2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baktım bacım silebülürsün, harikasın bombasın bombaaaaaa, Mervecim çok büyümüş maşallah ona, bitanecik kuzuuuuuuu.

alıntını sil hemen canım

silmenin alıntıyla filan alakası yokmuş kızzzzz, bence artık rahat rahat ekleyip silebiliriz

(yeni ekleme yerine tıkla eklenti ekle de, altta en son eklediğin resim var üstünde çarpı işaretine basınca siliyo.. )

canım öncelikle yengenin bebğini allah bağışlasınnn ve darısı başınaaa
ayrıntılı içindee heyecanlanmaya başlaa güzel şeyler anlatılıorr burdaaa
herkes iyi sen merak etme

saol canım benım Darısı hepımızın basına ınsallah
bakalım yarın detaylı analtırım ınsallah sızlere guzel sekılde Mustafa sabahtan berı arıyo aksama kızımıza cd verıcekler cok heycanlıyım dıye ınsalalh yuzunude goruruz ole yazıo bazı yerlerde yuzu baya gozukuomus :)

canım yeni bebiş hayırlı olsun darısı başımıza inşallah akşama gidince burayada yaz merak ederiz.inşallah çook güzel sonuçlar alacaksınız

saol canım benm cok tsk ederız
amın darısı hepımızın basına
gece gec donerız randevu 9,45 bızım kız gec uyanıoda en gtec saate aldık o yuzden

dur bakıyım boş bişide denicem ben bunu :)

22222222222222222

beceremedim senin dedigin gibi silmeyi Gülay. neyse kalsın eglenceli adam :)

Son düzenleme:
siliyooooooooooooooooooom siliyooooooooooooooooom son çağrıııııı

bende gördüm sayfalara bakarken anam dedim bu hatunu nerden bulmuşlar hangi katologtan ne için koydular diyordum ki ne göreyim gülaymışşşşş.maşallah ya ne tatlısınız ana kız.

esraaaaaaaaa kurdelan süperrrrrr ya benimde göbüşüm çıksın bende açayım çekeyim oğlumunda hakkı yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…