2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melısımmm ya ne guzel anlamlı seyler yazmıssn sen oyle guzel yureklı.....rabbım yasınle olan mutlulugunu sahille tammladı ıste neguzel daım olsun canımmmmcok sukur kı hepımız aslında cok mutlu ınsanlarızz

insan herzamn daha fazlasını ıster cabım muhım olan senın gıbı kendını frenlemek yoksa nefıs bu doymazkııı.......bencede masaalhh kanaatkar annlere

Sabah sabah kalktım geldim
Eşim işe gitti de beni de uyku tutmadı
Siz de yoksunuz,hımm en iyisi gene yatakta debelenmek:44:

Günaydın kızlar,

valla dünden elmacık için çok mutlu oldum ya hala öyleyim çok şükür, büyük konuşmayacağım ama ne olursa olsun Düzgün bey den vazgeçmeyeceğim o nereye ben oraya.... kaç para olursa olsun doğumumu orada yapacağım.

bu arada elmacık ayrıntılı yapacak mı gerek gördü mü Düzgün bey?

günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrr........
biz bugün perinatologa gidicez, 2. düzey için... oğlumu görücem ay nasıl heyecanlıyım... sanki sevgilimle buluşucammmmm
24 saattir kıpırdanıp duruyoo zaten oda...oda özlemiş beniii belliii

2008 haziranda evlendim ben, 2,5 ay sonra eşimin işi tepe taklak oldu. Tek maaşla geçinemedik 7-8 ay sonra kayınvalidemlere yerleştik. Evlenirken benim ve eşimin ailesinin maddi durumlarını zora sokmamamk için alınacak bir çok şeyi almadık hatta düğünü geç sadece nikah yaptık... İzmir'e geldim gelin olarak. Ailem yok, arkadaşlarım yok, akrabalar bile yok. Eşimin iş durumu sonra kayınvalidemlerle oturmak ki allahtan dünyanın en iyi insanları... Maddi olarak geçtim manevi olarak çok yıprandım. İş yerinden gelipte iş kıyafetlerimi parçaladığımı bilirim sinirimden. Yoluna sokamıyorduk hiç bir şeyi. 2 kere hamile kaldım ama 2side düştü. Şimdi çok şükür yolunda giden bir hamileliğim var. Kocamın işi halaa düzelmedi, 1 aydır Mersinde iş için ama ne olacağı belli değil. Benim bir evim yok. Sadece 1 odam var. evlenmeden önceki halime benzetiyorum kendimi ama bir farkla yanımda kocam var. Evlilik hayatını yaşamadım desem yeridir. Halaa doğru dürüst yemek yapamam ki işten gelince sağolsun annem(kayınvalidem) yemek yapıyor bana gerek kalmıyor. Şimdi çocuğumuz olacak, elimize geçen para kıtı kıtına yetiyor, değil oda takımı almak alacağım bir beşiği bile odama sığdıracak yerim yok. 2de 1 linkini verip durduğunuz oda takımı linklerine bakamıyorum bile. Şu ana kadar alabildiğim 2 parça giyim eşyası oğluşuma. Doğumdan sonrası için halaa önümü göremiyorum ne olacak ne bitecek diye.. Evim olsun, bize ait bir hayatımız olsun istiyorum.
Fakaaaaattttttttt
kocamı çok seviyorum, oğluşum kısmetiyle gelecek biliyorum, biraz zorlanacağız ama yoluna sokacağız herşeyi onu da biliyorum ama zamanını kestiremiyorum..
Yaniiiii
Allah dağına göre kar verirmiş, kaldıramayacağı yükün altına sokmazmış kulunu, düşünüyorumda herşeye rağmen mutluyum ki daha buraya yazamadığım neler neler var...
Heveslenme konusuna gelinceeeeee
unut artık bunları, bütün hevesimiz çocuğumuz için olacak, belki yaşlanınca heves ettiklerimizi yerine getirebilirim diye düşünüyorum, belkide lotodan para kazanma sırası bize geldiği zaman...
Veeeeeee
Sonuç olarak, elinden gelenin en iyisini yap, bebişimiz odası olsada olmasada büyüyecek...

Destuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
Biz geldiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ve kaçar biz, hazırlanıp işe gitçess oğluşumla
Hepinizi öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmm

günaydın hanımlar yağmurlu bir gün ve ben işteyim şimdi evde olup uyumak vardı ama olsun herşey kızım için ailem için

günaydın canım,çok güzel yazmışsın ve haklısın. bazen böyle dellenip kıymetini bilmiyorum bazı şeylerin.. allah hepimize yardım etsin..

dimi ya bende öyle oluyorum sanki sevgilimle buluşacam... babasını görüncede heyecanlanırdım eskiden şimdi oğlunu görünce. hey allahım sen nelere kadirsin

haid bakalım kolay gele.. gelince hemen haber ver olur mu?

kızlar geçmişi okuyamadım elma ne yapmış dün? başka doktora giden varmı?

ewet canım yaaa...kocamı sewiyorum sabahları çocuk sever gibi, tabi onu hıırpalıyorum biraz, nasıl hoşuna gidiyor... oğlumuzu ne zaman yanımızda yatırıcaz diyorr? yoksa kıskanacak çocuğu vallaa...

randevumuz 3te! daha çok var... tabiiki gelince haber veririrm...

elmanın erkeki süpermiş çok sağlıklı imiş canım sıkıntı yok

oyyy çok sevindim yaa şu doktorların yaptığına bak kadıncağızı ne kadar üzdüler yazık yaa allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…