• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aahh ahh şimdi damla olacaktıda melisi yatıracaktık yine masaya çakma akrep seni
dalga geömeyin len akrepliğimle ben böle deildim sonradan oldummmm
senin canın sagolsun tatlım ne tatlı olmuştur o çorba şimdi iki bayan yaptı sonuçta güzel derse yasin sahil yaptı de begenmezse ben yaptım de ki eminim begenir
ayy çorbada sorun yokta bir sebzenin salatasını yapmıştım pişmemiş aç kaldık ahaha ay napim aylar oldu mutfağa girmeyeli ama ben açım len evde tam takı kuru bakır ctesi akşamı alışveriş yapcaz daha off offf
18+4 de 360 tı bizimki 2 hafta sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmuş

:53::53::53: hey maşallah taa bnm 18+4 de 296 gramdı ulan bnm kız cidden sıska olak sanırım

destuuurrrrrrrrrrrr
biz geldiiikkk
akşamlarınız hayırlı olsun bebişleri ve anneleri:71:

sanırım oglun yazıyo canımmm:1::1:

yok canım kzım yazdı.oğlum yok benim.

--------------------------------------------------------------
selmacım nasılsın ne zamandır görüşemedik ya.nasıl gidiyo damat nasıl.hiç valla ilgilendiğiniz yok.insan bi tatlı çerez kola neyin alır gelir.bu nasıl dünürlük yaww.yoksa başkasını mı buldunuz haee?:47::47:

ayy çorbada sorun yokta bir sebzenin salatasını yapmıştım pişmemiş aç kaldık ahaha ay napim aylar oldu mutfağa girmeyeli ama ben açım len evde tam takı kuru bakır ctesi akşamı alışveriş yapcaz daha off offf

:53::53::53: hey maşallah taa bnm 18+4 de 296 gramdı ulan bnm kız cidden sıska olak sanırım

melis eşimin eski kız arkadaşı mesaj attı facesine nasılsın çok uzuuun zaman oldu görüşmeyeli diye napayım ben şimdi haa hormonlarım tavan yaptııı

offf ne sıkıcı bir gece yaaa tv de kurtlar varr forumdakiler fatmagül peşindeee

buarada eskiden ayrılır izlerdik eşimle şimdi sanki göbeğemiiiz bir kesilmiş gibi yanından ayrılamıorum neden böle oldum acaba:31:

afiyet olsun yazık yasinin elinden gelir mi yemek işleri falan

melis eşimin eski kız arkadaşı mesaj attı facesine nasılsın çok uzuuun zaman oldu görüşmeyeli diye napayım ben şimdi haa hormonlarım tavan yaptııı

:53::53::53: neee kalbimmm attı güm gümm cvp yazsın eşin senin gözetiminde iyiyim nasıl olalım eşim hamile onun heyecanıyla yaşıyoruz gün sayıyoruz diye bunu yazdır sonrada eşinin başının etini ye ben öle yapardım ayy bayılazaamm neyse eşine vıdı vıdı yapma da tut kendini

:52::52:ne diosun sen eşinin haberi var mı mesaj attığından?evlendiğini bilmiyor mu leyn bu kız valla canım ne desem boş.eşin görüşmüyorsa eşini suçlama kavga etme yani.:45:

:53::53::53: neee kalbimmm attı güm gümm cvp yazsın eşin senin gözetiminde iyiyim nasıl olalım eşim hamile onun heyecanıyla yaşıyoruz gün sayıyoruz diye bunu yazdır sonrada eşinin başının etini ye ben öle yapardım ayy bayılazaamm neyse eşine vıdı vıdı yapma da tut kendini

kızın profil resmide gelinlikli falan nasıl bir güven ya eşim çok tırstı kız yusuf yusuf durumunda kıpkırmızı oldu cevap yazıp kaldırmasammıki bir yerini kzın

melisim bence eşinin hamile olduğunu öğrenirse peşini bırakmayabilir malum bizler bebek taşırken kendini bilmez kadınlar bu durumdan istifade sarkmaya daha çok pislik yapmaya bayılır o kızın da nasıl bişey olduğunu bilmiyorum sonuçta tehlikeli olabilir mi acaba yoksa böyle dediği için peşini bırakır mı

:52::52:ne diosun sen eşinin haberi var mı mesaj attığından?evlendiğini bilmiyor mu leyn bu kız valla canım ne desem boş.eşin görüşmüyorsa eşini suçlama kavga etme yani.:45:

3 yıl olmuş görüşmeyeli canım eşim onun evli oldugunu biliyordu ama o bilmiyor demekki eşimde kzıdı nasıl cesaret etmiş ben bekar olabilir ve ona mesaj atabilirdim o mesajı eşi görmeyecekmiydi falan dedi ama ben bahane buldum ya trip atmak için istedigim herşeyi yaptırırım artıık:)

kızın profil resmide gelinlikli falan nasıl bir güven ya eşim çok tırstı kız yusuf yusuf durumunda kıpkırmızı oldu cevap yazıp kaldırmasammıki bir yerini kzın
sevalin dedikleri doğru ya eşin nie utandı suçu ne kızın mallığı bu evet evet cvp vermeyinn ama engel koy kıza sen çaktırmadannn eşinde görmesin engel koyduğunu
melisim bence eşinin hamile olduğunu öğrenirse peşini bırakmayabilir malum bizler bebek taşırken kendini bilmez kadınlar bu durumdan istifade sarkmaya daha çok pislik yapmaya bayılır o kızın da nasıl bişey olduğunu bilmiyorum sonuçta tehlikeli olabilir mi acaba yoksa böyle dediği için peşini bırakır mı

doğru sen daha haklısın

sevalin dedikleri doğru ya eşin nie utandı suçu ne kızın mallığı bu evet evet cvp vermeyinn ama engel koy kıza sen çaktırmadannn eşinde görmesin engel koyduğunu

doğru sen daha haklısın

öyle yapayım kıza bak ya evlenmişsin ne akla hizmet yazıyorsa birde sonuna ...... koymuş anlatamadıkları var herhalde

Back