ay fatma geçmiş olsun cnm yaa ben malumm bu konudan çok çektim ama bulamadım bi kurtuluş yolu
lenn bölee mıç mıççç sevgi böcüğü moduda olmuor beee topalan kendine gel dün sana ayzdıkalrımı okudunmu ben yazana kadar sen çıkmıştın ama
damlaya selam söyle çokdamla iyi bir dr adı verdi sanırım nişantaşında bir dr a gitcek önümüzde ki hafta çirfte kumrular mutltular orkana yatak araba falan aldırlar dün onurun ne zaman gideceği belli deil ama daha iyi artlarda bir gemiye yolluorlarmışdoğumada gönderceklermiş ölee mutlulular yani şimdiden onur gitcek bunalımına girdi bende ona kızdım sonuçta vtemmuza kadar hiç göremicektin böle güzel bişi oldu onur yanında falan dedim öle yani keyfi çok yerinde aklı hep sendeydi dün derin bir nefes aldı ama asla utkuya gitmicek ona emin
aşkolsunnnnn ilk işim yatak toplamadan buraya gelmek olduuhamile kaldığımdan beri çok tembelim yaaa ufff
o da doğru ama geçsin sıkıntın yaaa olmasın ağrı çalışmasan uykusuzluğu bir şekil totolre edersin ama çalışıorsun ya vücut direncini kırmasından korkarım
hayırlı haberlerle gel inşallah canımewet canım yaaa...kocamı sewiyorum sabahları çocuk sever gibi, tabi onu hıırpalıyorum biraz, nasıl hoşuna gidiyor... oğlumuzu ne zaman yanımızda yatırıcaz diyorr? yoksa kıskanacak çocuğu vallaa...
randevumuz 3te! daha çok var... tabiiki gelince haber veririrm...
geçmiş olsun canım hamilelikte bu şikayetleri olan çok kişi oluyor :44:sırtım çok ağrıyo benim arkadaşlar. ne sırt üstü ne sagıma ne soluma yatabiliyorum. abuk subuk uyudum uyandım uyudum uyandım ağladım sinirimden. sonra uyuya kalmisim bi ara. Ama isyan etmicem yaaaa, buna da şükür.
meloşum aman dikkat et geçmiş olsun korkma canım birşey olmamıştır inşallahya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa
elvincim ben de atlaya zıplaya gidiyorum...geçmiş hala içimde yaradır
ama hatırladıklarım..
ben dün oğlumu gördüm
elmacımın çağını da çok iyiiiii
melis dün güne gitti.
gülay dün melankoliye bağlandı..
pempşin ayrıntılısı var bugün
ben bugün dizimin üstüne düştüm.
özgenin kocası süprizler yapmaya devam ediyorrr
daha kim kaldı lennnnnnnnnnnnnn
herkes bomba gibi yaniiiiiiiii
ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa
canım senin bebeğin kızmıydı erkek mi beniimki kız demişlerdi en son göya kızlarda daha çok bulantı olurmuşdoğrumu acaba
ay fatma geçmiş olsun cnm yaa ben malumm bu konudan çok çektim ama bulamadım bi kurtuluş yolu
lenn bölee mıç mıççç sevgi böcüğü moduda olmuor beee topalan kendine gel dün sana ayzdıkalrımı okudunmu ben yazana kadar sen çıkmıştın ama
Kızlar 2-3 gündür göbeğime sabah-akşam vazelin sürüyorum.
Daha önce kakaolusunu falan ara ara kulanıyordum ama şimdi bildiğimiz yoğun kıvamlı vazelin.
Harika nemli tutuyor,bayıldım..
Bundan sonra hep vazelinle devam edeceğim.
Bir de aklıma bir fikir geldi.
Şimdi evde minik cam spreyli bir şişe var.
Eşimin de önerisiyle ben ona saf zeytinyağı koyacağım.
Ara ara göğüslerime spreyle sıkacağım.
Hem göğüslerim,hem de uçları nemli olur.
Ne dersiniz,mantıklı değil mi?
Miloşşşşş çok geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendinee..
hayırlı haberlerle gel inşallah canım
geçmiş olsun canım hamilelikte bu şikayetleri olan çok kişi oluyor :44:
meloşum aman dikkat et geçmiş olsun korkma canım birşey olmamıştır inşallah
hızlı özetler
çok saolun kızlar....çok geçmiş olsun canım karnının üzerine düşmediğin sürece pek bişey olmaz ama sen yinede doktorunu ara sor canım için rahat etsin
mantıklı bencee ama bak bebe yağıda aklında bulunsun duşta durulandıktan sonra sür tüm vücuduna bir su dökün çık cess bir tür daha sürüormuş ama ben sürmüorum dün banyodan sonra yaptım acele giyindim kurulanıp tüm gün kot vardı üstümde bugün bacaklarım göbeğim ahal nemli bu da aklında bulunsun tememmii
birara bakarım bulursam link atim sanaMERMEEEE KIZ..
napim duygusala bağladım yine
Bi GAZ kurtuluveririm ama ..
okumadım kızzzz ne yazdın dün , anaaaaam araki bulasın şimdi, kim bilir kaçıncı sayfalarda bööhöhöhöhöhö
Meliscim bir şey soracağım.
Hani Düzgün bey'den bahsediyorlar ya çok iyi diye.
Senin ona gitme imkanın yok mu?
Ay İstanbul'u bilmediğim için soruyorum,uzak mı kalıyor sana?
ah beeeeee canım, sonrada diyosun ki mıncık mıncık sevme ...gülayımmm yapma böle okurken hüngür hüngür ağladım ay ben kocama makyajlı düzgün gözükemicekmiyim yaa nedir bu sizlerden çektiğimmmm
bak güzel kuzu bugünler hep geçicek allah herkese hayatında mükafatlar verir bence çok az kaldı bizde borçla evlendik 1. sene bunu ödedik ben işten çıktım tazminat aldım falan onlarla idare ttik ama iş bulamadım 2. sene eşim işten çıktı şoka girdik koca kışı işsiz geçirdi birde üstüne cepten para gitti birsürü çocuğu erteledik 3. senemiz bitmek üzere çok şükür işi var tek maaşla idare edioruz hamileyim oda olayını daha öncede sölemiştim park yatak+şifonyer alıcam hatta demin yolladığın linke baktım şifonyer alacağıma taksitle 2 kapılı gardrop mu alsam acaba diye sende böle bir yol izle cnm inan pişan olmazsın
bak ben şanslı çocuklardandım annemde geçen onu dedi senin bebek odan vardı 4 yaşında genç odası aldık senin çocuğunun neyi eksik dior bende bişiyi eksik değil aksine kafası çalışan bir anne fazlalığı avr dedim ben önümü görmeden iş yapamam sonuçta rabbim ne derse o ama bizler tedbirli olmalıyız haa sonra ne mi oldu bnm hayatımda ben kolejlerde okurken özel şoförlerle okula giderken babam başka bir kadına gönül verdi annemle boşandılar annem biranda memur maaşıyla istanbulda tek başına kaldı üvey anne beni ilk iş kolejden aldırdı sonra yanlarına karmı kaldı babamın özel hayatı iş hayatını etkiledi bnm babam havaşın genel müdürü idi biranda kızağa aldılar çünkü bir hostesle ilişki yaşadı vss... bir hosteste deil zincirleme tüm havayolları diyim sana vee babam yokuş aşağı gitmeye başladı birdaha daömür boyutoparlayamadı şimdi 2 işte birden çalışıor ikizlerine bakıor allaha şükür durumları iyi ama zor dönemler geçirdiler
annemse ben bakamam dedi ve beni istemedi babamdan bana karşılık araba aldı çok zorlandı sonra özel sektöre geçti hızla yükseldi iyi paralar kazandı ama biri geldi onu dolandırdı buarada üvey annem beni istemediği için ben anamın yanına şutlandım mutluydum havuzlu bir sitede oturuordum ama dolandırılınca dımdızlak kaldık annem emeklide olmuştu annemin kardeşi sahip çıktı bize şişlide tek göz bir ev verdi anne tarafım zengindir ama kimse kmseye yardım etmez etmesinlerde ben üniyi kazandım ve yol parası bile kalmadığı için bana yürüyerek gittim geldim yanımda yemek götürdüm ve ben özel ünide okudum ama burslu sonra mezun oldum annemde toparladı durumunu bende ben ölee sürekli eve yardım etmedim şimdi allah var yukarda sonr annem dünyanın en iyi insanı ile evlendi şimdi öldü gitti adamcağız kemiklerini sızlatmyım ama çocukların kadar biz baktık işte 2 sene önce kanser olduüvey babam ve vefat etti annemin tüm birkimi gitti şimdi bu yaştan sonra antalyaya taşınıor iş buldu burayı bırakıor torununu bırakıor beni bırakıor 54 yaşında ve hala çalışıor çok kızarımanneme ama çok ta üzülürüm benim ona bir katkım oalmıor saolsun yasinin ailesinin isteklerinden gerçi annemde kabul etmez ama bir hediye bile almayız anneme biz çünkü biz bir alsak o bin almaya kalkar diğer taraf gibi kan emici deildir ondan alamayız hediye bile geçtim para yardımını yani neysee amma uzattıım kısaca hep iniş çıkışlı bir hayatımız oldu ama ben birtek şey bilirim sen ömürle mutlumusun eğleniormusun benyasinle çok mutluyum çok eğleniorum çok iyi anlaşıorum gerisi teferruat çocuğumun odasıda arabasıda sende böle düşün inan ettiğin duaların hiçbiride boşa gitmior gün gelior seni öle yerlere taşıorki şaşırıorsun
Hahaha kızlarr koşun koşun dinleyin ne anlatıcam.Bacak bacak üstüne atmış oturuyorum.Hale'm tekmelemeye başladı.bende açtım badmi göbüşüme baktım.aman yarabbbbbb
Dışardan görünüyor tekme hareketleri.yani karnım nasıl kıpırdadı bi görseniz.iki kere oldu bu şimdi.ilk defa gördümSiz hiç farkettinizmi dışardan baktığınızda karnınızdaki bariz tekme kımıldamalarını
birara bakarım bulursam link atim sana
ah esram inan istabulun diğer ucunda düzgün bey pazar sabahı arabayla boş trafikte 1 saati geçior yol düşün
Bebe yağını duşta kullanıyorum canım her zaman.
Ama işte norma günlerde bir şey kullanmıyordum diye içim içimi yiyordu.
Malum diğer kremler çokkk fazlaa
Vazelin hem çok ucuz,hem de etkili gibi ya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?