hayret bisi ya gercekten 800tl mi aldilar.hic vicdan kalmamis bunlarda.devlette yapmiyorlarmi?
devlette yapıyorlar, ben ücret ödemedim 5 kuruş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayret bisi ya gercekten 800tl mi aldilar.hic vicdan kalmamis bunlarda.devlette yapmiyorlarmi?
yaww özgem ya esım oglusuma buldum ısmı elestırıyoo semıhı yanııı cok süt cocugu ısmıymıss
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
messihe cok hosmushepsi öyle canım isim beğenmiyorlar bırakta o bulsun.biz bulduk messi olacak adı
efendiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok hoşuma gitti yaa çok duygulandım birde bnm temiz kalpli arkadaşım kalkışmış bu işe ilk mesajıda kapmışşş yerim seni meloşummm
hah bende eğlenceli diye geçmişe baktım ağlatıp duruun beni cesss
gülayımmm yapma böle okurken hüngür hüngür ağladım ay ben kocama makyajlı düzgün gözükemicekmiyim yaa nedir bu sizlerden çektiğimmmm
bak güzel kuzu bugünler hep geçicek allah herkese hayatında mükafatlar verir bence çok az kaldı bizde borçla evlendik 1. sene bunu ödedik ben işten çıktım tazminat aldım falan onlarla idare ttik ama iş bulamadım 2. sene eşim işten çıktı şoka girdik koca kışı işsiz geçirdi birde üstüne cepten para gitti birsürü çocuğu erteledik 3. senemiz bitmek üzere çok şükür işi var tek maaşla idare edioruz hamileyim oda olayını daha öncede sölemiştim park yatak+şifonyer alıcam hatta demin yolladığın linke baktım şifonyer alacağıma taksitle 2 kapılı gardrop mu alsam acaba diye sende böle bir yol izle cnm inan pişan olmazsın
bak ben şanslı çocuklardandım annemde geçen onu dedi senin bebek odan vardı 4 yaşında genç odası aldık senin çocuğunun neyi eksik dior bende bişiyi eksik değil aksine kafası çalışan bir anne fazlalığı avr dedim ben önümü görmeden iş yapamam sonuçta rabbim ne derse o ama bizler tedbirli olmalıyız haa sonra ne mi oldu bnm hayatımda ben kolejlerde okurken özel şoförlerle okula giderken babam başka bir kadına gönül verdi annemle boşandılar annem biranda memur maaşıyla istanbulda tek başına kaldı üvey anne beni ilk iş kolejden aldırdı sonra yanlarına karmı kaldı babamın özel hayatı iş hayatını etkiledi bnm babam havaşın genel müdürü idi biranda kızağa aldılar çünkü bir hostesle ilişki yaşadı vss... bir hosteste deil zincirleme tüm havayolları diyim sana vee babam yokuş aşağı gitmeye başladı birdaha daömür boyutoparlayamadı şimdi 2 işte birden çalışıor ikizlerine bakıor allaha şükür durumları iyi ama zor dönemler geçirdiler
annemse ben bakamam dedi ve beni istemedi babamdan bana karşılık araba aldı çok zorlandı sonra özel sektöre geçti hızla yükseldi iyi paralar kazandı ama biri geldi onu dolandırdı buarada üvey annem beni istemediği için ben anamın yanına şutlandım mutluydum havuzlu bir sitede oturuordum ama dolandırılınca dımdızlak kaldık annem emeklide olmuştu annemin kardeşi sahip çıktı bize şişlide tek göz bir ev verdi anne tarafım zengindir ama kimse kmseye yardım etmez etmesinlerde ben üniyi kazandım ve yol parası bile kalmadığı için bana yürüyerek gittim geldim yanımda yemek götürdüm ve ben özel ünide okudum ama burslu sonra mezun oldum annemde toparladı durumunu bende ben ölee sürekli eve yardım etmedim şimdi allah var yukarda sonr annem dünyanın en iyi insanı ile evlendi şimdi öldü gitti adamcağız kemiklerini sızlatmyım ama çocukların kadar biz baktık işte 2 sene önce kanser olduüvey babam ve vefat etti annemin tüm birkimi gitti şimdi bu yaştan sonra antalyaya taşınıor iş buldu burayı bırakıor torununu bırakıor beni bırakıor 54 yaşında ve hala çalışıor çok kızarımanneme ama çok ta üzülürüm benim ona bir katkım oalmıor saolsun yasinin ailesinin isteklerinden gerçi annemde kabul etmez ama bir hediye bile almayız anneme biz çünkü biz bir alsak o bin almaya kalkar diğer taraf gibi kan emici deildir ondan alamayız hediye bile geçtim para yardımını yani neysee amma uzattıım kısaca hep iniş çıkışlı bir hayatımız oldu ama ben birtek şey bilirim sen ömürle mutlumusun eğleniormusun benyasinle çok mutluyum çok eğleniorum çok iyi anlaşıorum gerisi teferruat çocuğumun odasıda arabasıda sende böle düşün inan ettiğin duaların hiçbiride boşa gitmior gün gelior seni öle yerlere taşıorki şaşırıorsun
gündeydimmmm
dalga geçmeeeeeeeeee
ahahaha valla nasılda tanıorsun beni ama eskiye göre daha az bulanıor mutfağıma bile girebiliorum artıkkk
hemeennn damlayada haber verdimm elmam çok sevindimmmm çok çok çok hemdeeee aferin çağınımıza düzgün amcasına derdini güzelce anlatmışş yerim ben onuu sizde artık üzülmeyinn artık park yataktanda bahsedebilirzz dimiiiiii
messihe cok hosmus
hecccc oylesıne seslendım
dimi ama yaaa bakk dopru sende tayincisin valla bu sabah birara uff dedim banyo dolaplarım dökülüorr benimde var dolabım ama 30 senelik ev artık paslanmış dökülüor fena halde sonra ayy dedim keşke beyaz kapılarım olsa ardından devamettim düşünmeye ayy dedim parke yerine akçaağaç laminant parkem olsa ne güzel duurur evim dedim hayal kursan bitmior mutfağım 40 senelik ama sağlam ama tipi sinir birde çok yüksek e ben boy fukarasıyım zaten bnm mutfak için ces ve elvin olunmalı o da deişsee keşke dedim öle öle hayaller kuruordum olanaksızda hayal işte paatt gülayın yazısını okudum nasıl bir tokat oldu anlatamam çok şükür hepimizin haline allaha şükür eşiyle sorunlu olan bebeğinde kötü bişiyi olan olmadı aramızda ufak tartışmalar herkeste var o da oluversinn patlarız sıkıntıdan yoksa
maşallah hepimizeeee
sizinkide ronaldo olsun karşılıklı top oynarlar canım eşim pc yi istiyor kaçayım ben.öptüm seni ve ronaldo yu
Kızlar çok moralim bozuldu, ağlamamk için zor duruyorum..
internette ucuz bebek odası satan bi site buldum o ara bizim yaşlı patron dolanıyordu gördü baktığımı.
Yok kızım bunlara ne gerek var, fuzuli masraf, zengin de değilsinki boşa para harcayasın..bizim zamanımızda bunlar yoktu................. vs. vs....
gitti dağıldım..
adam haklı para yok pul yok senin neyine bebek odası takımı..
benim hiç bişeye heveslenmeye hakkım yok.
Bekarken doğru dürüst param olmazdı, maaşımı eve verirdim,Hiç istediklerimi alamadım.
evlenmeden önce eşime kıyamadığım için herşeyin ucuzunu aldım, aldığım hiçbişeyi içime sinerek almadım. evlendim. onların borçları, beyaz eşya borçları, düğün kredisi borcu derken 4 senem hiç bişeye heveslenmeden geçti.
oturma odası yok.
ayakkabılık yok
banyo dolabı yok
doğuma özel hastahaneye istiyorum olmıyacak gibi (devlet hastahanesinden çok korkkuyorum son olaylardan sonra)
bebek odası olmasın ne olur.
Allah aşkına biri bana söylesin tam 10 senedir çalışıyorum,ben ne zaman bişeylere heveslenebilicem.
2008 haziranda evlendim ben, 2,5 ay sonra eşimin işi tepe taklak oldu. Tek maaşla geçinemedik 7-8 ay sonra kayınvalidemlere yerleştik. Evlenirken benim ve eşimin ailesinin maddi durumlarını zora sokmamamk için alınacak bir çok şeyi almadık hatta düğünü geç sadece nikah yaptık... İzmir'e geldim gelin olarak. Ailem yok, arkadaşlarım yok, akrabalar bile yok. Eşimin iş durumu sonra kayınvalidemlerle oturmak ki allahtan dünyanın en iyi insanları... Maddi olarak geçtim manevi olarak çok yıprandım. İş yerinden gelipte iş kıyafetlerimi parçaladığımı bilirim sinirimden. Yoluna sokamıyorduk hiç bir şeyi. 2 kere hamile kaldım ama 2side düştü. Şimdi çok şükür yolunda giden bir hamileliğim var. Kocamın işi halaa düzelmedi, 1 aydır Mersinde iş için ama ne olacağı belli değil. Benim bir evim yok. Sadece 1 odam var. evlenmeden önceki halime benzetiyorum kendimi ama bir farkla yanımda kocam var. Evlilik hayatını yaşamadım desem yeridir. Halaa doğru dürüst yemek yapamam ki işten gelince sağolsun annem(kayınvalidem) yemek yapıyor bana gerek kalmıyor. Şimdi çocuğumuz olacak, elimize geçen para kıtı kıtına yetiyor, değil oda takımı almak alacağım bir beşiği bile odama sığdıracak yerim yok. 2de 1 linkini verip durduğunuz oda takımı linklerine bakamıyorum bile. Şu ana kadar alabildiğim 2 parça giyim eşyası oğluşuma. Doğumdan sonrası için halaa önümü göremiyorum ne olacak ne bitecek diye.. Evim olsun, bize ait bir hayatımız olsun istiyorum.
Fakaaaaattttttttt
kocamı çok seviyorum, oğluşum kısmetiyle gelecek biliyorum, biraz zorlanacağız ama yoluna sokacağız herşeyi onu da biliyorum ama zamanını kestiremiyorum..
Yaniiiii
Allah dağına göre kar verirmiş, kaldıramayacağı yükün altına sokmazmış kulunu, düşünüyorumda herşeye rağmen mutluyum ki daha buraya yazamadığım neler neler var...
Heveslenme konusuna gelinceeeeee
unut artık bunları, bütün hevesimiz çocuğumuz için olacak, belki yaşlanınca heves ettiklerimizi yerine getirebilirim diye düşünüyorum, belkide lotodan para kazanma sırası bize geldiği zaman...
Veeeeeee
Sonuç olarak, elinden gelenin en iyisini yap, bebişimiz odası olsada olmasada büyüyecek...
Destuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
Biz geldiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ve kaçar biz, hazırlanıp işe gitçess oğluşumla
Hepinizi öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmm
günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrr........
biz bugün perinatologa gidicez, 2. düzey için... oğlumu görücem ay nasıl heyecanlıyım... sanki sevgilimle buluşucammmmm
24 saattir kıpırdanıp duruyoo zaten oda...oda özlemiş beniii belliii
kızlar geçmişi okuyamadım elma ne yapmış dün? başka doktora giden varmı?
dimi ya bende öyle oluyorum sanki sevgilimle buluşacam... babasını görüncede heyecanlanırdım eskiden şimdi oğlunu görünce. hey allahım sen nelere kadirsin
haid bakalım kolay gele.. gelince hemen haber ver olur mu?
elmanın erkeki süpermiş çok sağlıklı imiş canım sıkıntı yok