2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız elmacım çok sevindim gerçekten. için rahatlamıştır artık gözünaydın güzel haberler almışsın

çok güzel haberler bunlar.harika.Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsin.

Kızlar hepinize ne kadar tesekkur etsem azdır iyiki varsınız sizler olmasanız nasıl ağlatırsın bunu çok duygulandim Rabbim meleklerimizi korusun kimseyi yavrusunuz sinamasin

Mehtap çığım vallahi sevinçten nutkum tutuldu aptal gibiyim ondan bu suskunluğum nereden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum söyle anlatayım Düzgün beye gittik önce hemen ayağa kalktı bizi selamladı büyür etti sonra hal hatır sordu hamileliğin nasıl gidiyor vesaire bunları sordu sonra kilo tansiyon baktı usg ye Ldi başladı incelemeye 450 gr olmus gelişimi iyi dedi vücut ölçülerini aldı kafa kol bacak hersey yolunda dedi neyse muayene bitti Düzgün bey 2 düzeye girsen iyi olur diye baslamistiki biz basımızdan geçenleri anlattık zaten girdiğimi fakat sonucların iyi çıkmadığını falan ben dedimki eğer sizde sorun var derseniz amniyosentez yaptiricam oda şaşırdı buna gerek olmadıgını herseyin yolunda olduğunu birguzel anlattı bana

Yani sağlıklı bebeği riske atmanın anlamı yok dedi resmen adam vicdanli tabi uç kuruş için yavrumu biçmeyi istemedi tabi biz sevinçten uçtuk adamın boynuna atlayasim geldi vallahi tabi bu arada esimde bende mahcup olduk dışarı çıkınca esime dedimki bu adamı bıraktık azdaha yavrumuzdan ölüyorduk oda hak verdi

selam kızlar nasılsınız?

dün hastaneye gittim bi cinsiyet vakası da benden

12. haftada dr a gittiğimde dr erkek olabilir dedi dün gittim birde kız demesin mi şok oldum.

bu arada elmam geçmişi okuyamadım ama bi sorun mu merak ettim

yaaa erken söylerlerse olacağı bu işte ah bu doktorlar alışveriş yapmışmıydın canım

sonuç iyi çıktı ya şükür bundan sonra devam edersiniz bu doktora diğerinide esefle kınıyorum herşeyde bir hayır vardır canım bu olayın en iyi yanıda dr bulman oldu

Son düzenleme:

elmacığım çok sevindim.:119::119::119::119::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: ben söylemiştim bir şey olmayacağını çağın toprak'ı sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. seni merak ettiğim için açmıştım öpüyorum

hayır öbür dr. bunları nasıl söyleyebilir benim aklım almıyo ama...söylemleri çok ciddi şeyler...kaç gündür kahroldunuz siz, biz bile yıprandık düşünsene? amniosentez için miymiş bunlarrrr?

Mehtap doktoru beklerken dogum fiyatlarını aldık odaları gezdik normal dogum 1.100 tl sezeryan 2.100 tl şuur oda +225 tl odalar gayet iyi hemşire ve görevliler ilgili güler yüzlü bu gün baya bir moral depoladım

ayyy canımm ne diyosunnn yaaa hay ben bu doktorların niye emin olmadan söylerler ki. bu kadar mı bilmiyorsun bu kadar mı tecrübesizsin hergün onlarca bebeğe bakıyor bunlar ultrasonda nasıl karıştırıyolar anlayamıyorum. umarım mavileri almamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…