• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

awezzz
gecen hafta pazartesi 20+3 te gittik 436 gr dı, bebek pozisyon değiştirmedi diye cumaya erteledi doktor randevumuzu o gün 21 haftalıktı , 4 gün geçti topu tpu ama bebek 476 gr olmuştu .
Anlıcann cok hızlı büyüyorlar canım hem sen kilo almadın diye o büyümüyo zannetme ben 7 kilo aldım doktor bebeğe bi faydası yok hammallık edersin sadece bu kiloları taşımak için dedi bana

eve usg falan mı alsak :D okadar çabuk büyümeleri harika o zaman.uyusun da büyüsün diyeyim bol bol.siz yazdıkça rahatladım.teşekkür ederimmmm

şubat annelerini sonrada mart annelerini okumuştumm ya şöle yazılar vardı

şimdi ayşe ile konuştum pek sesi çıkmıor ama atıorum isimleri fatmamız doğmuşşşşş

biri ayzmış aa ben doğurdummm büyütüorum alıştım bile sen doğuramadın bile falan yazıorlardı

ayyy şoka girmiştimm ozmnlarr birde ojemi sürüorum tüylerimi alıorum diye sabah doğuma girenler vardı

Evet işte şimdi ben de okuyorum onları,çok garip ya..
Aaa Ayşe gelmedi bugün,doğurdu mu acaba?
Biz şimdi diyoruz ki aa Melis gelmedi,ne oldu acaba?
O zaman Melis yok bugün,doğurdu mu acaba?
Şaka gibi yaa:53:

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk:19:
valla haklısın canım ver cezasını :52::52::52:
:52::52: yasak mı nedenmiş o yasak şekerim! sölemesi ayıp biz yasakları pek dinlemedik geçmişte.şimdide doktora hiç sormuyoruz bile.yasak olsaydı kendi sölerdi zaten di mi ama.göbüşüm büyüyünce benimkide kaçıcak delik arar kızlar dert etmeyin

canım kanamam olmuştu dr yasakladı bu gittiğimde sorayım yazık kocama belki tehlike geçti der :1::1:

kızım bırak ev kalabalık olmasını bebiş uyanırsa ya o an.yarıda kalır:60::60: ay çok mu terbiyesizleştim ne:17:.ama öle değil mi yaaa
ayyy doğruuu diosunnn:60:
iyi akşamlar kızçeler geçmişe öyle bir hızlıca göz attım keyifler iyi maşallah melis mutfaga girmiş ya tamamdır tüm meseleler:)
evettt devlt erkanındanda kutlama bekliorumm selmaaa:9:
ayy bir yusuf yusuf oldum yaaa

kızlar yasinin eli kulağında gidimm çorbamı ısıtayımmm öpüorum siziiii

şubat annelerini sonrada mart annelerini okumuştumm ya şöle yazılar vardı

şimdi ayşe ile konuştum pek sesi çıkmıor ama atıorum isimleri fatmamız doğmuşşşşş

biri ayzmış aa ben doğurdummm büyütüorum alıştım bile sen doğuramadın bile falan yazıorlardı

ayyy şoka girmiştimm ozmnlarr birde ojemi sürüorum tüylerimi alıorum diye sabah doğuma girenler vardı
ayy içim tuhaf olduu :53::53::53:

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk:19:

aahh ahh şimdi damla olacaktıda melisi yatıracaktık yine masaya çakma akrep seni

ayyy doğruuu diosunnn:60:

evettt devlt erkanındanda kutlama bekliorumm selmaaa:9:

ayy bir yusuf yusuf oldum yaaa

kızlar yasinin eli kulağında gidimm çorbamı ısıtayımmm öpüorum siziiii

senin canın sagolsun tatlım ne tatlı olmuştur o çorba şimdi iki bayan yaptı sonuçta güzel derse yasin sahil yaptı de begenmezse ben yaptım de ki eminim begenir

valla haklısın canım ver cezasını :52::52::52:

canım kanamam olmuştu dr yasakladı bu gittiğimde sorayım yazık kocama belki tehlike geçti der :1::1:

gülü susuz kocişleri aşksız bırakmayın kızlar:60::60: Allah a şükür hasta değiliz sadece hamileyiz di mi ama aşk engel tanımazzzz :16::16: özgecim inşallah yasağınız kalkmıştır ortadan bidaha da öyle bir sıkıntı yaşamazsın :nazar:

gülü susuz kocişleri aşksız bırakmayın kızlar:60::60: Allah a şükür hasta değiliz sadece hamileyiz di mi ama aşk engel tanımazzzz :16::16: özgecim inşallah yasağınız kalkmıştır ortadan bidaha da öyle bir sıkıntı yaşamazsın :nazar:

inşallah hiç birimiz yaşamayız canımm:26:

kızlar exporter foto eklemiş her 2 topiğe de bakın isterseniz sessiz sedasız eklemiş haber bilem vermeden:52:

herkes geçmişe daldı sanırım neysem bende çıkayım azıcık kocişim geldi fatmagül başlıcak ona bakıcaz kocaman öpüyoz sizi.kendinize dikkat edin:69:

kızlar ben 18+0 da gittim doktora bebeğim 203 gramdı.her şey normal dedi çok şükür.sizin o haftada bebeğimiz ne kadardı paylaşır mısınız böyle karşılaştırma gibi oldu doğru değil ama merak ettiğim için soruyorum.bir arkadaşım aradı dün 21 haftalık 600 gram dedi.inanamadım.bebekler bu kadar çabuk mu büyüyor yoksa benim fasulyem mi ağır kanlı

18+4 de 360 tı bizimki 2 hafta sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmuş

Back