• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben artıkın çıkıyorum yavaştan. sabah görüşmek üzereeeeeee, güzel güzel yiyin yemekleriniz akşam e mi kuzucuklarım. iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaaar.:79:

ulaannnn bildiğim ne kadar küfür varsa ettimmm yaaa sinirlerim kalktııı ayyyyyyyyyy yangın var diye bağırıcam şimdi ulan bende bizimkilere insan deil derdimm şimdi melek demek istiorum en azından hiçbişiyimize gelmiorlar gelip sinir bozmuorlarr

var bir sürü kişi en son özgekurt geçirdi bunu

özzggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sen buna mı bişey diyorsun...
+Ramazan ayı iftara çağırdık,ömür dediki işten çıkıyon yorgun argın pide yaptırayım. dedim para yok zaten yazık, 2 tane filan yaptır çorba filan yaparım dedim..
benim safım ara babanı gel pide yapalım. adam bunu alıyo markete afedersiniz pastırma sucuk kaşar aldırıyo 10 tane pide yaptırıyo.. ev ebi geliyolar ben deliriyorum bişey diyemiyorum ne varmış kırk yılda birmiş. adam kalan 5 pideyide evine götürdü bide...

+ düğünde 3,250,00 tl kredi çektik babasına verdik, biz çalışıyoruz salonu filan tutar, masraflar falan filan..(otobüs, müzik, salon parası v.s)
sen git 10 kiloya yakın et al aşçı tut pilav et pişirt. koca bir sepet tatlı al , neymiş istanbuldan misafirler gelecekmiş. etler dolaba sığmamış benim dolaba koymuşlar 1-2 paket düşünün o derece yani.. neyse düğün rezil oldu, otobüsün biri gelmedi, orkestra berbattı, kamera tutmamış. altın kesem onlarda ..
düğünden sonra zorla keseyi arsızlıkla aldım, içinden küçük altınlar dahil 800 tl para çıktı 4 sene öncesi.
daha beteri adam ne salonun parasını bile ödememiş.pişen yemekler kimse gelmedi diye konuya komşuya dağıtılıp kalanı çöpe dökülmüş.
2 sene sonra öğreniyorum fotoğrafçının parasını bile ödememiş.

saymakla bitmez bunların sorunları.

+anası ev kirli gülay yetişemiyo herhalde demiş, biz gelelim mi temizliğe demiş. daha yeni evliyiz, iyi niyetli söylememiş diyorum. niyeti iyi olsa gelip bana söylerdi dedim olay çıktı. şimdi hamileyim yetişemiyorum, temizliğe gelmiyorlar..
bunlar bu kadar insanlar işte..

Mesajı düzenleyebilrsin canım ama öyle kalması daha eğlenceli tabi :1::1::1::1::1::1::1:

Vallahi bugün mal gibiydim hiç gülesim yoktu saolsın:1::1::1::1::1::1:
canım 15 dk dolmuş düzelmiyo :1::1::1::1:
geçti borun pazarrıııııı, biz anladık canım zaten ne yazmak istedigini de maksat geyik olsun,

neyse yüzümüzde bir tebessüm oldu :64::64::64::64: kızlar beni yanlış tanımayın ben gayet normalimm:9::9::9::9:

Sen buna mı bişey diyorsun...
+Ramazan ayı iftara çağırdık,ömür dediki işten çıkıyon yorgun argın pide yaptırayım. dedim para yok zaten yazık, 2 tane filan yaptır çorba filan yaparım dedim..
benim safım ara babanı gel pide yapalım. adam bunu alıyo markete afedersiniz pastırma sucuk kaşar aldırıyo 10 tane pide yaptırıyo.. ev ebi geliyolar ben deliriyorum bişey diyemiyorum ne varmış kırk yılda birmiş. adam kalan 5 pideyide evine götürdü bide...

+ düğünde 3,250,00 tl kredi çektik babasına verdik, biz çalışıyoruz salonu filan tutar, masraflar falan filan..(otobüs, müzik, salon parası v.s)
sen git 10 kiloya yakın et al aşçı tut pilav et pişirt. koca bir sepet tatlı al , neymiş istanbuldan misafirler gelecekmiş. etler dolaba sığmamış benim dolaba koymuşlar 1-2 paket düşünün o derece yani.. neyse düğün rezil oldu, otobüsün biri gelmedi, orkestra berbattı, kamera tutmamış. altın kesem onlarda ..
düğünden sonra zorla keseyi arsızlıkla aldım, içinden küçük altınlar dahil 800 tl para çıktı 4 sene öncesi.
daha beteri adam ne salonun parasını bile ödememiş.pişen yemekler kimse gelmedi diye konuya komşuya dağıtılıp kalanı çöpe dökülmüş.
2 sene sonra öğreniyorum fotoğrafçının parasını bile ödememiş.

saymakla bitmez bunların sorunları.

+anası ev kirli gülay yetişemiyo herhalde demiş, biz gelelim mi temizliğe demiş. daha yeni evliyiz, iyi niyetli söylememiş diyorum. niyeti iyi olsa gelip bana söylerdi dedim olay çıktı. şimdi hamileyim yetişemiyorum, temizliğe gelmiyorlar..
bunlar bu kadar insanlar işte..

ayyyyyyyyyyyyy fenalık geldı gulayyy yaa ne bunlar boyle allh ıslah etsınnn baskada bısey yazamıyommm

aaaaaaaaaaaaaaaa melısın ne sucu warkıne yaww sen koskoca Y yı unuttuysannn:1::1::1:
ama ama benim klavye bazen yazmıyo harfleri :43::43::43:
anladık zatende canım yınede malzeme cıktı bızeee:60::60::60::60:
bırsey olmaz sılme zaten herkes alıntı yaptıkııı....ölümsuz bı yazııı oldu kuzumm:1::1::1::1:
:9::9::9::9::9:
yakınzzz canım amma ımkanlar ıstee baksana kımse yansmadı zaten kustum ıstanbuldkı herkeseee:59::59::59::59::59:

ben yazdım ama canım bana küsme :54:

Back