• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlar;

İncicim geçmişler olsun..

Karanfil hadi gözün aydın..güzel haberlerle gel inşallah..

Kızlar hepinize ayrı ayrı öpücükler...Bebişlerede..

Biz bugün artık gözümüzü karartıp aşıya gidices :43::43::43:

İnşallah çok ağrı yapmaz..

incim geçmiş olsun canım kocişin hastaymış. kızlar herkese güzel hafta sonları ben çıkıyorum artık yeni bir ben lazım bana.gideyimde saçlarımı boyatayım bekle bekle nereye kadar di mi.:66::66: kocaman öpüyorummm mis kokulu bebişlerinize kendinize iyi bakın:71:

saolun kızlar:70::70:
handecim ağrımaz inşallah:nazar:
güle güle sevalcim süslen daha da güzelleş gel hadi hemen:46:

prens williamın düğününü izliyorum ben de :49:
gelin birazdan çıkıcak bakalım olay yaratan gelinliği de merak ettim..

saol melisim iyiyiz bugün ailecek:nazar::61:
sen nasılsın:49:
bende iyiyimm
Selamlar kızlar;

İncicim geçmişler olsun..

Karanfil hadi gözün aydın..güzel haberlerle gel inşallah..

Kızlar hepinize ayrı ayrı öpücükler...Bebişlerede..

Biz bugün artık gözümüzü karartıp aşıya gidices :43::43::43:

İnşallah çok ağrı yapmaz..
ben acayipppp korkuorum sürekli erteliorum en son salı aradılar sağlık ocağından dedim dr um haftaya önce bana gel sonra aşıya git dedi deidm 1 hafta daha kazandım:9:
ben de yerimm damadımın o minicik ayarlarınııı:16::16:
bi ben kaldım hissetmeyen galibaa:44: herşeyi enson ben yaşıyorum burda ya:31:
bebeğem ama sen ekim annesisin ancakk ben bile zar zor hissediorum buarada iyi ki ekim annelerine bırakmamışız seni ilk günler ben oraya gidim diordun hatırlarsan yerlerdi seni çiğçiğ:1:
canım benim çok özledim muhabbettlerini ama
temem temem daha aktif olucam
Kızlar joker den mesaj geldi 100 tl alışverişe 20 tl veriyomuş bi bakılabilir bencee

aaaaa ne zamana kadarmışşşş

saolun kızlar:70::70:
handecim ağrımaz inşallah:nazar:
güle güle sevalcim süslen daha da güzelleş gel hadi hemen:46:

prens williamın düğününü izliyorum ben de :49:
gelin birazdan çıkıcak bakalım olay yaratan gelinliği de merak ettim..

bende bekliorummmm sabah advid beackhamı gördümm prens sandım okdr harikaydı kii

evet canim diger tarafa yazmistim buraya da yazalim. E bebekte de ayni kampanya var ben ondan faydalandim super oldun. her 100 liraya 20 lira hediye ceki veriyor. arabayla park yatagi odedik 450 lira cek verdiler kalanlari onunla aldim cok iyi oldu ama son 2 gun kizlar..

Evet 1 Mayıs son gün demişler acele etmeliyizzzz

bende iyiyimm

ben acayipppp korkuorum sürekli erteliorum en son salı aradılar sağlık ocağından dedim dr um haftaya önce bana gel sonra aşıya git dedi deidm 1 hafta daha kazandım:9:

bebeğem ama sen ekim annesisin ancakk ben bile zar zor hissediorum buarada iyi ki ekim annelerine bırakmamışız seni ilk günler ben oraya gidim diordun hatırlarsan yerlerdi seni çiğçiğ:1:

temem temem daha aktif olucam

aaaaa ne zamana kadarmışşşş

evet melisim yaa ilk bikaçgün gittim bileee:37: amaaa anladım hemennn kaçtımmm geldim siz şekerlerin yanınaa:16:

ben de yerimm damadımın o minicik ayarlarınııı:16::16:
bi ben kaldım hissetmeyen galibaa:44: herşeyi enson ben yaşıyorum burda ya:31:
canım yakında hissedersin benim bebişin gelişimi 1,5 hafta önden gidiyor ondan hissediyorum galiba :nazar::emir_bebek:
Özge sen buradamıydın :60: :60: :60:

burdayımm:1::1: yazdıklarımı 2 kez okuyorum artık :1: geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş:71:

evet melisim yaa ilk bikaçgün gittim bileee:37: amaaa anladım hemennn kaçtımmm geldim siz şekerlerin yanınaa:16:
aman amaann onlarda arada buaraya gelip azarladılar ya bizi:9:
kaçırdım ben onu göremedimm:59:

taa sabahın bir vakti gösterdiiler karı kocayı karısını eleştirirlerken görürsün saçlarına dikkat et davidin süper olmuşş

canım yakında hissedersin benim bebişin gelişimi 1,5 hafta önden gidiyor ondan hissediyorum galiba :nazar::emir_bebek:

burdayımm:1::1: yazdıklarımı 2 kez okuyorum artık :1: geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş:71:

çizelgeyi ona göre ayarlasaydın ya özgem o zaman. biz de sata göre 16+6 yız aslındaaa:77: 5 gün ilerdeyiz ben değiştirmiştim hemen:9:

Back