çok güzel haberler bunlar.harika.Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsin.
Yaşasın yaşasın ben biliyordum aslan parçasının bir şeyi olmadığına şükürler olsun.
Düzgün bey işte her zamanki gibi harika......... Bırak sen başka doktorları tatlım devam et doktoruna hatta damla da gelsin bu doktora bakar mısın sapsağlam bebeği nerdeyse sakat ettiler hayatına kastedecekleri, elmacm ayrıntılıya gerek görmedi mi tatlım
çok hoşuma gitti yaa çok duygulandım birde bnm temiz kalpli arkadaşım. kalkışmış bu işe ilk mesajıda kapmışşş yerim seni meloşummm
hah bende eğlenceli diye geçmişe baktım ağlatıp duruun beni cesss
gülayımmm yapma böle okurken hüngür hüngür ağladım ay ben kocama makyajlı düzgün gözükemicekmiyim yaa nedir bu sizlerden çektiğimmmm
bak güzel kuzu bugünler hep geçicek allah herkese hayatında mükafatlar verir bence çok az kaldı bizde borçla evlendik 1. sene bunu ödedik ben işten çıktım tazminat aldım falan onlarla idare ttik ama iş bulamadım 2. sene eşim işten çıktı şoka girdik koca kışı işsiz geçirdi birde üstüne cepten para gitti birsürü çocuğu erteledik 3. senemiz bitmek üzere çok şükür işi var tek maaşla idare edioruz hamileyim oda olayını daha öncede sölemiştim park yatak+şifonyer alıcam hatta demin yolladığın linke baktım şifonyer alacağıma taksitle 2 kapılı gardrop mu alsam acaba diye sende böle bir yol izle cnm inan pişan olmazsın
bak ben şanslı çocuklardandım annemde geçen onu dedi senin bebek odan vardı 4 yaşında genç odası aldık senin çocuğunun neyi eksik dior bende bişiyi eksik değil aksine kafası çalışan bir anne fazlalığı avr dedim ben önümü görmeden iş yapamam sonuçta rabbim ne derse o ama bizler tedbirli olmalıyız haa sonra ne mi oldu bnm hayatımda ben kolejlerde okurken özel şoförlerle okula giderken babam başka bir kadına gönül verdi annemle boşandılar annem biranda memur maaşıyla istanbulda tek başına kaldı üvey anne beni ilk iş kolejden aldırdı sonra yanlarına karmı kaldı babamın özel hayatı iş hayatını etkiledi bnm babam havaşın genel müdürü idi biranda kızağa aldılar çünkü bir hostesle ilişki yaşadı vss... bir hosteste deil zincirleme tüm havayolları diyim sana vee babam yokuş aşağı gitmeye başladı birdaha daömür boyutoparlayamadı şimdi 2 işte birden çalışıor ikizlerine bakıor allaha şükür durumları iyi ama zor dönemler geçirdiler
annemse ben bakamam dedi ve beni istemedi babamdan bana karşılık araba aldı çok zorlandı sonra özel sektöre geçti hızla yükseldi iyi paralar kazandı ama biri geldi onu dolandırdı buarada üvey annem beni istemediği için ben anamın yanına şutlandım mutluydum havuzlu bir sitede oturuordum ama dolandırılınca dımdızlak kaldık annem emeklide olmuştu annemin kardeşi sahip çıktı bize şişlide tek göz bir ev verdi anne tarafım zengindir ama kimse kmseye yardım etmez etmesinlerde ben üniyi kazandım ve yol parası bile kalmadığı için bana yürüyerek gittim geldim yanımda yemek götürdüm ve ben özel ünide okudum ama burslu sonra mezun oldum annemde toparladı durumunu bende ben ölee sürekli eve yardım etmedim şimdi allah var yukarda sonr annem dünyanın en iyi insanı ile evlendi şimdi öldü gitti adamcağız kemiklerini sızlatmyım ama çocukların kadar biz baktık işte 2 sene önce kanser olduüvey babam ve vefat etti annemin tüm birkimi gitti şimdi bu yaştan sonra antalyaya taşınıor iş buldu burayı bırakıor torununu bırakıor beni bırakıor 54 yaşında ve hala çalışıor çok kızarımanneme ama çok ta üzülürüm benim ona bir katkım oalmıor saolsun yasinin ailesinin isteklerinden gerçi annemde kabul etmez ama bir hediye bile almayız anneme biz çünkü biz bir alsak o bin almaya kalkar diğer taraf gibi kan emici deildir ondan alamayız hediye bile geçtim para yardımını yani neysee amma uzattıım kısaca hep iniş çıkışlı bir hayatımız oldu ama ben birtek şey bilirim sen ömürle mutlumusun eğleniormusun benyasinle çok mutluyum çok eğleniorum çok iyi anlaşıorumgerisi teferruat çocuğumun odasıda arabasıda sende böle düşün inan ettiğin duaların hiçbiride boşa gitmior gün gelior seni öle yerlere taşıorki şaşırıorsun
gündeydimmmm
dalga geçmeeeeeeeeee
ahahaha valla nasılda tanıorsun beni ama eskiye göre daha az bulanıor mutfağıma bile girebiliorum artıkkk
hemeennn damlayada haber verdimm elmam çok sevindimmmm çok çok çok hemdeeee aferin çağınımıza düzgün amcasına derdini güzelce anlatmışş yerim ben onuu sizde artık üzülmeyinn artık park yataktanda bahsedebilirzz dimiiiiii
iyi akşamlar kızlar nasılsınız elmacım çok sevindim gerçekten. için rahatlamıştır artık gözünaydın güzel haberler almışsın
hoşgeldin derya..iyiyiz canım sen nasılsın
hoşbulduk canım ben de iyiyim geçmişe bakıyorum herkes iyi değil mi meloş dra gitti mi
evet canım dün gitti iyiymiş oğluşu ayrıntılı içinde gün almış ona gidecek.herkes iyi bir sıkıntı yok şükür topikte
selam kızlar nasılsınız?
dün hastaneye gittim bi cinsiyet vakası da benden
12. haftada dr a gittiğimde dr erkek olabilir dedi dün gittim birde kız demesin mi şok oldum.
bu arada elmam geçmişi okuyamadım ama bi sorun mu merak ettim
Yani sağlıklı bebeği riske atmanın anlamı yok dedi resmen adam vicdanli tabi uç kuruş için yavrumu biçmeyi istemedi tabi biz sevinçten uçtuk adamın boynuna atlayasim geldi vallahi tabi bu arada esimde bende mahcup olduk dışarı çıkınca esime dedimki bu adamı bıraktık azdaha yavrumuzdan ölüyorduk oda hak verdi
Mehtap çığım vallahi sevinçten nutkum tutuldu aptal gibiyim ondan bu suskunluğum nereden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum söyle anlatayım Düzgün beye gittik önce hemen ayağa kalktı bizi selamladı büyür etti sonra hal hatır sordu hamileliğin nasıl gidiyor vesaire bunları sordu sonra kilo tansiyon baktı usg ye Ldi başladı incelemeye 450 gr olmus gelişimi iyi dedi vücut ölçülerini aldı kafa kol bacak hersey yolunda dedi neyse muayene bitti Düzgün bey 2 düzeye girsen iyi olur diye baslamistiki biz basımızdan geçenleri anlattık zaten girdiğimi fakat sonucların iyi çıkmadığını falan ben dedimki eğer sizde sorun var derseniz amniyosentez yaptiricam oda şaşırdı buna gerek olmadıgını herseyin yolunda olduğunu birguzel anlattı bana
Yani sağlıklı bebeği riske atmanın anlamı yok dedi resmen adam vicdanli tabi uç kuruş için yavrumu biçmeyi istemedi tabi biz sevinçten uçtuk adamın boynuna atlayasim geldi vallahi tabi bu arada esimde bende mahcup olduk dışarı çıkınca esime dedimki bu adamı bıraktık azdaha yavrumuzdan ölüyorduk oda hak verdi
yaaa erken söylerlerse olacağı bu işte ah bu doktorlaralışveriş yapmışmıydın canım
selam kızlar nasılsınız?
dün hastaneye gittim bi cinsiyet vakası da benden
12. haftada dr a gittiğimde dr erkek olabilir dedi dün gittim birde kız demesin mi şok oldum.
bu arada elmam geçmişi okuyamadım ama bi sorun mu merak ettim
slm canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?