2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizler ne durumdasınız?
Bende bu ara inanılmaz halsizlik var
Hiçbir şey yapacak halim olmuyor

selam kızlar;
Bugün Saat 15.00 te randevum var dua edin de hayırlı haberler geleyim çok heyecanlıyım :18: sanki ilk gibi tir tir titriyorum inş. karından muayene eder diede dua ediyorum

Bu arada uykularınız ne alemde ben kaç gecedir sabaha kadar rüyalarla boğuşuyorum görmediğim kimse kalmadı ne filmler yaşıyorum her gece anlatamam bu da hormonlardan heralde

Son düzenleme:

Selam canım..
Hadi bakalım,güzel haberlerle gel
Karından bakar canım,vajinale gerek kalmaz bence.
Ayy çok heyecanlı bir durum..

Hımm bugün dmlnr ' da gidecekti doktora.
Hepinizden güzel haberler bekliyoruz..

kızlar günler geçmek bilmiyoooo, dayanamıyorum yaaa. benimde pazartesi randevum. çatlıycam...dünden beride uyku akıyo gözlerimden...yatıcam şimdi yinee

kızlar günler geçmek bilmiyoooo, dayanamıyorum yaaa. benimde pazartesi randevum. çatlıycam...dünden beride uyku akıyo gözlerimden...yatıcam şimdi yinee

Evet gün saymak ne kadar da zormuş
Ben keseyi atlattım,şimdi kalp atışını bekliyorum ama tabii ki daha çok var
Ah ahh o uykusuzluk,halsizlik bende de mevcut

Evet gün saymak ne kadar da zormuş
Ben keseyi atlattım,şimdi kalp atışını bekliyorum ama tabii ki daha çok var
Ah ahh o uykusuzluk,halsizlik bende de mevcut

halsizlik henüz yok ama uyku var... yarın misafirimde var, en azından bir an önce geçer haftasonu gelir... haftasonuda kocişimle çabuk geçer...

kızlar extra yediğiniz bişey var mı?? ben organik süt aldım, nasıl oluyorsa işteee.... kivi ve badem elimin altında sürekli...

kızlarr sindirimde problem yaşayan var mı?varsa önlemek için neler yapıyosunuzz ben çok kötüüü durumdayım :2:

Ben beslenme düzenimi şimdiden oturtmaya çalışıyorum.
Şöyle yazayım:
Kahvaltıda yumurta,süt,peynir mutlaka.
Bazen pekmez (hiç sevmiyorum hiççççç )
Aralarda meyve,bir muz mutlaka.
Ceviz her gün mutlaka
Su 2-2,5 litre içmeye çalışıyorum.
Ekmekten,tatlıdan falan uzak duruyorum.
Şimdilik böyle

aYYY bende pazartesi dr gitcem keseyi görmeye....inşallah bi sorun yoktur...

ben doğrudüzgün kahvaltı yapamıyorum. sanırım haftaya acıkmaya başlarım artık...
her hafta mutlaka balık yememiz lazım...birde süt içmemiz lazım hergün...

bu arada vucut sıcaklığım nasıl yüksek anlatamam, elim ayağım hep soğuk olurdu benim. şimdi ben cocişi ısıtıyorum

selam kızlar nasılsınız?
liste yapmaaktan anlayan birine yetki verilsede ilk sayfada liste oluşturulsa.. kazen geldi açtı topiği listeyi de yaptı kendine göre ama sonra gittii bari burda dursaydıda gerekli değişiklikleri de yapsaydı listede

aynı durum bende de var canım ben kuru kayısı yiyorum iyi geldi bana. sen de dene istersen üzerine de bol su tamamdır :)

içiim dışım kayısıı olduu canımm bende bi fayda göstermedi yarın dr sorucam ama şimdi bi çözüm bulmalıyım çok rahatsız edioo beni

içiim dışım kayısıı olduu canımm bende bi fayda göstermedi yarın dr sorucam ama şimdi bi çözüm bulmalıyım çok rahatsız edioo beni

doktor kesin çözümünü verir sana canım bol su yesil yapraklı sebze ve meyve demişti bana yarın ben de gidecegim doktora iyi haberlerle bulusuruz burda insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…