2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar ben bunları üzülüp ağlayın diye yazmadım ki, gülay kendi derdini unutsun diye yazdım, bazen herşeye rağmen şanslı olduğumu düşünüyorum. hayatımın yinede iyi gittiğini düşünüyorum.

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa

meloşşş, ayrıntılıya girmeden 1 hafta önce kaygan zeminde paaattttt kaydım ve yerdeydim, 1 hafta içim içimi yedi, kocamada söylemedim, ama allah bir şekilde koruyor bizleri, düşme çok sert olmamıştı. şükür... merak etme bir şey olmamıştır. yumuşak iniş yapmışsın sadece

aslında ben doktora izin alıp gidiyorum, müdür bu sefer iş başı kağıdı istedi, bende doktora söyledim, iş göremezlik raporu veriyim dedi 1 günlük mü dedi bende 2 günlük olsun o zaman dedim, yani müdür kendisi kaşındı
gerçekten hamile oluncada iş iyice çekilmez oluyoo..

şekerler ben çıkıyorum başım ağrıyo dua edin çabucak iyileşiyim kendize dikkat edin soğuk su sakın içmeyin

bebişim kız olsaydı herkes arkasını dönecekti

oğluşum dövüyo zaten, babası kızıyo annesini dövüyo diye, araları açılacak tekmeler yüzünden

sabahtan beri keyif yapıyorum, çalışmadan evde oturmanın bu kadar keyifli bi faliyet olduğunu bilmiyodum, ama şimdi evimi çok özlüyorum...

evini mi özlüyorsun zaten evde değil misin ki? ben yanlış anladım galiba.zaten uzunnca evde olcaksın canım bebiş olunca

offf patladım bu projeden artık, elim gitmiyiiiiii. İş başı kağıdı da nekidir?

şu saatler arasında doktordaydım diye doktordan bi kağıt alıyomuşsun, benim aile hekimim daha yeni bi doktor gibiydi, anlamadı galiba ya da daha önce hiç isteyen olmadı

Senin patronun da ne insafsızmış ya, iş başı kağıdın olsun olmasın, doktora gidiyorum dedin mi hamile oldugun icin izin vermek zorunda. deli mi ne, iyi yapmissin sen de rapor almakla bosver.

Senin patronun da ne insafsızmış ya, iş başı kağıdın olsun olmasın, doktora gidiyorum dedin mi hamile oldugun icin izin vermek zorunda. deli mi ne, iyi yapmissin sen de rapor almakla bosver.

patron istemez kesin müdür dür onu isteyen valla benim patron hastayım diince akşamdan mesaj atıo yarında dinlen gelme işe die patronlara lazımız sonuçta sağlıklı olarak

yaa bizim devlet dairesi, müdürde çook korkak bi müdür olduğu için prosedüre uydurmaya çalışıyo herşeyi, ama intikamım acı oldu

bende ölee düşünüorum yani hayatımın iyi gittiğini ulan yinede sarsıldıkbe anlattığığına bizde insan evladıyızz
bebişim kız olsaydı herkes arkasını dönecekti

oğluşum dövüyo zaten, babası kızıyo annesini dövüyo diye, araları açılacak tekmeler yüzünden

şimdi atahana sırt dönsek kellemizimi uçurcakkkk velet gerçi şimdi annesine tekme atannn içerden çıkıncaa kellemizi uçurur

kızlaaar yaptım karanfilimin iletisini mucizem ikinci prensim yazdık
canımmmmmmmm sagollllll
internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.
bende oyle gormeden alamıyorum sımdıye dek netten sadece mayo aldım ama guzeldı bebesıme cesaret edemıyomm kıı
benden degıl canım onların ıyulıgnden esımın alılesı super ınsanlar allh razı olsun bıde kızları yok ondanda bana duskunler haklarını odeyemem
destuuurrrrrrrrr

biz geldiiikkkkkkk
nasılsınız kızlar, çok yazamam, acil çıkış yapabilirim her an, kaçak girişin gözünü seveyim be

nasılsınııızzzzzzzzz
hosgeldınn kacakkkkkk nasılsınnn
yawww canımcıgımmm ya ben gormedım degılde bı an ızmırde oturanları yazdım
canım sizler unutulacak insanlarmısınız
ben unuttum ama yaaaaaaaaaa:85:
hoş geldiinn

iyiyiz valla evde zaman öldürüyoruz.kaçak girişte bir ayrı tatlı olur

hosbuldum canımmmmmmmmmmmmmmmm

patron istemez kesin müdür dür onu isteyen valla benim patron hastayım diince akşamdan mesaj atıo yarında dinlen gelme işe die patronlara lazımız sonuçta sağlıklı olarak

benim de patronlar laf etmez, Allahtan mimar olarak tek basima calisiyorumö da müdür gibi birine hesap vermek zorunda degilim, kendi kendimin patronumyum, gerçi burda bilenler bilir, bi sekreter var, müdür ötesi, manyak karı sabahtan ararım gelemiyorum derim, tamam derler sadece, ne iznimden düşerler ne de rapor isterler. ama ben de hiç bi işimi aksatmadım, yetiştiremedim demedim şimdiye kadar. ne kadar ekmek o kadar köfte derler bizde. ama bazı patronlar sanki her gün biyere iş yetiştircekmiş gibi çalışanların boğazına çökerler izin vermezler, verirler burunlarından getirirler falan, çok çok sinir olurumn. bizim de tatile ihtiyacımız var bizim de mesai saatlerinde ihtiyaçlarımız oluyo Allah Allah yani.

iyi olmuş oohhhhhh sefan olsun..bende yeni geldim izinden ama kaşınıyor şeytan diyorki git haftaya al 2 gün et onu 4 gün haftasonu ile hem anneler gününde de evimde olurummm anneciğimin,kayınvalideciğimin gününü kutlarım onlarda benimkini kutlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…