2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar
handecim ağrımaz inşallah
güle güle sevalcim süslen daha da güzelleş gel hadi hemen

prens williamın düğününü izliyorum ben de
gelin birazdan çıkıcak bakalım olay yaratan gelinliği de merak ettim..

saol melisim iyiyiz bugün ailecek
sen nasılsın
bende iyiyimm
ben acayipppp korkuorum sürekli erteliorum en son salı aradılar sağlık ocağından dedim dr um haftaya önce bana gel sonra aşıya git dedi deidm 1 hafta daha kazandım
ben de yerimm damadımın o minicik ayarlarınııı
bi ben kaldım hissetmeyen galibaa:44: herşeyi enson ben yaşıyorum burda ya
bebeğem ama sen ekim annesisin ancakk ben bile zar zor hissediorum buarada iyi ki ekim annelerine bırakmamışız seni ilk günler ben oraya gidim diordun hatırlarsan yerlerdi seni çiğçiğ
canım benim çok özledim muhabbettlerini ama
temem temem daha aktif olucam
Kızlar joker den mesaj geldi 100 tl alışverişe 20 tl veriyomuş bi bakılabilir bencee

aaaaa ne zamana kadarmışşşş

bende bekliorummmm sabah advid beackhamı gördümm prens sandım okdr harikaydı kii

Evet 1 Mayıs son gün demişler acele etmeliyizzzz

evet melisim yaa ilk bikaçgün gittim bileee amaaa anladım hemennn kaçtımmm geldim siz şekerlerin yanınaa

ben de yerimm damadımın o minicik ayarlarınııı
bi ben kaldım hissetmeyen galibaa:44: herşeyi enson ben yaşıyorum burda ya
canım yakında hissedersin benim bebişin gelişimi 1,5 hafta önden gidiyor ondan hissediyorum galiba
Özge sen buradamıydın

burdayımm yazdıklarımı 2 kez okuyorum artık geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş

evet melisim yaa ilk bikaçgün gittim bileee amaaa anladım hemennn kaçtımmm geldim siz şekerlerin yanınaa
aman amaann onlarda arada buaraya gelip azarladılar ya bizi
kaçırdım ben onu göremedimm

taa sabahın bir vakti gösterdiiler karı kocayı karısını eleştirirlerken görürsün saçlarına dikkat et davidin süper olmuşş

canım yakında hissedersin benim bebişin gelişimi 1,5 hafta önden gidiyor ondan hissediyorum galiba

burdayımm yazdıklarımı 2 kez okuyorum artık geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş

çizelgeyi ona göre ayarlasaydın ya özgem o zaman. biz de sata göre 16+6 yız aslındaaa 5 gün ilerdeyiz ben değiştirmiştim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…