2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bendede öle canım yaaa...şişiyorum resmen. Bide çok sık çişe kalkıyorum ben...iki damla bile olsa rahatsız ediyorrr

benim de öyle eşim akşam çok korktu 5 e kadar uyumadık.sırtmı ovdu durdu şişlik ayrı zaten.bebek gibi ağladım akşam garibim ne haldedir şimdi bilmiyorum.ikimizde uykusuz

bendede öle canım yaaa...şişiyorum resmen. bide çok sık çişe kalkıyorum ben...iki damla bile olsa rahatsız ediyorrr

gecen hafta gece sancıdan duramadım büklüm büklüm oldum eşim acile götürdü hemen,bende zır zır aglıyorum tabiki düşük yapıyorum sandım ama kanamam yoktu korkuyor insan.hastane önüne gelirken birden agrım sızım kaybolup gitti.muayene ettiler bebekde birşey yok dediler yedigin birşey dokunmuşdur dediler.
gece bende sık çişe kalkıyorum o iki damla benide rahatsız ediyor.

birde gün boyu bulantı ile evin icinde gezinip duruyorum cok tuhaf hem midem bulanıyor hem iştahsızım hemde acım hepsini bi arada yaşıyorum 2haftadır......

bugün benim de iştah yok.midem bulanıyor ilaç bile içerken kusacaktım az kalsın.bakalım nezman geçecek.

merhaba anneler,

Biraz önce doktordan geldim. 5+4 haftalığız. Kese göründü ama bebek ve kalp atışları erken dedi. 10 gün sonra tekrar gideceğim. benim gibi olan varmı? ne zaman gördünüz bebeğinizi?

bizim günlerimizde çok yakın canım. belirtilerde öyle...çokta halsizim ben...
aşerdiim hiçbişii yok. ne tatlı ne tuzlu ne ekşi???? off offf...
cumartesi bi dr.a gideyim bende...

mesajlarınızı okudumda nerdeyse hepinizin midesi bulanıyor çok iyi anlıyorum sizi
bim de zencefilli şeker satılıyor ben 3 ay onunla biraz nefes alıyordum belki size de iyi gelir

ayyy inşallaah canımmm kan korkutuyor insanı iğne vuruldumm progestan günde 3 tane. yine kanama yine kanama var korkutuyor insanı yaa

Aynen aynen hiç bu kadar yoğun da olmamıştı.Kedime bile dokununca elekt.çarpıyo,korkuyo hayvancağız da

Aynen aynen hiç bu kadar yoğun da olmamıştı.Kedime bile dokununca elekt.çarpıyo,korkuyo hayvancağız da

hadi yaaa gizmo çok şaşırdım valla ben de koltuğa dokunuyorum çarpıyo kocişe dokunuyorum çarpıyo ne gerilimli insanlarmışız yahu:)

Yok tabi şükret valla bulantın yok süper,
Benim arkadaşım ikizlerini hiç mide bulantısı çekmeden dünyaya getirdi,düşün ikizler bi de.

hic endişelenme biz kalp atışını 6+1haftalıkken duyduk bebegimizde ilk o zaman gördük(8+1 olması gerekirken6+1dı).ondan bir hafta önce keseyi bile görememişdik yani 5haftalıkken (7hafta olması gerekirken 5haftalıkdı).

ama doktordan doktorada cok fark var bunu anladım.
biz bebek 7haftalıkken gittik ultrasonda yoktu birşey ama gebelik vardı.bir hafta sonra 8haftalıkken tekrar gittik sadece keseyi görmüştü doktor ve bizi cok korkutmuştu.kese var ama bebek yok diyerek başka bir söz cıkmadı agzından sonra ben üstümü giyerken gitmiş doktor cok kızgın ve o kadarda üzgündüm cünkü bu durumu bir yıl önce yine yaşamıştım tekrar aynısı oldu diye o gün kendimi harap ettim agla agla dur........
ertesi gün başka doktora gittim eşimle ve durumu anlattım doktorun yaptıklarını felan....
doktor muayene etti ve öyle birşey yok bak bebek burda dedi ve üstüne üstelik kalp atışlarını bile duyduk o günü sadece bir fark vardı oda bebegimiz 8haftalık degilde 6haftalıkdı o günü yanı iki hafta geriden geliyordu yavrum benim.
o bir doktor anlamadı bile geriden geldigini boşu boşuna birgün boyunca bizi üzdü işte.....

Gözün aydınnn
Evet erkenmiş bencede.Benim de 7+3te gözüktü ancak.Hiç merak etme gözükür 10 gün sonra

teşekkür ederim. insan ne olursa olsun heyecanlanıyor. Kalp atışlarını bir duysam.

bugün benim de iştah yok.midem bulanıyor ilaç bile içerken kusacaktım az kalsın.bakalım nezman geçecek.

cok kötü oluyor birde süt hic sevmem zorla icmem gerekiyor ofofffff,sabah kellogs şeklinde sütü ice bildim sade icerken karnım agrıyor ve midem daha bulanıyor

Canım slm seni anlayabiliyorum çünkü nişanlılığımdan beri eşimin annesi bana yapmadığını bırakmadı, kavga etmek için evi mi basmadı, gece yarıları ev telefonunu defalarca arayıp taciz mi etmedi (ki ev teli oldugunu söylememiştik nasıl bulduysa bulmuş), her ama her bayram annemlere giderken beni ağlatarak mı yollamadı üstüne üstlük gelin beni dövüyor diye yalanlar mı atmadı (kendisi benim 3 katım) evime gelip büyüler mi yapmadı, eşimi arayıp 3 sene çocuk yapamazsınız benden izin alcaksın çocuk yapmadan mı demedi ohooooo evliliğimin ilk yılında resmen psikopattım sürekli bunalım sinir krizleri eşimle kavgalar kaç kere boşanmaya kalktım şimdi hamileyim hala daha laf sokmaya devam ediyor eskiden karşılık verirdim muhakkak ezdirmezdim şimdi inan bir arada olduğumuzda gözümü kapıyor kulağımı tıkıyorum bebeğime odaklanıyorum insan sıfatı taşımayan bir şahıs için çok da fifi deyip geçiyorum.ama artık eşimde eskisi gibi beni ezdirmiyor eskisi gibi anacı değil.inan bebişin olunca kocanın ve senin gözün bebekten başka birşey görmüycek sen de rahat ol...senin kızdıgını harap oldugunu gördükçe sevinir böyle tipler sen ne kadar relax geniş olursan bir süre sonra onlarda bıkıyorlar

güüüm güümm güümm güümmmmvee bebişimin kalbişii minniciik kalbişi atmaya başlarrr Allahıma binlerce kez şükür..
kızlarr çok mutluyum çok güsel bi duygu ..
dr. bu bebek düşecek bi bebeğe benzemiyor herşeyi güsel dedi.gelişimi uyumlu dedi.
6.5 mm olmuş mercimeğimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…