2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok anam bu mahbbetın sonu gelmez bende acık bırakıp temzılıge gıdyrm kzılarrr yoksa esım sabah nasıl bıraktysa aksamda oyle bulacak benıı

ne oldu? neden korkdun

niye korku dolu.....

Ben birkaç gündür çok yorulmuştum.
Hiç hamile gibi de davranmıyordum zaten en başından beri..
2 gün önce falan sinyaller gelmeye başladı ve dün akşam artık son raddeye geldi.
Karnımda inanıılmaz kasılmalar başladı,böyle sancı gibi,çok değişik..
3-5 dakikada bir karnım kasılıyordu,bi tarafı taş gibi oluyordu,sonra yavaşça geçiyordu.
Saatlerce aynı şey oldu..
Neler geldi aklıma neler
Çok korktum
Bir de o kasılmalarda kimbilir kızım ne hale gelmiştir,ne kadar korkmuştur diye üzüldüm
Gene boyunca devam etti,nerdeyse hiç uyuyamadım..
Hem ağrıdan,hem korkudan..
Sonra sabah şükürler olsun ki kızımın tekmeleri ile kendime geldim.

Kızlar aman aman siz çok dikkat edin kendinize..
Ben hep çok iyiyim çok iyiyim diye hoplaya zıplaya dolaşıyordum.
evet tamam iyiyim ama sonuçta 5,5 aylık da hamileyim yani..
Artık çok dikkat etmeliyim,iyi bir ders oldu bu bana..

saol tatlım

yeme canım sen normal bir çift olsunlar dimi canım....

suit odada jakuzi yok herşey altından canım bebişin kordonunu bilem altın makasla kesiyorlar yaaaa... benim oğlum ağzında altın kaşıkla doğacak ulennnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

Görmemişin oğlu olmuş kordonunu altın makasla kestirmiş

olur mu öyle şey kızzzzzzz...
biz senin gelmeni bekliyorduk :82:
benimkini dürtmesek oynamaz, kuş gibi ağzını açışı çok komikti ama..
biraz uyuşuk bi kız olacak galiba, kaynanasından çok çekecek

Mehtapcım biz hizmetçi istiyoruz kızıma [/QUOTE]
hadi ordan leennnnnnnn kaynatma sırasında beni unuttun.
saol tatlım bakalım ayrıtılı nasıl geçecek pazartesiyi iple çekiyorum
aaa süper canım yaa walla sasrdım ama neyse guzel olmus senın ıcınn...bakalım bana nekadr fıyat cekeceklerr:18:
saol tatlım
doğuma eskişehire gitmeden önce 2. düzey ayrıntılıyada trabzona gelcez anlaşılan benim hastane 300 tl diyo yaww
gel tatlım misafirim olursun
Meloşcum

aslan parçan iyiymiş çok sevindim kuzum daha iyi olsunlar koca koca adam olsunlar

hepsinin damat olduğunu gelin olduklarınıda görelim inşallah
inşallah mehtapcım çok saol
damattan önce pipi kesme töreni var atlamayalım lütfen
pipisine kara vermedim daha gülaycım düşünüyorum

sen istanbuldan değildin değil mi????
hayır tatlım trabzon
Selam kızlar,korkutucu bir akşam ve gecenin ardından nihayet güzel bir güne uyandık..
Umarım hepiniz iyisinizdir..

hayırdır esracım ne oldu

hmm anladım canım eewt 35lıra bıraz kazık bı hastane ama cok ılgılıler her konuda sıye hanımda cıdden ıyı we ılgılı bı dr bak o kadr hastası war ama kadın her gıdıste tanıyo senı daha dosyaya bakmadan muhabbet edıyoo sıcak yanıı tek kotu yanı cok talep war ona sıra oluyo bazenn

ah canım benim dikkatli ol ya allah korusun
benim gibi yan gelip yatın işten önemli mi yahu
benim hiçbişey umrumda değil
valla

gecmıs olsun canım gecmıste zatennbıdaha olmaz inş tabıkı dkkt etmelıyız kendımızee bendde senın gıbıyım bıseyım yok dıyrm walla bundan snra dkkt etmelım galıbaa

Sen varya hayatta aç kalmazsın taşı sıkar suyunu çıkarırsın maşallah.Çok güçlü bir karakterin var bnece çok severim böyle insanları benim kızımda senin gibidir.

amınnnnnnnnnn inşşşşş

canım hayrdr ne oldu aksam yaaa

yenıbosna nısa hastanesı cnm ıyı bı dr

Hımmm nisa hastanesi oraya gideceksen eğer onun yerine Medicın-Özgür hanım var ona git.
Ben hastaneyi sevmediğimden gitmedim o kadına çok kalabalık bir hastane diye keşke gitseydim ilk başta

ah canım benim dikkatli ol ya allah korusun
benim gibi yan gelip yatın işten önemli mi yahu
benim hiçbişey umrumda değil
valla

En iyisini yapıyorsun Meloşum..
Ben de artık daha dikkatli olmaya çalışacağım..
Sen naptın,şimdi bi bakayım geçmişe..

gecmıs olsun canım gecmıste zatennbıdaha olmaz inş tabıkı dkkt etmelıyız kendımızee bendde senın gıbıyım bıseyım yok dıyrm walla bundan snra dkkt etmelım galıbaa

Çok sağol canım,şimdi gene ara ara oluyor ama dünkü gibi değil..
Sen de çok dikkat et..

muayene ücerti fazla ama doğum ücreti uygun bence. ben telefonda sordum da normal peşin 375 +kdv, sezeryan da 825 + kdv dediler. yanlış anlamamışım değil mi?????

İyi bak canım benim güzel gelinime
Kıyamam ben size geçmişler olsun canım

Sen varya hayatta aç kalmazsın taşı sıkar suyunu çıkarırsın maşallah.Çok güçlü bir karakterin var bnece çok severim böyle insanları benim kızımda senin gibidir.

napalım bizde hayattan ilk bunları öğrenmişiz, bizim çocukluğumuzda belliydi zor olacağı herşeyin.. herşeyi zorla elde edeceğimiz o zaman belliydi..
Neyse ki kendimizi iyi yetiştirmişiz.. aç kalırdık yoksa
(beni doyurmakta zor anacım)

dün eşim ev ile ilgili bişey yapıyo ama oflaya poflaya sinirlendim bende uğraştım biraz sonra bi belim ağrıdı..
geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazım yolu yarıladık, bundan sonra az kaldı sabır..

canım minik oğlumu gördüm geldim 291 gr olmuş ayrıntılı için pazartesi 1,30 da gideceğim

İyi bak canım benim güzel gelinime
Kıyamam ben size geçmişler olsun canım

Teşekkür ederis ikinci annemis,birincisi benim

Evet yarıladık ve artık dikkatli olmalıyız,sağol Gülaycım

ben de bi defa gittim oraya sibel hanıma gitmiştim doktor iyiydi ama hastane bi basık gelmişti nedense bana devlet hastanesi gibi gelmişti ama yine de özgür hanım iyiyse giderim oraya

ya kızlar ben ayrıca hastanelerin sancı odaları olsun istiyorum. onu hiç soruyomusunuz?? birçok tanıdığım meltem hastanesinde nejla ülkeri tavsiye ediyolar kadın mükemmel ötesi diyorlar, hatta ablam da onda doğum yaptı. bi tanıdık da sırf onda doğum yapmak için konyadan geldi ) beni tereddüte düşüren ayrı bir sancı odasının olmaması ve herkes aynı odada sancı çekmesi :-(((

valla benim gittiğim hastanede kendi odanda çekion sancıyı nts midir nedir ona bağlıolar seni vakti gelincede doğumhaneye götürüolar ayrıca sancı odası falan yok yani :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…