendi doktorumuza göre hareket etmeliyiz,yoksa aklımız hepten karışıyor:30:

benim aklım karıştı şimdiden.16,00 dr gidecem soracam bakalım ne diycek.

bana doktorum nasıl beslenileceğini artı folbiol da yazdı.zararından bahsetmedi.neden zararı olsun ki...
hiçbir hap kullanmıyormusun yani.sadece beslenmeylemi hamilelik geçiyor canım.

Ben Hiç Hap kullanmadım. Fazla midesi bulanan biri değilim. Mümküm olduğunca Düzgün ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sadece Doktorum 12. haftadan sonra Kan durumuna göre kan hapı verebilirim dedi. Doktorum Folik asit olan ürünlerden tüketmem gerektiğini söyledi. İstifarda etsen Canın istemesede gene Bu ürünleri tüketmelisin dedi. Zararı Konusunda Fazla Folik asit Vucutta tahribata yol açabilir demişti. Ama Bunca kişi kullanıyor benimde aklım almadı :44: Sizlerde Doktorunuza sorun arkadaşlar. Ama Şunuda Eklemişti Eğer Düzenli ve Sağlıklı Beslenemiyorsan Kullanmalısın demişti.

Ben Hiç Hap kullanmadım. Fazla midesi bulanan biri değilim. Mümküm olduğunca Düzgün ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sadece Doktorum 12. haftadan sonra Kan durumuna göre kan hapı verebilirim dedi. Doktorum Folik asit olan ürünlerden tüketmem gerektiğini söyledi. İstifarda etsen Canın istemesede gene Bu ürünleri tüketmelisin dedi. Zararı Konusunda Fazla Folik asit Vucutta tahribata yol açabilir demişti. Ama Bunca kişi kullanıyor benimde aklım almadı :44: Sizlerde Doktorunuza sorun arkadaşlar. Ama Şunuda Eklemişti Eğer Düzenli ve Sağlıklı Beslenemiyorsan Kullanmalısın demişti.

ya tabiki en güzeli doğal beslenmeyle alınan vitamin ben folikasit testi yaptırmıştım ref aralığı 17 iken benim 20 çıkmıştı yani yüksek ve dr devam etmemi söledi hem bulantı çekerken zor düzenli yemek allah yardımcımız olsun ilacı bile 1 yudum su ile zor yutuyorum :30:

kızlar gördüm sonunda bebeğimin kalp atışarını...içim rahatladı
bu arada sordum folic asiti zararlı değil dedi.beslenmeyle alakalı değil dedi.o farklı bir şey dedi.tüm hamilelrin kullanması gerekiyor dedi.çocuğun gelişimi için.içimi rahatlattı.esrant oralardaysan kalp atışını gördü yazabilirsin ....allahım sana şükürler olsun.herkes mutlu olsun herkes bebeğini kucağına alsın :62::nazar::nazar:

bu arada sordum folic asiti zararlı değil dedi.beslenmeyle alakalı değil dedi.o farklı bir şey dedi.tüm hamilelrin kullanması gerekiyor dedi.çocuğun gelişimi için.içimi rahatlattı.esrant oralardaysan kalp atışını gördü yazabilirsin ....allahım sana şükürler olsun.herkes mutlu olsun herkes bebeğini kucağına alsın :62::nazar::nazar:

CANIM NE GÜSEL NE ÇOK SEVİNMİŞSİN YA VALLA AKŞAM AKŞAM İÇİMİ ISITTIN NAZAR DEĞMESİN:nazar:

Burdayım canım,hadi hayırlı olsun:16:

Back