yarın 1de canımmm walla kalbım atıyo hızla heyecandan yaaaa
hadi hayırlısı canım ya gelmeni bekleyemem mesaj at eşim geldi demiştin canım eşini aç bırakma bizim yüzümüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın 1de canımmm walla kalbım atıyo hızla heyecandan yaaaa
hadi hayırlısı canım ya gelmeni bekleyemem mesaj at eşim geldi demiştin canım eşini aç bırakma bizim yüzümüzden
canım sanmıyorum o kadar olamaz sanırım 24.haftada kilosu tahmini olarak 600 gr oluyormuş istersen google dan bak.seninki de normal 18.hafta 190 gr die yazıo nette.ama arkadaşının ki doğruysa da maşallah diyelim
kızlarr ben kacar yemegı kaynanacagım yapmısta oraya ınıyormm optummmm
atarım tabıkı kuzum benımmm sımdı cıkıyom o dusa gırmıstıde asagıya yemege ınıyoruzz optumm tatlımmmm
ayy ne güzelll az kalmışşşşşyarın 1de canımmm walla kalbım atıyo hızla heyecandan yaaaa
bizdede durum aynı canım, nasıl dayanaıyosun diyorum adama yaaaa.... ne düşünüyolarsa artık!!!!
Evet evet sanırım ben bu bebeği doğurucam,hep içimde kalmayacak
ayy ne güzelll az kalmışşşşş
yaa bnmki zaten göbeğime bakınca kaçacak delik arıor arada sahil kıpırdıor ayy aşkım kığırdıor diorum kendini deve kuşu gibi koltuğa gömüor sanki yicek kızım onu o konuyla ilgili son yorumu beni bitirdi yaa ya aşağıdan görürse ben bu riski alamam dedi yuh dedim banane cnm kendi düşünsünnn deli yaa
Evet evet sanırım ben bu bebeği doğurucam,hep içimde kalmayacak
cvaplarınız için teşekkür ederim rahatladım biraz.ben -3 kilodaydım o gün kontrolde.suçluluk hissettim epey.doktor sorun değil kilolu olmana gerek yok dedi.gerçi öyle çok zayıf değilim 55 kiloyum.bebeği mi besleyemiyorum psikolojisine giriverdim.inşaşşah bundan sonra sağlıkla büyür bebeğimiz
doğuracaksın tabiki canımm
ahahaha çatlaakkk ben diorum ergenlikleri bitene kadarr dursalar ordaa biz dışardan eğitim verirdik onlara
benim eşim zorla doktora sordurmaya kalkıyor bana (yasaklıyızda) ama ben sormuyorum eşler hep birbirinden farklı
benim eşim zorla doktora sordurmaya kalkıyor bana (yasaklıyızda) ama ben sormuyorum eşler hep birbirinden farklı
benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk
yok canım içini ferah tut sen çünkü anormali bir durum olsaydı doktorun söylerdi.bu arada istediğin kadar ye bebeğin normal şekilde gelişimine devam eder sen sadece kilo alırsın şekil a yani ben 7 kilo aldım ama oğluşum olması gereken kiloda yani bu haftalara uyuyor.bu arada +- grlar var ultrasonda yazan onları da göz önünde bulundurmak lazım.
Öyle demeyin yav,şimdi doğuranları okuyorum da..
Sonra ay ay baktım,az kalmış bize de
Hani okulda listeye göre sözlü sınav olur ya
beklersiniz böyle sıra size gelecek diye heyecanla,korkuyla..
aynen öyle hissettim.
amma da hissetmişim