iyi şeyler olacak canım korkma, belki de diger doktorun baska bisi gordu de kist dedi onu da bilemezsin, bakarsın bu doktor hiçbişicigi yok der. Allah hayırlı haberlerle dönmeni naspi etsin.
ah canım ya eve dönseydin hemen keske, napçaksın şimdi, var mı işyerinde degistirmelik kıyafetin?
Var var hallettim ama psikolojik olarak hala çöküntü içindeyim...Gerçi şimdi unnado do smokin gördüm offf oğluşuma alasım varrr çok tatlılarrrrr...
ohhhh maşallah kuzucuğuma büyümüşte mutfaklara mı girermiş.melisim çok sevindim
herkeslere günaydınlar
geçmişi okudum ve işte burdayım..
herkeslere nasıllar bakalım.
Hoşgeldin sevgi pıtırcığı, hadi edin güzelce kahvaltınızı da baslayalım sohbete.
günaydın damla, nasıl geçiyor günlerin, eşin hafta sonumu gidiyor?
Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm
kivim cns23 sevbor larissya dmlonr+ ces1234+ fatosb0 glymrk+ esra1980 aysen74 sevgilisevgim exporter
1 tane de ziyaretçizimiz varmış hayırlı cumalar herkeslere..
Günaydın kızlarrrrrr
herkes iyi maşallah ben bugün yoğunum biraz klasik cuma öperim gözlerinizden ve göbüşlerinizden.
üzülme hamileyiz biz doğal bunlar, bulantın geçtimi canım, varmı yedek bişilerin, izin al istersen.Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm
sıkma canını lütfen kist ile doğuran bir arkadaşım var, hiçde sorun yaşamadı, senin de belki geçmiş yada yanlış görülmüş olabilir, geçmiş olsun canım, ama üzülme lütfen.bi hafta sonu daha bitti.bugün 4te randevum var işalh bu kistler geçmiştir bütün gece abuk subuk rüyalar gördüm gerçi öğreneli 15 gün oldu 6-7,aya kadar yok olur dedi dr.bakalım kazım bey ne dicek Allah'ım iyi şeyler söylesin ya moralim bozuk haftalar geçirmek istemiyorum
gÜNAYDIN CANIM, BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN?
harika geciyor kivim hersey yolunda cok sukur..O kadar iyi geldi ki esimin gelmesi inanamazsiniz yuzumde guller aciyor resmen. Bol bol alisveris yaptik oglumuza neredeyse herseyi hazir artik..
ay canim yaa oluyo iste hamilelikte.. Ben de gecen gun altima kacirdimevdeydim neyse ki ama gulsem mi aglasam mi bilemedim hapsurunca batirdim ustumu
ay canim yaa oluyo iste hamilelikte.. Ben de gecen gun altima kacirdimevdeydim neyse ki ama gulsem mi aglasam mi bilemedim hapsurunca batirdim ustumu
kivim cns23 sevbor Larissya dmlonr+ ces1234+ FATOSB0 GLYMRK+ esra1980 AYSEN74 sevgilisevgim exporter
1 tane de ziyaretçizimiz varmış hayırlı cumalar herkeslere..
ben çok iyiyim bugünnnn
hiç iş yapasaım yok yahuuuuuuuuu
damlacım merhaba:80:eğitimi ev de yapsananıza
sana da hayırı cumalar canım, inşallah su gibi geçer günümüz.
ohhhh maşallah kuzucuğuma büyümüşte mutfaklara mı girermiş.melisim çok sevindim
maşallah pempiş oğulcuğuna
herkeslere günaydınlar
geçmişi okudum ve işte burdayım..
herkeslere nasıllar bakalım.
harika geciyor kivim hersey yolunda cok sukur..O kadar iyi geldi ki esimin gelmesi inanamazsiniz yuzumde guller aciyor resmen. Bol bol alisveris yaptik oglumuza neredeyse herseyi hazir artik..gidis tarihi netlesmedi henuz ama hafta sonu buyuk ihtimalle beraberiz pazartesi detayli ultrason var terslik olmazsa beraber gorucez oglumuzu ..
ayy çok sevindim, eşinle bir başka oluyor değilmi tatlı heyecan, Allah bozmasın canım mutluluğunuzu.
evet birazdan ben de başlayacağım da şeyy ben acıktım yahuuuuu ne yesem diye düşünüyorumbenim de yok ama gelir gelmez başladım çiziktirmeye mecburen. akşamüstüne rahatlıyım da tembellik yapabileyim diye :)
sanada günaydın canım, ve hayırlı cumalar, hayırlı işler, biz iyiyiz sen nasılsın,
ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:
hoşgeldin canım..hayırlı olsun hamileliğinHerkese merhaba,
ben de kısmetse eylül annesi adayıyım.
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.
günaydıııın biz geldik fındğımlaaa nasılsınızzzz kızlarr umarım bıdışlarda sizde iyisinizdir
Herkese merhaba,
ben de kısmetse eylül annesi adayıyım.
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?