2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cesss
sen epidural normal doğum mu düşünüyordun,:44:

evet canım, hatta açılma falan hemen oluyorsa epiduralsiz bilem düşünebilirim. Güzel Allahım hakkımda hayırlısını versin ama çok normal bi dogum istiyorum kısmetse, yazdıysa alnıma. Acı çekmeye razıyım bol bol. Benim acı eşiğim yüksektir zaten ama şu migren değiştirdi azcık beni, düştü sanki eşiğim. ama dogum sancısına razıyım, büyük konulmak gibi olmazsa.

saol cescim pazatesi büyük gün galiba 1 saat bakıcak oğluma 13,30-14,30 arası sizin randevu dedi.
başka doktor bakıcak...merak içindeyim eğer 1 saat ise bebeğimi 1 saat görücem

peki cesim araştırdın mı ben baktım netten biraz ama,
epiduralda da sancı çekiliyormuş, belli bir santimden sonra iğne yapılıyormuş öylemi, varsa bilgin paylaşır mısın.

cnm geçmiş olsun neden yatman gerekiyormuş senindemi plesenta aşağıda? plesenta aşağıda olunca yatmak gerekiyor diye biliyorum bide mecburen sezeryan yapıyorlar

benim rahimde açılma var ve suyum geliyor erken doğumm.kızımda da olmuştum .iyneler ilaçlarla duruyor benim bebekler.yine de çok şükür sağlıkları yerinde.plesenta aşağı olduğu zmanda yatış veriyorlar.önemli olna açılmasın.ide benim oğlanın ayakları tam rahim ağzı tarafındaymış tekmekleyip duruyor hahaha...

hazırlığımızı yapıp mucizelerimizi bekleyeceğiz allahın izniyle
ewet canımmm allhım hayrlısyla werr inşş
çoğunluk böyle diyo evet, kafam daha da karıştı şimdi

karsmasın kafan cnm demmkkı herkesın farklı oluyoo bızde bekleyelım we gorelım dımııı...canım sen neden eputrl dusunyrsunkıı

her nedense senin normal doğum yapıcan hissi doğdu içime..çünkü güçlü bir kişiliğin var gibime geliyor...
benimde acı eşiğim on numaradır...eşim hep der eğer ağlıyorsan çok ağrın var demekki.

Son düzenleme:
saol cescim pazatesi büyük gün galiba 1 saat bakıcak oğluma 13,30-14,30 arası sizin randevu dedi.
başka doktor bakıcak...merak içindeyim eğer 1 saat ise bebeğimi 1 saat görücem

Ay maşallah çok güzel yaaa, inşallah uzun uzun görceksin bebişiniiii. Eminim herşey yolunda da gidecek, çok güzel çok güzel. Meloşum ben de sorcam ayın 11inde randevum var, şeker yükleme ardından randevu. bana daha detaylı için randevu vermedi. acaba yapmıcak mısınız, yoksa zaten her seferinde bakıyosunuz diye ihtiyaç mı yok dicem. eşim de Meltem hnm yapmıcaksa gidelimm başka birine yaptıralım diyo. bakalım ne dicek Meltem Teyze.

epiduralda da sancı çekiliyormuş, belli bir santimden sonra iğne yapılıyormuş öylemi, varsa bilgin paylaşır mısın.

evet canım belli bir açıklıga gelince yapıyolar epidurali. bildigim kadarıyla 4-5 santimden sonra.

doktoruma sordum aşağıda hissediyorum diye bakmadan ultrsayonda ayakları aşağıdaymış ondan dedi...

epidural normal doğumda .iye vurulmadan önce 4 5 cm yakın açılması gerekiyor.zaten o sancılar çok şiddetli sancı oluyor en son bebeğin çıktığı andaki kadar değil o sırada iyneyi yapıyorlar.ıkınma yaptırarak doğum gerçekleşiyor.uyuşukluk hissediliyormuş.doğum yapanların yorumlarıı

ewet canımmm allhım hayrlısyla werr inşş

karsmasın kafan cnm demmkkı herkesın farklı oluyoo bızde bekleyelım we gorelım dımııı...canım sen neden eputrl dusunyrsunkıı

Ben daha önce epiduralle ameliyat oldum canım, ayılmada falan sıkıntı çekmiyosun, iğneyi yaparken bile hiç acımıyo. o yuzden çok sancım olursa hani dayanamacagım kadar, o zaman epidural isterim, ama dedigim gibi 8 santim falan açılırım da hala çekebiliyosam sancıyı istemem epidurali de çatır çatır dogururum.

İnşallah MEloşum inşallah. çok istiyorum normal dogurayım cart diye ayaga kalkayım.

doktoruma sordum aşağıda hissediyorum diye bakmadan ultrsayonda ayakları aşağıdaymış ondan dedi...

evt çok bariz belli oluyor tekmeleri aşağı tarafta oluyor.neyse yarıladık çok şükü.şimdi deri altlarının yağ bağlaması kaldı dedi doktorum.kilo aldıkçadoğal olrak daha artar hızlı tekmeler

allah yardımcın olsun cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inş. oğluşunu yatmak zor ama herşey bebişler için

doktorum herşeyini inceliyor ama yine de gitmemi istedi..yılmaz yanımda olmayacak ona çok üzüldüm.
çalışıyor o gün.annemle mi gitsem.cd.flash ne bulursam götürecem belkim kayıt alırım akşam eşime gösteririm

hemen kalkıyorsun zaten...ben doğum yaptım yarımsaat sonra wcye kalktım...yürüdüm eve gitmek istedim..durmadım yani.2 gün sonrada işe geldim...

tobişcik olsunlar ya

canım ya bu kadar olur erik çıktığından beri hergün erik yiyorum bende bu sayede biraz salatalığı azalttım diyebilirim benimkide erkek, galiba daha çok erkek bebiş hamileliklerinde böyle oluyor çok ilginç mesela ben normalde tatlı seven biriydim hamileliğimden beri o kadar nadirdirki canımın tatlı çektiği hiç yemesemde olur ama elim mütemadiyen tuzlu ve ekşilere gidiyor hani bir tez varya ye ekşiyi çıkar ya ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye onu yıkmış oluyorz böylece...

Sen de insana normal dogum as erdirttitiyosun Meloşum haaaaaa. Maşallah sana, inşallah yine öyle bi dogum yaparsın ve bebegini sag salim kucagina alarak kalkarsın bu sefer. biz de tabiii.

walla canım bende epıtralı dusundum ama sonra wazcaydım yanı okadr sancıyı zaten cekmıısm 1 2 saat daha ceekrım dedım ama tabı o andan neolur bılemm inşşş dedgın gıbı çatur çatır dogurrz mınıklerımıızz

o tezi yıkıma ben de katılıyorum. benim de canım tatlı degil, sürekli ekşi ve tuzlu istiyoooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…