2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi harika canım, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, saglikli günlerde inşallah. Maşallah ORkanaaaaa

Amiin canim hepimize nasip etsin daha guzelleri sizlerin olsun insallah

hoşgeldim özgeemmm
:26:kocacım evde hasta olunca 4 gündür giremedim çok sık canım:94: ama ben de biraz önce işe gönderdim geldim hemen

inciiiiimmmm

damla güle güle kullanın canım, muhteşemler.

cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun

yok canım yaa sıska olmaz belki benimki biras fazla besilidir benim kusma yememe gibi sorunlarım da olmadı ya

düzeldimi canım eşin.tahmin ettik eşin hasta olduğu için girmediğini.nasılsın canım randevun vardı bu aralar

düzeldi gibi canım. son 2 aydır 3-4 kez ateşi birden 40 a çıkıyodu sonra 2 güne hiç bişeyi kalmıyodu.. bu seferde öle oldu stresten yorgunluktan bağışıklık sistemi zayıflamış ondan oluyomuş bu sefer 4 gün dinlenme verdi doktor 5 tane de iğne.. iyice dinlendi bakalım inşallah bi daha tekrarlamaz
ben iyiyim özgemm hatta baya iyiyiz bu aralar bebeğimle hiç bi sıkıntımız yok siz de iyisiniz dimi
evet evet randevumuzu pazartesiye erteledik çook heyecanlıyımm

kivim okuma valla ben gidip dourma düşünüyorum hemen hemde normal kadın öyle güzel anlatmışki ne zırlak oldum ben yaww günde en az iki kere ağlıom dağa taşa

ben de ne doğum öyküsü okuyorum ne de izliyorum:18::18:
bakalım başıma neler gelicek sürprizzz

sevindim canım eşinin iyi olmasına.maşallah canım nazar değmesin bebişine hiç olmasın zaten sıkıntınız.bende iyiyim canım dr gitmek için gün ayarlıyorum kendime bana yanlış gün verdi galiba onu düzelttircem.hadi bakalım pazartesi hayırlı haberlerle gel inşallah

Amiin canim hepimize nasip etsin daha guzelleri sizlerin olsun insallah

inciiiiimmmm

cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun

tüh burdan almış olsaydınız benimde 5 yaşında bir oğlum var özellikle o içinde araba olan tabaktan ona alıcaktım tam bir araba hastası bayılcaktı neyse senin oğlun gülel güle kullansın görüceksin araba hastası olacak herşeyini arabalı isticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…