2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sanmıyorum o kadar olamaz sanırım 24.haftada kilosu tahmini olarak 600 gr oluyormuş istersen google dan bak.seninki de normal 18.hafta 190 gr die yazıo nette.ama arkadaşının ki doğruysa da maşallah diyelim

cvaplarınız için teşekkür ederim rahatladım biraz.ben -3 kilodaydım o gün kontrolde.suçluluk hissettim epey.doktor sorun değil kilolu olmana gerek yok dedi.gerçi öyle çok zayıf değilim 55 kiloyum.bebeği mi besleyemiyorum psikolojisine giriverdim.inşaşşah bundan sonra sağlıkla büyür bebeğimiz

yarın 1de canımmm walla kalbım atıyo hızla heyecandan yaaaa
ayy ne güzelll az kalmışşşşş
bizdede durum aynı canım, nasıl dayanaıyosun diyorum adama yaaaa.... ne düşünüyolarsa artık!!!!

yaa bnmki zaten göbeğime bakınca kaçacak delik arıor arada sahil kıpırdıor ayy aşkım kığırdıor diorum kendini deve kuşu gibi koltuğa gömüor sanki yicek kızım onu o konuyla ilgili son yorumu beni bitirdi yaa ya aşağıdan görürse ben bu riski alamam dedi yuh dedim banane cnm kendi düşünsünnn deli yaa

benim eşim zorla doktora sordurmaya kalkıyor bana (yasaklıyızda) ama ben sormuyorum eşler hep birbirinden farklı

yok canım içini ferah tut sen çünkü anormali bir durum olsaydı doktorun söylerdi.bu arada istediğin kadar ye bebeğin normal şekilde gelişimine devam eder sen sadece kilo alırsın şekil a yani ben 7 kilo aldım ama oğluşum olması gereken kiloda yani bu haftalara uyuyor.bu arada +- grlar var ultrasonda yazan onları da göz önünde bulundurmak lazım.

doğuracaksın tabiki canımm

ahahaha çatlaakkk ben diorum ergenlikleri bitene kadarr dursalar ordaa biz dışardan eğitim verirdik onlara

Öyle demeyin yav,şimdi doğuranları okuyorum da..
Sonra ay ay baktım,az kalmış bize de
Hani okulda listeye göre sözlü sınav olur ya
beklersiniz böyle sıra size gelecek diye heyecanla,korkuyla..
aynen öyle hissettim.
amma da hissetmişim

benim eşim zorla doktora sordurmaya kalkıyor bana (yasaklıyızda) ama ben sormuyorum eşler hep birbirinden farklı

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk

yasak mı nedenmiş o yasak şekerim! sölemesi ayıp biz yasakları pek dinlemedik geçmişte.şimdide doktora hiç sormuyoruz bile.yasak olsaydı kendi sölerdi zaten di mi ama.göbüşüm büyüyünce benimkide kaçıcak delik arar kızlar dert etmeyin

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk

kızım bırak ev kalabalık olmasını bebiş uyanırsa ya o an.yarıda kalır ay çok mu terbiyesizleştim ne.ama öle değil mi yaaa

iyi akşamlar kızçeler geçmişe öyle bir hızlıca göz attım keyifler iyi maşallah melis mutfaga girmiş ya tamamdır tüm meseleler:)

Arkadaslar merhaba, ben de uzun suredir takip ediyordum sizi sessiz sessiz. Bizim de 19 haftamiz bugun bitiyor. Insallah saglikla kizimiz olacak-ya da en azindan biz oyle biliyoruz. Sanirim cogumuz ilk kez anne oluyoruz, bu heyecani beraber paylasmak ne guzel. Allah'im bu guzel duygulari tattirdi, umarim bebeklerimiz de saglikla gelir. Amin. Bu arada hep bebisleri olmayanlar icin de dua edelim, biz bir yila yakin denedik, tam doktora gittik-hatta tup bebek merkezine- doktor benden adet gununde kan tahlili istedi. Ama o kani vermedim cok sukur, cunku bebisimiz surpriz yapti:) Bu arada o doktora gidisimde doktor ultrasonla (vaj.) bakmisti ve endo. cok kalinlasmis falan demisti. Meger kuzucum ordaymis.

Neyse tekrar herkese selam yazmaya calisacagim ara ara.

doktorum normal dedi ama ben biraz pimpirikliym sanırım.ilk bebeğim.düşük tehlikesiyle korku dolu haftalar geçidim.şimdi binlerce kez şükürler olsun ikimizde iyiyiz daha ne istiyorsam şükürsüzlük işte. hiç bebek büyütmedim kardeşim falan da yok çok acemiyim çoooook.nasıl yıkayacam altını nasıl değiştirecem diye düşünüyorum.eşim gülüyor ne var bunda diye.

awezzz
gecen hafta pazartesi 20+3 te gittik 436 gr dı, bebek pozisyon değiştirmedi diye cumaya erteledi doktor randevumuzu o gün 21 haftalıktı , 4 gün geçti topu tpu ama bebek 476 gr olmuştu .
Anlıcann cok hızlı büyüyorlar canım hem sen kilo almadın diye o büyümüyo zannetme ben 7 kilo aldım doktor bebeğe bi faydası yok hammallık edersin sadece bu kiloları taşımak için dedi bana

şubat annelerini sonrada mart annelerini okumuştumm ya şöle yazılar vardı

şimdi ayşe ile konuştum pek sesi çıkmıor ama atıorum isimleri fatmamız doğmuşşşşş

biri ayzmış aa ben doğurdummm büyütüorum alıştım bile sen doğuramadın bile falan yazıorlardı

ayyy şoka girmiştimm ozmnlarr birde ojemi sürüorum tüylerimi alıorum diye sabah doğuma girenler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…