2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet cess benim de dikkatimi çekti oo:126:
hele anteptekimiydi siyah mutfak çok güzeldi.

bugunkine de baksana, benim salon kadar mutfak var evde. triplekste yasiyomu kadın, bence eve bakarak seciyolar katılımcıları.

ha bi de hepsinin arabası var mutlaka :) Allah daha çok versin herkese.

Son düzenleme:

benim daha erken heralde:18:
doru diyosunuz kızlar olsun napalım bebeklerimiz için katlanıcaz artık herşeye

Sorma şekilden şekle girdik onlar için gaz,çiş ne menem şeyler varsa hepsi bizde.
Ayyyy benim eşim en çok gaz kaçırmama şaşırdı adam 13 yıldır benimle yaşıyor ilk defa böyle bişey başıma geldi
onun çok hoşuna gitti çok eğlendi ama ben utancımdan :26:

bugunkine de baksana, benim salon kadar mutfak var evde. triplekste yasiyomu kadın, bence eve bakarak seciyolar katılımcıları.

ha bi de hepsinin arabası var mutlaka :) Allah daha çok versin herkese.

Hangi kanal ne programı offff heçbişeyden haberim yok
Herşeyi kaçırıyorum istifa edip ev gacısı olcam

Hangi kanal ne programı offff heçbişeyden haberim yok
Herşeyi kaçırıyorum istifa edip ev gacısı olcam

ben de işyerinde bakıyorum canım yaaa, sen de bak. star tv nin websitesine gir canlı yayın de izle. tak kulaklığı müzik dinler gibi.

selam kızlar ben geldim eşimi işe gönderdim.kaçak inciii nerelerdesin sen ben gelinimi özledim.karanfilim heyecan varmı

selam kızlar ben geldim eşimi işe gönderdim.kaçak inciii nerelerdesin sen ben gelinimi özledim.karanfilim heyecan varmı

hoşgeldim özgeemmm
:26:kocacım evde hasta olunca 4 gündür giremedim çok sık canım:94: ama ben de biraz önce işe gönderdim geldim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…