ahahahah saol bebm amin.gece de mesai ye kalırsam ahanda o zaman tammm avrat olaram.hahahahhahahahahahahahahah.
aman nazarlar değmesin popişimi kazıyım
kazıma canım kaşı bencee
biyandan sizle azışırken biyandanda mutfakta bişiler hazırladım çorba bile yaptımmm
biyandan sizle azışırken biyandanda mutfakta bişiler hazırladım çorba bile yaptımmm
kazıma canım kaşı bencee
bugün herkesin feleği ay klavyesi şaştı
buarada kocam aylar sonra ilk defa sofra ve yemek görücek kıyamam ona benn cnmın içi o bnm yaa
deneme 1 2 deneme
buarada kocam aylar sonra ilk defa sofra ve yemek görücek kıyamam ona benn cnmın içi o bnm yaa
canımmm senmi yaptın onu bugünmü yaptınn
hosgenldınnnnn canım masallh oglusnabiz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz
eyyryeyygyeyyge fgge v vvege hygdg gwr w5b5be ch f5bfhrh rhhfhhhrhrrhehr yfhfhjhr hftr5br5b rhhrrhhhgttyyr g96n
biz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz
Amanınn eylül annelerinin hepiciği birden kudurmuş
sen cidden yAzmışsınahahahah saol bebm amin.gece de mesai ye kalırsam ahanda o zaman tammm avrat olaram.hahahahhahahahahahahahahah.
aman nazarlar değmesin popişimi kazıyım
yaa allah böyle çarpar adamıay pardon kaşıyım 2. özge vakası ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?