2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman diyoruz ki şifa olsun,annelere kan,bebişlerine et olsun oğulcuklarımız nasıl olacak acaba kime benzicek diye merak içindeyiz ailecek herkes bizden renkli gözlü,sarışın,tombili bir erkek çocuğu bekliyor eşimde,bende sarışın renkli gözlüyüz ama derler ya en çok kimi görürsen ona benzer diye benim bulunduğm ilçedekiler kara yağız resmen hepsi esmer bizim çocukta esmer doğrarsa hiç şaşrımycam:D

bizdede ben sarışın mavi gözlüyüm eşim kumral kahve gözlü herkes inş. sana benzer diyo bakalım sağlıklı olsunda kızım benimmm:16: başka bişey istemem. ama nedense kara çocukları görünce kafamı başka yere çeviriyorum hamilelikte kime dikkatli bakarsan bebek ona benzermiş bende hep sarı mavilere dik dik bakıyorum :1:

canım sabh burdaydı ama güne gttı
hımmmmm
ayyy ben doğumdan korkuya evliliğimin 4. yılında kaza eseri hamile kalmışken şimdi doğsun oğlum sağlıklada ne çekersem çekiyim diyorum valla annelik başkaymış bilsem daha önce yapardım valla:49:
ya evet annelik bambaşka
Amma da olur gerçekten. ben de araştırdım şimdi internetten de olabilyormus zaten sarışın anne babadan esmer cocuk. gen mutasyonları farklılaşma falan derken oluyomus yani.

sabah 6-7 mesaja toplu yorum yaptı, sonrasında da azcık kaldı ama güne gitti canım, bizim için de yicek mamalardan gelcek sonra.

hıımmmmmmmm demek günde dedikodular içinde hımmmne güzel olur...canlı mı bağlansam dedikodu gırgır yapasım geldi aşerdim

korsan grup mu kurmuslar, amaniiiiiiin.

iki gündür internetim yoktu resmen delirdinmm çok mesaj yazamıyorum yazdıklarınıza ama hepsini hemen hemen okuyorumm
arkadaşlar ne kadar cok yer edinmişsiniz hayatımda onu anladım

cescim hıımmmmmmmm demek günde dedikodular içinde hımmmne güzel olur...canlı mı bağlansam dedikodu gırgır yapasım geldi aşerdim

bizdede ben sarışın mavi gözlüyüm eşim kumral kahve gözlü herkes inş. sana benzer diyo bakalım sağlıklı olsunda kızım benimmm:16: başka bişey istemem. ama nedense kara çocukları görünce kafamı başka yere çeviriyorum hamilelikte kime dikkatli bakarsan bebek ona benzermiş bende hep sarı mavilere dik dik bakıyorum :1:

canım esının kahwerengısı acıksa buyuk ıhtımalle de acık renk gozlerı olurr....ayrıca bende esımde esmerızzz benım ogluusumun baska sansı yok yanıı ....

2011 eylül anneleri değildir o sadece eylül anneleri dimi...yok çünkü bizi grup

ayyy ben doğumdan korkuya evliliğimin 4. yılında kaza eseri hamile kalmışken şimdi doğsun oğlum sağlıklada ne çekersem çekiyim diyorum valla annelik başkaymış bilsem daha önce yapardım valla:49:

vallahi, ben arkadaş bile oldum o grupla arkadaşlar kadınlar kulubü ana sayfasında alta doğru indiğiniz zaman haziran temmuz,eylül vs.vs. gidiyor

cescim hıımmmmmmmm demek günde dedikodular içinde hımmmne güzel olur...canlı mı bağlansam dedikodu gırgır yapasım geldi aşerdim

evet ya ben de günlere gitmek, takmak takıştırmak ve dedi kodu yapmak istiyoruuuuum, her kafadan bi ses çıksın, konulara yetişemiyim istiyorum.

canım esının kahwerengısı acıksa buyuk ıhtımalle de acık renk gozlerı olurr....ayrıca bende esımde esmerızzz benım ogluusumun baska sansı yok yanıı ....

yanılıyosun tatlımcım, anne baba kahve gözlüyse sarışın mevi gözlü bile olabilirrrrr.

ben elım gıtımeye gıtmeye kapatıyorumm kızlarrr bı suru yapmam gereken ıs warrr ..sıze ıyı muhabbetlerrr dıyorum ama bırazdan dayanamayıp yıne gelebılrımmmm:1::1::1::1:şeyyy bıdeeee ben sızıııı sewıyommmm ya ıyıkı gelmısım burayaaaaaa:54::54::54::54:

cnm o işin şakası ya allah sağlıklı evlatlar versin sarıda olsa karada olsa evlat bizim kanımız canımız sevilmezmi onlar yaa:16:

evet ya ben de günlere gitmek, takmak takıştırmak ve dedi kodu yapmak istiyoruuuuum, her kafadan bi ses çıksın, konulara yetişemiyim istiyorum.

yanılıyosun tatlımcım, anne baba kahve gözlüyse sarışın mevi gözlü bile olabilirrrrr.

hadı yaa olurmu kı aslında olurmu olur yanı genlerde warsa galıba dımı

ay napimm çok beğenmiştinnnn:1:

eee alcaz vercez tani çocukların geleceğini düşünmek lazım olur olmaz kimselerle evlenmesinler :9:

çok tşk ederim bnm için yazdığından dolayı aramızada hoşgeldin beni soğan sarımsak deilde et türü şeyler fena yapıor sabah bri cesaret yemek yapim dedim ama buzluktan o şeyi çıakrtınca hayatım kaydıı mahvoldumm düşün buarada kızınmı olcak oğlunmu

çok teşekkürler. oğluşum olucak işallah. henüz ismine karar veremedik muhtemelen doğuma kadar da karar veremeyeceğiz her akşam eşimle sohbet konumuz bu ama daha bir sonuç çıkaramadık . ben çok kolay karar veremeyen bir insan olduğum için...
etide eşin hazırlasın koysun güvece sen de sebzeleri koy üstüne hepsini aynı anda birlikte koy fırına 2 saate hepsi pişio. burnunu ıslak kokulu mendille kapatıp 1 -2 kere kontrol etmen yeterli.çok çok az bir koku ile müthiş sağlıklı ve lezzetli yemek sana. ben de buzdolabından çıkan şeylerle hala mücadele ediyorum çünkü. kapalı kapları bile 3 kere poşete koyup öyle dolaba atıyorum dolabın kokusu sinmesin diye :66:

canım aşerdıysen kesın yap yaa:1::1::1::1:
benim güne daha var
tabi tabi eylül annesi diyince bende cuk atladım:D
kızım çık ordan şahsi takılıyoruz biz

aynen cesim tatlı dedikodu süper oliyyyyyyyyyyyyy
ben elım gıtımeye gıtmeye kapatıyorumm kızlarrr bı suru yapmam gereken ıs warrr ..sıze ıyı muhabbetlerrr dıyorum ama bırazdan dayanamayıp yıne gelebılrımmmm:1::1::1::1:şeyyy bıdeeee ben sızıııı sewıyommmm ya ıyıkı gelmısım burayaaaaaa:54::54::54::54:
bizde seniiiiii seviyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Biz de seniiiii Kaaaaaraaaaanfiiiiiiiiiil.

hadı yaa olurmu kı aslında olurmu olur yanı genlerde warsa galıba dımı

Olur tabi ki de bilimsel olarak. ama kesinlik yok tabe. bizde de ben koyu kumralım eşimin saçları siyah ama ikimizin de babası sarışın oldugu icin sarışın olabilir yavrumuz. saglikli olsun da neresi ne renk olmus hic onemli degil :)

Back