2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebişlerin doğum tarihleri yumurtlama gününe göre değil
sat'a göre hesaplanıyor.

günaydınlar ve iyi haftalar hepinize kızlar..
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer.

kızlar bende kaç gündür vücutta çok elektrik var nereye dokunsam çatır çatır elektrik çarpıyor.var mı sizde de?

Günaydın canım..
Umarım...
Bende yok öyle bir şey yok canım.
Çıplak ayakla toprağa falan basmayı dene diyeceğim ama
şimdilerde toprak bulmak da zor

günaydın kızlar hepinize bulantısız ağrısız dinamik bir hafta diliyorum yarın sabah bebişimi göreceğim inş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

yani hemen akşam olsa gitsem yatsam.minoş büyüdükçe mide bulantılarım daha da artıyor vücudum bitkinleşiyor.belirtiler büyüdükçe geçmesi gerekmiyor mu ?yarın dr konrolüm var gitsem de rahatlasam.

kızlar kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama ben dr sordugumda 7 ve 8 inci haftalarda bulantı artıyormuş geçincede nerdeyse ara araa olacak kadar azalıor eğer bu haftalardaysanız çok normal

kızlar kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama ben dr sordugumda 7 ve 8 inci haftalarda bulantı artıyormuş geçincede nerdeyse ara araa olacak kadar azalıor eğer bu haftalardaysanız çok normal

sekizinci haftaya girdim canım normal yani öyle mi?

bugün bende var ayağındaki lastik ayakkabısı ise yapıyor canım ben denedim

Kızlar

sizin akıntınız var mı bende hamile kaldığımdan beri var ama bugün inanılmaz çok oldu hafif sarı gibide

hayatımda ilk defa akıntıyla karşılaşıyorum yumurtlama akıntılarım hariç hiç olmazdı da

normal canım bende de oluyor.dr öyle söyledi.

vitaminler sarı yapaıyordur, ara ara bendede oluyor,normalmiş...

bugün bende sabah sabah çıkardım kızlar... kalktığımdada, kötüydüm, zor günler geçiriyorum... dayanamıyorum...
cumartesiye aldım randevu mu bende, 9 bitecek o zamana bizimde...bakalım sağlıklı mı bebişim...
sanki bu günler hiç bitmeyecek gibi...

bugünleri atlatıp daha neler konuşacaz allahın izniyle.ben de kötüyüm sağlıklı olsunlar da kötü olmaya razıyım.

canım sakın korkma, hamilelik süresince kanama risktir evet ama ille de kaybedeceksin diye bişey yok, benim arkadaşım hergün adet kanaması gibi kanama geçirerek geçirdi hamileliğini, sakin ol, hem sonra hastaneye yetişemedim falan diye de sakın sıkıntıya sokma kendini, hastaneye gitsen de hiçbişey yapamazlar sana, sırtüstü yatıracaklar belki belki serum bağlarlar kötüysen bütün bunların da hiçbi anlamı yok, yolda çektiğin stres sıkıntı da cabası. yani düşecek bebek hangi hastaneye gidersen git gene düşer, bunu müdahale ile durdurma imkanı yok ki. sen bol bol dinlen, bol bol su iç. o şimdi kendine rahimde yeraçıyo annesi, şööööle rahat rahat gerinmek tepinmek için, rahimde sıkıntı varsa da her tarafı temizliyo anladın mı, o yyüzden hiç korkma sen....

ben de öyle duymuştum ama her geçen hafta önceki haftayı arar oldum, artık geceleri de bulantı ve kokularla uyanıyorum ve uyuyamıyorum, 10. hafta bitiyor ve en şiddetli hafta bu hafta oldu, sanırım yarın rapor alcam çünkü işyerinde bu halde kazık gibi otur otur dayanamıyorum, milletin üstüne kuscam artık o kadar yani...

ya tvde bişii yiyo insanlar mesela dün şarap içiyordu birileri, bana kokusu geliyo... bu normal bişey mi sizce???? ay deliriyomuyum, hormonlar tavan mı yaptı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…