Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekür ederim kızlar daha iyi yavrularınzın olur inşallah
rabbim giydirmayi nasip etsin
dalga geömeyin len akrepliğimle ben böle deildim sonradan oldummmmaahh ahh şimdi damla olacaktıda melisi yatıracaktık yine masaya çakma akrep seni
ayy çorbada sorun yokta bir sebzenin salatasını yapmıştım pişmemiş aç kaldık ahaha ay napim aylar oldu mutfağa girmeyeli ama ben açım len evde tam takı kuru bakır ctesi akşamı alışveriş yapcaz daha off offfsenin canın sagolsun tatlım ne tatlı olmuştur o çorba şimdi iki bayan yaptı sonuçta güzel derse yasin sahil yaptı de begenmezse ben yaptım de ki eminim begenir
18+4 de 360 tı bizimki 2 hafta sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmuş
sanırım oglun yazıyo canımmm
selma çıktın mı yaaa ???
dalga geömeyin len akrepliğimle ben böle deildim sonradan oldummmm
ayy çorbada sorun yokta bir sebzenin salatasını yapmıştım pişmemiş aç kaldık ahaha ay napim aylar oldu mutfağa girmeyeli ama ben açım len evde tam takı kuru bakır ctesi akşamı alışveriş yapcaz daha off offf
hey maşallah taa bnm 18+4 de 296 gramdı ulan bnm kız cidden sıska olak sanırım
dalga geömeyin len akrepliğimle ben böle deildim sonradan oldummmm
ayy çorbada sorun yokta bir sebzenin salatasını yapmıştım pişmemiş aç kaldık ahaha ay napim aylar oldu mutfağa girmeyeli ama ben açım len evde tam takı kuru bakır ctesi akşamı alışveriş yapcaz daha off offf
hey maşallah taa bnm 18+4 de 296 gramdı ulan bnm kız cidden sıska olak sanırım
melis eşimin eski kız arkadaşı mesaj attı facesine nasılsın çok uzuuun zaman oldu görüşmeyeli diye napayım ben şimdi haa hormonlarım tavan yaptııı
melis eşimin eski kız arkadaşı mesaj attı facesine nasılsın çok uzuuun zaman oldu görüşmeyeli diye napayım ben şimdi haa hormonlarım tavan yaptııı
afiyet olsun yazık yasinin elinden gelir mi yemek işleri falan
neee kalbimmm attı güm gümm cvp yazsın eşin senin gözetiminde iyiyim nasıl olalım eşim hamile onun heyecanıyla yaşıyoruz gün sayıyoruz diye bunu yazdır sonrada eşinin başının etini ye ben öle yapardım ayy bayılazaamm neyse eşine vıdı vıdı yapma da tut kendini
neee kalbimmm attı güm gümm cvp yazsın eşin senin gözetiminde iyiyim nasıl olalım eşim hamile onun heyecanıyla yaşıyoruz gün sayıyoruz diye bunu yazdır sonrada eşinin başının etini ye ben öle yapardım ayy bayılazaamm neyse eşine vıdı vıdı yapma da tut kendini
ne diosun sen eşinin haberi var mı mesaj attığından?evlendiğini bilmiyor mu leyn bu kız valla canım ne desem boş.eşin görüşmüyorsa eşini suçlama kavga etme yani.
sevalin dedikleri doğru ya eşin nie utandı suçu ne kızın mallığı bu evet evet cvp vermeyinn ama engel koy kıza sen çaktırmadannn eşinde görmesin engel koyduğunukızın profil resmide gelinlikli falan nasıl bir güven ya eşim çok tırstı kız yusuf yusuf durumunda kıpkırmızı oldu cevap yazıp kaldırmasammıki bir yerini kzın
melisim bence eşinin hamile olduğunu öğrenirse peşini bırakmayabilir malum bizler bebek taşırken kendini bilmez kadınlar bu durumdan istifade sarkmaya daha çok pislik yapmaya bayılır o kızın da nasıl bişey olduğunu bilmiyorum sonuçta tehlikeli olabilir mi acaba yoksa böyle dediği için peşini bırakır mı
sevalin dedikleri doğru ya eşin nie utandı suçu ne kızın mallığı bu evet evet cvp vermeyinn ama engel koy kıza sen çaktırmadannn eşinde görmesin engel koyduğunu
doğru sen daha haklısın
eşinin şifresini biliorsan sana engellemeyi öğreteyim çaktırmadan engelle sil o msjıda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalımmmöyle yapayım kıza bak ya evlenmişsin ne akla hizmet yazıyorsa birde sonuna ...... koymuş anlatamadıkları var herhalde