• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Melisim çokk mutlu oluyorum böyle okuyunca ya:69:
Ne çok özlemişsindir mutfağını:61:
Afiyet,bal,şeker olsun yavru kuşum benim:89:

kızlar ben 18+0 da gittim doktora bebeğim 203 gramdı.her şey normal dedi çok şükür.sizin o haftada bebeğimiz ne kadardı paylaşır mısınız böyle karşılaştırma gibi oldu doğru değil ama merak ettiğim için soruyorum.bir arkadaşım aradı dün 21 haftalık 600 gram dedi.inanamadım.bebekler bu kadar çabuk mu büyüyor yoksa benim fasulyem mi ağır kanlı

biz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa:16::nazar:
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....:16::16::16: sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz:1:
ooo maşallah canım :nazar::nazar:
yok kuzum dogum gunumde esım yaptrmstıda bılgsayrdakı hazr fotolardan deneme amaclı yukledımm
anladım canım aferin kocana
özgem bılerekmı yazıyon kusum yaaa......parcar derken:1::1::1:

yok canım sen söleyince fark ettim düzelttim :9::9::9: bana bişey oldu valla bugün:59:

ewettttttttttttttt bzıımm mınık mucızelrımzzz yaaa:16::16::16::16:
yarın bende senın gıbı guzel haberlerlr gelırımm inşşş

yarın bende tetanoz aşımı yaptırıcam, Tetavax aldım özellikle...
bundan sonrada bi tek şeker yüklememiz kalıyor sonrada, gelsin doğumla ilgili konuşmalar...:nazar::nazar::16:

oy oy canını içide warmıstaaa canım yaaa:16::16::16:
anam bugun herkeste bı hamaratlık bende bı tembellık warr yaaa
sen bugün fasulyesin hastasınnn ondan bişi olmaz
eyyryeyygyeyyge fgge v vvege hygdg gwr w5b5be ch f5bfhrh rhhfhhhrhrrhehr yfhfhjhr hftr5br5b rhhrrhhhgttyyr g96n
aha hatice sultan pc yi kapmış ahahaha
biz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa:16::nazar:
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....:16::16::16: sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz:1:
hey maşallaahhhhhhh tosunuma bak beee
Amanınn eylül annelerinin hepiciği birden kudurmuş:53::53::53:
kudurmadık esramm azdık:9:
:nazar::nazar:melisimmm çok güzel haberler artık mutfağa daha rahat girebilmene çok seviniyorum canım yemekler yesin sahil bebiş büyüsün :emir_bebek: böle de tombalak açsın sonra:16:
aminnnn bende çok seviniorum birde çorba hariç sıcak yemek pişirebilsemmpişirmek istiorum ama boğazımda bir yumru oluor anında yapamıorum
Melisim çokk mutlu oluyorum böyle okuyunca ya:69:
Ne çok özlemişsindir mutfağını:61:
Afiyet,bal,şeker olsun yavru kuşum benim:89:
saoll esram yavaş yavaş başladık inşallah devamı gelsinnnn dualarınız esirgemeyin
kızlar ben 18+0 da gittim doktora bebeğim 203 gramdı.her şey normal dedi çok şükür.sizin o haftada bebeğimiz ne kadardı paylaşır mısınız böyle karşılaştırma gibi oldu doğru değil ama merak ettiğim için soruyorum.bir arkadaşım aradı dün 21 haftalık 600 gram dedi.inanamadım.bebekler bu kadar çabuk mu büyüyor yoksa benim fasulyem mi ağır kanlı
yok yokk bnm 18+4 de 206 gramdı şimdi bilmiorum 3 mayıs ta randevum görcez hanımefendi neler yapmışş
melisss mutfaga gırdıııı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
kocasıyla yemek yıyecek bu aksammm:46::46::46::46::46::46:

evettttt:64::64::64::64::64: çorba yaptım bi salata gibi bişi yaptım isim vermiyim sebzeli bişi yemek yerine onu yiyelim dedim ama ardına makarna yapamadım midem kalktı :50: belki yasin gelincee yaparım

yarın bende tetanoz aşımı yaptırıcam, Tetavax aldım özellikle...
bundan sonrada bi tek şeker yüklememiz kalıyor sonrada, gelsin doğumla ilgili konuşmalar...:nazar::nazar::16:
ewetttt az kaldı yarıladık yoluuu gecen arkadasım dogum yaptıı super gecmısss inş bızde nasıp olurrr
sen bugün fasulyesin hastasınnn ondan bişi olmaz

aha hatice sultan pc yi kapmış ahahaha

hey maşallaahhhhhhh tosunuma bak beee

kudurmadık esramm azdık:9:

aminnnn bende çok seviniorum birde çorba hariç sıcak yemek pişirebilsemmpişirmek istiorum ama boğazımda bir yumru oluor anında yapamıorum

saoll esram yavaş yavaş başladık inşallah devamı gelsinnnn dualarınız esirgemeyin

yok yokk bnm 18+4 de 206 gramdı şimdi bilmiorum 3 mayıs ta randevum görcez hanımefendi neler yapmışş

evettttt:64::64::64::64::64: çorba yaptım bi salata gibi bişi yaptım isim vermiyim sebzeli bişi yemek yerine onu yiyelim dedim ama ardına makarna yapamadım midem kalktı :50: belki yasin gelincee yaparım

yeter kuzum zorlama ama yaaa lutfenn yasın bunlarla bıle cok cok mutlu olacaktr boswer makarnayı bulandrma mıdenı tatlımmm

canım sanmıyorum o kadar olamaz sanırım 24.haftada kilosu tahmini olarak 600 gr oluyormuş istersen google dan bak.seninki de normal 18.hafta 190 gr die yazıo nette.ama arkadaşının ki doğruysa da maşallah diyelim:nazar:

Back