2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:82:kızlar ben gerçekten çıkıyorum tuvalet kuyruğu oluyor bizim ofiste çıkışa yakın.

Tekrar öptüm

iyi akşamlar ,

afiyet olsun

görüşürüz,iyi akşamlar

bende elmadan haberleri yarın okuyarak alırım artık.

akşama hürrem var valla, sırf o yüzden kociş olmamasına rağmen anneme gitmedim... rahat rahat yatıp izlicem valla...

güzel bir gün geçirmişsin ne güzel... :90:

Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi

yaşasınn.... ben ne dedim o dr. şaşkının teki... genet,ik konusunda az çok bilgim vardır, amnioyla alakasız demiştim söylediklerinin... hadi gözümüz aydın şekerimmmmm

Sende üzüldüğünle bebişinle strese girdiğinle kaldın canım..
geçmişler olsun ve gözün aydın..
bir sorun olmadığı belliydi ama ticaret yapan doktorlar işte...
bi fakir fukaraya bişey ver canım..başının gözünün sadakası olsun...

çok güzel haberler bunlar.harika.Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsin.

Yaşasın yaşasın ben biliyordum aslan parçasının bir şeyi olmadığına şükürler olsun.

Düzgün bey işte her zamanki gibi harika......... Bırak sen başka doktorları tatlım devam et doktoruna hatta damla da gelsin bu doktora bakar mısın sapsağlam bebeği nerdeyse sakat ettiler hayatına kastedecekleri, elmacm ayrıntılıya gerek görmedi mi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…