seval hoşgeldinn naptın oğluşunu gördün mü
kızlar aranızda hamileliğinde saçını kestiren varmı???
ben de kestirdim ve uzadıkça da kestiricem çünkü benim kısa bir model ama hazirana kadar uzatmam gerek malesef çünkü yeğenimin sünnet düğünü var
batıl inançlar nedeniyle kestirmeme izin vermediler.insanın kaderi ana rahmine düştüğü anda yazılırmış zaten yani bizim bebişlerimizin kaderi çoktan yazıldı bile.
ben de kestirdim ve uzadıkça da kestiricem çünkü benim kısa bir model ama hazirana kadar uzatmam gerek malesef çünkü yeğenimin sünnet düğünü var
ben kestirdim valla dayanamdım. hatta ikinciye bile kırıldılar yine niyetim var
onlar iyi olsunda bizler çekeriz canımbir sıkıntının belirtisi değilmiş iyi bari ama artık bebiş için sen biraz çekeceksin
meloşş nasılsın canım Maşallah Çağınaiyiymiş gözünaydın bu arada ismide çok güzel
hoşbulduk deryacım geçmişi okuyayım dedim de elmaya çok sevindim süper bir haber vermişbizde doktora gittik bugün oğluşumu net göremedim ama ayrıntılı ultrason da şükürler olsun ki bişey çıkmadı. zaten bu testte %100 doğru değilmiş.kafanızı rahat tutun yaptırmayanlar için söylüyorum kızlar.bu arada net gördüğüm de ağzını açıp kapıyordu bide sankim dil çıkardı sonra da bidaha kendini göstermedi şehzademm
hoşbulduk deryacım geçmişi okuyayım dedim de elmaya çok sevindim süper bir haber vermişbizde doktora gittik bugün oğluşumu net göremedim ama ayrıntılı ultrason da şükürler olsun ki bişey çıkmadı. zaten bu testte %100 doğru değilmiş.kafanızı rahat tutun yaptırmayanlar için söylüyorum kızlar.bu arada net gördüğüm de ağzını açıp kapıyordu bide sankim dil çıkardı sonra da bidaha kendini göstermedi şehzademm
onlar iyi olsunda bizler çekeriz canım
canım çağın elmekurdunun oğlunun adı.meloşun oğlunun daha adı yok benimki gibi
canım kaç isim bulduysam eşim hepine bir kulp taktıöylemi uyardığın için tşk özgecimyanlış okumuşum o zaman benim bebeğim de isimsiz daha eşimle ortak noktada buluşamıyoruz bir türlü
bende bu haftalarda kuaföre gitcem gitmişken kestireyim bari bende.güzellerşelim di mi azıcık
bende kestirmek istiyorum çok uzadılar ama korkuyorum gerçekten batıl inançmı acaba...doktora sorsam güler bana....bir arkadaşım 2 aylıkken kestirdi bebeğini düşürdü.tesadüfmüydü bilmiyorum...
ay benim oğlum da adsız halaonlar iyi olsunda bizler çekeriz canım
canım çağın elmekurdunun oğlunun adı.meloşun oğlunun daha adı yok benimki gibi
canım kaç isim bulduysam eşim hepine bir kulp taktıbende sen bul o zaman dedim daha bekleyişteyiz bulacakta bende beğenicemde koyacaz
canım maşallah sen zaten güzelsindi mi ya hamileyiz diye salmayalım kendimizi güzelliğimize güzellik katalım
batıl inançtır inanmıyorum ben arkadaşının başına gelen tesadüftür bence canım
ay benim oğlum da adsız haladoğduktan sonra bir kahramanlık yapmasını beklicez artık bu gidişle
ay benim oğlum da adsız haladoğduktan sonra bir kahramanlık yapmasını beklicez artık bu gidişle
canım maşallah sen zaten güzelsiniyi bari tek isimsiz ben ve meloş değilmişizz eşim isim bulmuş oğluma messi diyor maç izliyor ondan etkilendi galiba
özge, kimono
benim yaptığımı yapın sizde, isim söylüyorum kocama, yok şunu çağrıştırıyor, yok buna benziyor deyip bi kulp takıyordu, benimde ondan aşağı kalır yanım yoktu hani, aman o isimde şu dizide oynayan var, gıcık sinir tip, aman bu isim olmaz, aman şöyle aman böyle...
en sonunda baktım olacak gibi değil dedimki; isim falan koyamayacağız biz bu gidişle, nüfus memuruna bırakalım bu işi
2 gün sonra Atahan isminde anlaştık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?