2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım ya benim ilk 4 ay çok oldu 5 aya kadarda sabahları içim dişıma çıktı resmen şimdide arada sırada oluyor heralde doğuma kadar böle ilk çocuğumdada olmuştu ama az bu kadra değil sanada geçmiş olsun canım

damlaya selam söyle çok

hayırlı haberlerle gel inşallah canım
geçmiş olsun canım hamilelikte bu şikayetleri olan çok kişi oluyor :44:
ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa
meloşum aman dikkat et geçmiş olsun korkma canım birşey olmamıştır inşallah
hızlı özetler

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa

çok geçmiş olsun canım karnının üzerine düşmediğin sürece pek bişey olmaz ama sen yinede doktorunu ara sor canım için rahat etsin

canım senin bebeğin kızmıydı erkek mi beniimki kız demişlerdi en son göya kızlarda daha çok bulantı olurmuş doğrumu acaba

MERMEEEE KIZ..

napim duygusala bağladım yine
Bi GAZ kurtuluveririm ama ..
okumadım kızzzz ne yazdın dün , anaaaaam araki bulasın şimdi, kim bilir kaçıncı sayfalarda bööhöhöhöhöhö

Meliscim bir şey soracağım.
Hani Düzgün bey'den bahsediyorlar ya çok iyi diye.
Senin ona gitme imkanın yok mu?
Ay İstanbul'u bilmediğim için soruyorum,uzak mı kalıyor sana?

mantıklı bencee ama bak bebe yağıda aklında bulunsun duşta durulandıktan sonra sür tüm vücuduna bir su dökün çık cess bir tür daha sürüormuş ama ben sürmüorum dün banyodan sonra yaptım acele giyindim kurulanıp tüm gün kot vardı üstümde bugün bacaklarım göbeğim ahal nemli bu da aklında bulunsun tememmii

Miloşşşşş çok geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendinee..

çok geçmiş olsun canım karnının üzerine düşmediğin sürece pek bişey olmaz ama sen yinede doktorunu ara sor canım için rahat etsin
çok saolun kızlar....
iyiyim bişey yok şimdilik

Bebe yağını duşta kullanıyorum canım her zaman.
Ama işte norma günlerde bir şey kullanmıyordum diye içim içimi yiyordu.
Malum diğer kremler çokkk fazlaa
Vazelin hem çok ucuz,hem de etkili gibi ya bakalım

MERMEEEE KIZ..

napim duygusala bağladım yine
Bi GAZ kurtuluveririm ama ..
okumadım kızzzz ne yazdın dün , anaaaaam araki bulasın şimdi, kim bilir kaçıncı sayfalarda bööhöhöhöhöhö
birara bakarım bulursam link atim sana
Meliscim bir şey soracağım.
Hani Düzgün bey'den bahsediyorlar ya çok iyi diye.
Senin ona gitme imkanın yok mu?
Ay İstanbul'u bilmediğim için soruyorum,uzak mı kalıyor sana?

ah esram inan istabulun diğer ucunda düzgün bey pazar sabahı arabayla boş trafikte 1 saati geçior yol düşün

ah beeeeee canım, sonrada diyosun ki mıncık mıncık sevme ...
kızıııııııım şimdi yanımda olsan mıncık mıncık ederim seni...
bu aralar kocişim pek ilgilenmiyo benle ama olsun ben yinede çok seviyorum onu...
Doğru diyorsunuz kızlar hiç üzülecek bişeyim yok , eşim var .siz varsınız...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

selam kızlar :) nasılsınız bakem.bayadır sizden uzak kaldım arada bi baktım ama yazamadım.geçmişi okumak ne mümkün....

sanırım mide bulantıları geri dönmüş bazı arkadaşlarda.bende de öyle sabah öğürmelerim devam.daha da iğrençleşti hatta bi de hiç şaşmıyo sabahın 7 siyle 8 arası bi karın ağrısıyla uyanıyorum ama herrrgün tuvalete çıkıyorum.alışkanlık oldu.sabah sabh hiç çekilmiyo.metobolizma çalışmaya devam yani.sonra daha klozetteyken ööğğöğööğöğğğ.öyle yani işte.iğrenç şeyler yazdım sanki dimi.
bu arada daha doktora gitmedim.merak ediyorum cücüğümü.ne yaptı ne etti diye.yarın hastanede sıra bulursam oraya gidicem bulamassam artık mecbur polikliniğe.belki bugün giderim oraya işim belli olmaz yani.dayanamassam.

öyle işte kızlar

Ooo bu artık bizim en büyük keyfimiz
Evde hep göbeğim açık geziyorum.
Kızımın en küçük bi tekmesinde olduğum yere oturup açıyorum göbeğimi

kızlar beğenme butonuna basmayın bide eklenti yapmayın ki silebileyim.. silemezsem biri de görürse rezil olurum..

Son düzenleme:
fazla yedik sanırım biz...
hazırlanıp babamızla buluşucaz kızlar, 3te doktordayım....
çok heyecanlıyım, korkmuyoda değilim yani... bi sağlıklı haberlerini alayım oğlumun....

ben daha duştaki bebe yağını geçemedim başka bişi kullanamadım olmadı vazelin aırım bende

Gülaaayyyyy ,tam böyle oldummm
Harika görünüyorsunnn tü tü tütüüüü maaşalalhhhhhhh

Kuzu 15 dk içinde kaldırmazsan buton kalkıyor haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…