bendede öle canım yaaa...şişiyorum resmen. Bide çok sık çişe kalkıyorum ben...iki damla bile olsa rahatsız ediyorrr
bendede öle canım yaaa...şişiyorum resmen. bide çok sık çişe kalkıyorum ben...iki damla bile olsa rahatsız ediyorrr
gecen hafta gece sancıdan duramadım büklüm büklüm oldum eşim acile götürdü hemen,bende zır zır aglıyorum tabiki düşük yapıyorum sandım ama kanamam yoktu korkuyor insan.hastane önüne gelirken birden agrım sızım kaybolup gitti.muayene ettiler bebekde birşey yok dediler yedigin birşey dokunmuşdur dediler.
Gece bende sık çişe kalkıyorum o iki damla benide rahatsız ediyor.
Birde gün boyu bulantı ile evin icinde gezinip duruyorum cok tuhaf hem midem bulanıyor hem iştahsızım hemde acım hepsini bi arada yaşıyorum 2haftadır......
gecen hafta gece sancıdan duramadım büklüm büklüm oldum eşim acile götürdü hemen,bende zır zır aglıyorum tabiki düşük yapıyorum sandım ama kanamam yoktu korkuyor insan.hastane önüne gelirken birden agrım sızım kaybolup gitti.muayene ettiler bebekde birşey yok dediler yedigin birşey dokunmuşdur dediler.
gece bende sık çişe kalkıyorum o iki damla benide rahatsız ediyor.
birde gün boyu bulantı ile evin icinde gezinip duruyorum cok tuhaf hem midem bulanıyor hem iştahsızım hemde acım hepsini bi arada yaşıyorum 2haftadır......
ayyy inşallaah canımmm kan korkutuyor insanı iğne vuruldumm progestan günde 3 tane. yine kanama yine kanama var korkutuyor insanı yaacanım sakın korkma, hamilelik süresince kanama risktir evet ama ille de kaybedeceksin diye bişey yok, benim arkadaşım hergün adet kanaması gibi kanama geçirerek geçirdi hamileliğini, sakin ol, hem sonra hastaneye yetişemedim falan diye de sakın sıkıntıya sokma kendini, hastaneye gitsen de hiçbişey yapamazlar sana, sırtüstü yatıracaklar belki belki serum bağlarlar kötüysen bütün bunların da hiçbi anlamı yok, yolda çektiğin stres sıkıntı da cabası. yani düşecek bebek hangi hastaneye gidersen git gene düşer, bunu müdahale ile durdurma imkanı yok ki. sen bol bol dinlen, bol bol su iç. o şimdi kendine rahimde yeraçıyo annesi, şööööle rahat rahat gerinmek tepinmek için, rahimde sıkıntı varsa da her tarafı temizliyo anladın mı, o yyüzden hiç korkma sen....
günaydınlar ve iyi haftalar hepinize kızlar..
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer.
kızlar bende kaç gündür vücutta çok elektrik var nereye dokunsam çatır çatır elektrik çarpıyor.var mı sizde de?
Canım birşey olmayacak bebişine Rabbim koruyacak ama ilk zamanlarda biraz üzecek galiba annesini...
Aynen aynen hiç bu kadar yoğun da olmamıştı.Kedime bile dokununca elekt.çarpıyo,korkuyo hayvancağız da
bulantı ve kusma şikayeti olan arkadaşlara allahtan acil şifalar diliyorumda. bende bunların hiç biri yok. hayatıma aynen dewam ediyorum bazennn adet olcakmışım gibi hafif sancım oluyor. bu durumum normalmidir. hamile olan illa kusucak midesi bulanıcak diye bi kaide yok dimi
seninkisi ne kadar geriden geliyor????
geriden gelsinlerde saglıklı gelsinler yeterki
merhaba anneler,
Biraz önce doktordan geldim. 5+4 haftalığız. Kese göründü ama bebek ve kalp atışları erken dedi. 10 gün sonra tekrar gideceğim. benim gibi olan varmı? ne zaman gördünüz bebeğinizi?
merhaba anneler,
Biraz önce doktordan geldim. 5+4 haftalığız. Kese göründü ama bebek ve kalp atışları erken dedi. 10 gün sonra tekrar gideceğim. benim gibi olan varmı? ne zaman gördünüz bebeğinizi?
hic endişelenme biz kalp atışını 6+1haftalıkken duyduk bebegimizde ilk o zaman gördük(8+1 olması gerekirken6+1dı).ondan bir hafta önce keseyi bile görememişdik yani 5haftalıkken (7hafta olması gerekirken 5haftalıkdı).
ama doktordan doktorada cok fark var bunu anladım.
biz bebek 7haftalıkken gittik ultrasonda yoktu birşey ama gebelik vardı.bir hafta sonra 8haftalıkken tekrar gittik sadece keseyi görmüştü doktor ve bizi cok korkutmuştu.kese var ama bebek yok diyerek başka bir söz cıkmadı agzından sonra ben üstümü giyerken gitmiş doktor cok kızgın ve o kadarda üzgündüm cünkü bu durumu bir yıl önce yine yaşamıştım tekrar aynısı oldu diye o gün kendimi harap ettim agla agla dur........
ertesi gün başka doktora gittim eşimle ve durumu anlattım doktorun yaptıklarını felan....
doktor muayene etti ve öyle birşey yok bak bebek burda dedi ve üstüne üstelik kalp atışlarını bile duyduk o günü sadece bir fark vardı oda bebegimiz 8haftalık degilde 6haftalıkdı o günü yanı iki hafta geriden geliyordu yavrum benim.
o bir doktor anlamadı bile geriden geldigini boşu boşuna birgün boyunca bizi üzdü işte.....
bugün benim de iştah yok.midem bulanıyor ilaç bile içerken kusacaktım az kalsın.bakalım nezman geçecek.
teşekkür ederim. insan ne olursa olsun heyecanlanıyor. Kalp atışlarını bir duysam.
Merhaba Kızlar
Ben de bebeğimi sizin gibi eylülde bekliyorum.
Görümcelerim yüzünden çok stres yaşıyorum. Bana sürekli sözlü saldırıyorlar ve eşime telefon açıp beni şikayet edip duruyorlar. Ne zaman onların ismi geçse titremeye başlıyorum ve kalbim hızlı hızlı atıyor. Bebeğime birşey olacak diye çok endişeliyim. Bu stres acaba bebeğime zarar verir mi? Nolursunuz yardım edin.
Selamlar
5 gün geriden geliyo gözüküyor.Tembel teneke dedim kendisine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?