günaydın deniz bişicik olmaz cnm yaa ben hamiş pantolonlarını aldım giyemiom hep eşofmanla işe geliorum :) ne zaman patron gelse masamdan kalkmıorum :) zaten ayda bir gelio henüz anlamadı ama geldiğinde anlarsa ne yapçam bilmiom
keşke gelebilsem eşofmanla. işim dolayısıyla sürekli iş yeri sahipleri geliyor reklam seslendirme falan bire bir muhattap oluyorum. giyime dikkattt diyo müdürde. sesime geliyolar sanki bana mı diycenn olmuyor işte
kizlar gunaydin..doktordan rapor alamk istiyorum.bir rahatsizligim yok sukur,sadece is yerinde ki stresten bunaldim,kalbim agzimda yasiyorum.sizce aynen boyle soylesem mi?yorgunum dinlenmem gerek mi desem?basina gelen var mi?
göbek çizgisi ne zaman oluşmaya başlıyor. 19 cu haftamdayım bende olmadı belirtide yok. belkide olmayacak hiç. ben 2 aylık hamileyken başladım yağlanmaya kremlenmeye onla ilgili olabilirmi acaba
Gülay
neyle besliyorsun benim kızımı oğlan yanında cücük gibi kalmasın
onun kremlenmeyle alakası yok canım. ben de 22 haftadayım daha 1 hafta once belirmeye basladı seninki de cikar meydana yakında.göbek çizgisi ne zaman oluşmaya başlıyor. 19 cu haftamdayım bende olmadı belirtide yok. belkide olmayacak hiç. ben 2 aylık hamileyken başladım yağlanmaya kremlenmeye onla ilgili olabilirmi acaba
çalıştığım yer çarşının göbeği saat 10 olsun hemen gidip pantolon alıcam yada eşofman. doğru dürüst kahvaltı yapmadım bebiş sıkışmasın diye.
dün eşim şehir dışına çıktı 1 hafta yok bende annemlerde kaldım. sabah kurumadı pantolon. ayyyy napıcam dedim. benim ewle annemler yakın. üstümde pijamalar ayağımda babet kolumda çantam sabah 7:30 ben yoldayım tin tin ewe gidiyorum. güldüm birden aklıma cemile geldi. aha dedim cemile oldum :)))))
kizlar gunaydin..doktordan rapor alamk istiyorum.bir rahatsizligim yok sukur,sadece is yerinde ki stresten bunaldim,kalbim agzimda yasiyorum.sizce aynen boyle soylesem mi?yorgunum dinlenmem gerek mi desem?basina gelen var mi?
oh ne güzel çıkmasın işte..
dinazor yedik kahvaltıda
oh ne güzel çıkmasın işte..
dinazor yedik kahvaltıda
Hay Allahım ya, deli.
canın mı çekti?
napim canınız çekmesin diye yediğim şeyi ebat olarak benzettim sadece
Yok canım sabah ben de aynen dinozor yedigim icin cektirtemedin canımı :)
miğde yanması kimlerde başladı?
benim gece uyku arasında bile yanıyo..
2 gün önce gece bi uyandım adamın üstüne kusucam nerdeyse , kalktım 2 tane yastık koydum kafamın altına biraz iyi geldi..
şimdi para verdim burdan birine renne tablet aldırmaya gönderdim..
Dinazor yağlı geldi sanırım CAYIR CAYIR yanıyorum..
kızlarr
elmakurdundan haber alan var mı ?
dün dr a gidecektiii
kızlarr
elmakurdundan haber alan var mı ?
dün dr a gidecektiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?