Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi ülkemizde bu kadar önemli konular varken sizin bu saçma konuyu konuştuğunuza ve hatta dedikodusunu yaptığınıza inanamıyorum ne kadar boş ve saçma ya bizene ne onun bunun düğününden ... Söylemeden edemicem kusura bakmayın hanımlar
Kendi ülkemizde bu kadar önemli konular varken sizin bu saçma konuyu konuştuğunuza ve hatta dedikodusunu yaptığınıza inanamıyorum ne kadar boş ve saçma ya bizene ne onun bunun düğününden ... Söylemeden edemicem kusura bakmayın hanımlar
bence bunların ikiside dublör
daha güzellerdi(yakışıklılardı) bunlar yahu
bende sana soylemeden edemicem ama bizim ne konustugumuzdan sana ne? muhabbetimiz sarmadiysa girmeme hakkina sahipsin dimi?
dünya gündemini takip etmemiz ülke gündemini takip etmediğimiz anlamına gelmez.
ahahahah prens bana cidden bir çirkin geldi bugün
damlaa bnm yüzük bundan 5 tane yaaaa prens yasinn saolsunnn
dünya gündemini takip etmemiz ülke gündemini takip etmediğimiz anlamına gelmez.
ahahahah prens bana cidden bir çirkin geldi bugün
damlaa bnm yüzük bundan 5 tane yaaaa prens yasinn saolsunnn
evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!
dük te tuhaf geliorr bana yaa fesatmıyım neyim ahahah kral yasinde at adı gibi kont yasin olmazz lord yasinnnn lord yasinnnnahaha prens yasin diyince sahne adi gibi oluyo yaa ahahahah duk yasin diyelim
ne uzun sürdü lan ben bizim nikahlarda 2 soru soruorlar diye geriliordumm buarada aaaaa vaybeeee ben bunu nasıl kaçırmışım diananın böle bişi yaptığını duymuştumda bunu bilmiordummm aferin kızaaDüğünün 10 da 9 u ilahi beğğğğ :))))
Kızlar ne duydummmm
Prensens ''kocasına itaat'' yemini etmemiş tıpkı kayınvalidesi Diana gibiiiiii
Oysa ediliyormuş düğündeeeeeee
Bu ne saçmalık yaaaaa !!!!
evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!
sen de kimsin?
Sen sürekli ülkemizde ki önemli konular dışında başka bişey düşünüp konuşmuyosun heralde bravo sana At gözlükleriyle bakmamanı tavsiye ederim ne var bunda?? Ayrıca beğenmiyosan gidebilirsin...
kizlaaar muhattap olmayin muhabbete devaamm