tamma ablaaaa artık bende eylul 13e hazırımmm
bızdede erkek erken dogar derler cnmmm
cesss
sen epidural normal doğum mu düşünüyordun,:44:
bızdede erkek erken dogar derler cnmmm
bak burda da karışık durumlar, herkes farklı bişi söylüyo. demiştim ya size de doktorum da erkek bebek anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi dedi. Neyse zaten zaman göstercek herşeyi de, merak ettim. cevaplar için teşekkür ederim.
Bu arada Meloşçum tebrik edemedim sabah, oğlumuz iyiymiş, büyümüş, maşallah ona. Sen de 3 kilocuk alarak süper gidiyosun şimdiden. Sana da maşallah diyorum.
evet canım, hatta açılma falan hemen oluyorsa epiduralsiz bilem düşünebilirim. Güzel Allahım hakkımda hayırlısını versin ama çok normal bi dogum istiyorum kısmetse, yazdıysa alnıma. Acı çekmeye razıyım bol bol. Benim acı eşiğim yüksektir zaten ama şu migren değiştirdi azcık beni, düştü sanki eşiğim. ama dogum sancısına razıyım, büyük konulmak gibi olmazsa.
cnm geçmiş olsun neden yatman gerekiyormuş senindemi plesenta aşağıda? plesenta aşağıda olunca yatmak gerekiyor diye biliyorum bide mecburen sezeryan yapıyorlar
ewet canımmm allhım hayrlısyla werr inşşhazırlığımızı yapıp mucizelerimizi bekleyeceğiz allahın izniyle
çoğunluk böyle diyo evet, kafam daha da karıştı şimdi
evet canım, hatta açılma falan hemen oluyorsa epiduralsiz bilem düşünebilirim. Güzel Allahım hakkımda hayırlısını versin ama çok normal bi dogum istiyorum kısmetse, yazdıysa alnıma. Acı çekmeye razıyım bol bol. Benim acı eşiğim yüksektir zaten ama şu migren değiştirdi azcık beni, düştü sanki eşiğim. ama dogum sancısına razıyım, büyük konulmak gibi olmazsa.
saol cescim pazatesi büyük gün galiba 1 saat bakıcak oğluma 13,30-14,30 arası sizin randevu dedi.
başka doktor bakıcak...merak içindeyim eğer 1 saat ise bebeğimi 1 saat görücem
peki cesim araştırdın mı ben baktım netten biraz ama,
epiduralda da sancı çekiliyormuş, belli bir santimden sonra iğne yapılıyormuş öylemi, varsa bilgin paylaşır mısın.
benim rahimde açılma var ve suyum geliyor erken doğumm.kızımda da olmuştum .iyneler ilaçlarla duruyor benim bebekler.yine de çok şükür sağlıkları yerinde.plesenta aşağı olduğu zmanda yatış veriyorlar.önemli olna açılmasın.ide benim oğlanın ayakları tam rahim ağzı tarafındaymış tekmekleyip duruyor hahaha...
peki cesim araştırdın mı ben baktım netten biraz ama,
epiduralda da sancı çekiliyormuş, belli bir santimden sonra iğne yapılıyormuş öylemi, varsa bilgin paylaşır mısın.
ewet canımmm allhım hayrlısyla werr inşş
karsmasın kafan cnm demmkkı herkesın farklı oluyoo bızde bekleyelım we gorelım dımııı...canım sen neden eputrl dusunyrsunkıı
her nedense senin normal doğum yapıcan hissi doğdu içime..çünkü güçlü bir kişiliğin var gibime geliyor...
benimde acı eşiğim on numaradır...eşim hep der eğer ağlıyorsan çok ağrın var demekki.
doktoruma sordum aşağıda hissediyorum diye bakmadan ultrsayonda ayakları aşağıdaymış ondan dedi...
benim rahimde açılma var ve suyum geliyor erken doğumm.kızımda da olmuştum .iyneler ilaçlarla duruyor benim bebekler.yine de çok şükür sağlıkları yerinde.plesenta aşağı olduğu zmanda yatış veriyorlar.önemli olna açılmasın.ide benim oğlanın ayakları tam rahim ağzı tarafındaymış tekmekleyip duruyor hahaha...
doktorum herşeyini inceliyor ama yine de gitmemi istedi..yılmaz yanımda olmayacak ona çok üzüldüm.Ay maşallah çok güzel yaaa, inşallah uzun uzun görceksin bebişiniiii. Eminim herşey yolunda da gidecek, çok güzel çok güzel. Meloşum ben de sorcam ayın 11inde randevum var, şeker yükleme ardından randevu. bana daha detaylı için randevu vermedi. acaba yapmıcak mısınız, yoksa zaten her seferinde bakıyosunuz diye ihtiyaç mı yok dicem. eşim de Meltem hnm yapmıcaksa gidelimm başka birine yaptıralım diyo. bakalım ne dicek Meltem Teyze.
evet canım belli bir açıklıga gelince yapıyolar epidurali. bildigim kadarıyla 4-5 santimden sonra.
hemen kalkıyorsun zaten...ben doğum yaptım yarımsaat sonra wcye kalktım...yürüdüm eve gitmek istedim..durmadım yani.2 gün sonrada işe geldim...Ben daha önce epiduralle ameliyat oldum canım, ayılmada falan sıkıntı çekmiyosun, iğneyi yaparken bile hiç acımıyo. o yuzden çok sancım olursa hani dayanamacagım kadar, o zaman epidural isterim, ama dedigim gibi 8 santim falan açılırım da hala çekebiliyosam sancıyı istemem epidurali de çatır çatır dogururum.
İnşallah MEloşum inşallah. çok istiyorum normal dogurayım cart diye ayaga kalkayım.
evt çok bariz belli oluyor tekmeleri aşağı tarafta oluyor.neyse yarıladık çok şükü.şimdi deri altlarının yağ bağlaması kaldı dedi doktorum.kilo aldıkçadoğal olrak daha artar hızlı tekmeler
canım ya bu kadar olur erik çıktığından beri hergün erik yiyorum bende bu sayede biraz salatalığı azalttım diyebilirim benimkide erkek, galiba daha çok erkek bebiş hamileliklerinde böyle oluyor çok ilginç mesela ben normalde tatlı seven biriydim hamileliğimden beri o kadar nadirdirki canımın tatlı çektiği hiç yemesemde olur ama elim mütemadiyen tuzlu ve ekşilere gidiyor hani bir tez varya ye ekşiyi çıkar ya ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye onu yıkmış oluyorz böylece...geçenler bir ablam salatalığın içinde depresyona iyi gelen bir madde olduğunu söyledi hatta geçen sene bir arkdaşı salatalık yüzünden doktora gitmiş ben çok yiyorum nedir bu diye depreson demiş.
bizimki hamilelikten dolayı olduğu için sıkıntı değil canım biz herşeyi fazla tüketiyoruz zaten kusana kadar neyse artık çıktı gönül rahatlığı ile söyleyebilirm bende erik hastasıyımdır hep aşererdim zaten hamile olmadan öncede hatat bir sene bunların zamanı ne kadar az 1 ay içinde bitiyor ben bunlara doyamıyorum diye ağlamıştım eşimde o gün anlamış benin değişik ve garip insan olduğumu hep anlatır
doktorum herşeyini inceliyor ama yine de gitmemi istedi..yılmaz yanımda olmayacak ona çok üzüldüm.
çalışıyor o gün.annemle mi gitsem.cd.flash ne bulursam götürecem belkim kayıt alırım akşam eşime gösteririm
hemen kalkıyorsun zaten...ben doğum yaptım yarımsaat sonra wcye kalktım...yürüdüm eve gitmek istedim..durmadım yani.2 gün sonrada işe geldim...
tobişcik olsunlar ya
Ben daha önce epiduralle ameliyat oldum canım, ayılmada falan sıkıntı çekmiyosun, iğneyi yaparken bile hiç acımıyo. o yuzden çok sancım olursa hani dayanamacagım kadar, o zaman epidural isterim, ama dedigim gibi 8 santim falan açılırım da hala çekebiliyosam sancıyı istemem epidurali de çatır çatır dogururum.
İnşallah MEloşum inşallah. çok istiyorum normal dogurayım cart diye ayaga kalkayım.
canım ya bu kadar olur erik çıktığından beri hergün erik yiyorum bende bu sayede biraz salatalığı azalttım diyebilirim benimkide erkek, galiba daha çok erkek bebiş hamileliklerinde böyle oluyor çok ilginç mesela ben normalde tatlı seven biriydim hamileliğimden beri o kadar nadirdirki canımın tatlı çektiği hiç yemesemde olur ama elim mütemadiyen tuzlu ve ekşilere gidiyor hani bir tez varya ye ekşiyi çıkar ya ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye onu yıkmış oluyorz böylece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?