sat la hesap yapınca 26 eylül çıkıyor. yumurtlama dönemine görede ekimin ilk haftası. bende ekim gibi hisediyorum. çünkü evde yapılan testler ortalama 20 günlükken sonuç veriyormuş. ilk test negatif çıktı. 4 gün arayla yaptığım için testi 20 günlükken pozitif çıktı
günaydınlar ve iyi haftalar hepinize kızlar..
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer.
kızlar bende kaç gündür vücutta çok elektrik var nereye dokunsam çatır çatır elektrik çarpıyor.var mı sizde de?
yani hemen akşam olsa gitsem yatsam.minoş büyüdükçe mide bulantılarım daha da artıyor vücudum bitkinleşiyor.belirtiler büyüdükçe geçmesi gerekmiyor mu ?yarın dr konrolüm var gitsem de rahatlasam.
kızlar kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama ben dr sordugumda 7 ve 8 inci haftalarda bulantı artıyormuş geçincede nerdeyse ara araa olacak kadar azalıor eğer bu haftalardaysanız çok normal
günaydınlar ve iyi haftalar hepinize kızlar..
Umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer.
Kızlar bende kaç gündür vücutta çok elektrik var nereye dokunsam çatır çatır elektrik çarpıyor.var mı sizde de?
kızlar
sizin akıntınız var mı bende hamile kaldığımdan beri var ama bugün inanılmaz çok oldu hafif sarı gibide
hayatımda ilk defa akıntıyla karşılaşıyorum yumurtlama akıntılarım hariç hiç olmazdı da
Kızlar
sizin akıntınız var mı bende hamile kaldığımdan beri var ama bugün inanılmaz çok oldu hafif sarı gibide
hayatımda ilk defa akıntıyla karşılaşıyorum yumurtlama akıntılarım hariç hiç olmazdı da
sekizinci haftaya girdim canım normal yani öyle mi?
EVET CANIM NETTEN DE ARAŞTIRABİLİRSİN BU HAFTALARDA FAZLA OLMASI ÇOK NORMAL BEN ŞUAN 10 NUNCU HAFTADAYIM HİİÇ BİŞİY YOK MAŞALLAH
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.YARIN DR GİDECEM ZATEN DR BÜTÜN ŞİKAYETLERİMİ SÖYLEYECEM BAKALIM NE DER.
amin canım hepimizi inşbende gitcem yarın zaten delirtiyorum dr ben aklıma ne gelirse soruyorum ama napim içi rahat etmiyor insanın
bugün bende sabah sabah çıkardım kızlar... Kalktığımdada, kötüydüm, zor günler geçiriyorum... Dayanamıyorum...
Cumartesiye aldım randevu mu bende, 9 bitecek o zamana bizimde...bakalım sağlıklı mı bebişim...
Sanki bu günler hiç bitmeyecek gibi...
ya benimde eşim evde yoktu yalnızdım wc de bi kanama başladı hemen dr.umu aradım o da 2-3 saate anca gelirim hastahaneye git istersen dedi. yok dedim. 2 gün önce hastanede kötü bi tecrübe yaşayınca gitmek istemedim ben arayacağım seni dd dr.um aradı bende annemleri aradım onlarla gittik.iç kanama yok kese sağlam bebiş büyüyo ama bu kanama nereden geliyor bilmiyorum hala da azar azar k.rengi olarak devam ediyor kanamam Allahım korusun bebişimi..
yanımda olab herkese teşekkürler kızlar
kızlar kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama ben dr sordugumda 7 ve 8 inci haftalarda bulantı artıyormuş geçincede nerdeyse ara araa olacak kadar azalıor eğer bu haftalardaysanız çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?