2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eveeett, önceden güzelyalı'daydık ben lisedeyken üçkuyulara taşındık, çok da uzaklaşmadık yani
seninle de epey yakınız
güzel biizm oraları hele sen portakal bahçelerine doğru missss misss

ay sen kaçlısın hangi liseye gittin kiiii?

ben geldim geçmişe bi göz atık akşama anca çıkarım heralde aşımı oldum dün kolum şişti :)

evet çünkü en güzel bebük insanın kendi bebüküüüüüüüüü.
iviiitt...bende ögrenirim bu hafta cinsiyeti, Ege güzel geliyor bana da, Mete de, Batu yada batuhan da,bilmiyorum cok zor iş coook

ben evde eşimin oldugunu bile bile salondan hiç seslenmeden mutfaga falangelirse basıyorum cıglıgı ciddi ciddi daha neler neler, bi kere korktum diye agladım bile,eşimden korktum yani Esra düşün
hamilelikte mümkün değil yalnız kalamam,keşke erkekleri de 2 ay doğum iznine ayırsalar di mi,1 ay önce 1 ay sonra

puiko ben sen kadar telaşlanmıyorum da aklımın bi köşesi meşgul oluyor o tarih gelene kadar,yok diyorum cok kişinin bebgi sağlıklı benimkinde neden sorun cıksın, sonra düşünüyorum 1000 de 1 ihtimal bile olsa ya sorunluysa diye içim içimi yiyor.ben de mayıs sonu ayrıntılı yaptıracagım başkada bişey yaptırmayacagım,telaş ki ne telaş sürekli.

Ebrum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :))) Hoşgeldin canım yahu.. Çooooooooook özledim..
Eşin nasıl oldu?
Handecimmmmmmmmm az önce senin adını andım :)) hoşbuldum sen nasılsın? valal ben de özledim ve yetti artık dedim geldim :)
burak şükür ki yattı zatürreye çerimeden atlattık ama bronşit de az değilmiş hani

ay sen kaçlısın hangi liseye gittin kiiii?
ahh cesim ben sizlerden büyüğüm 73 doğumluyum
güzelyalı ortaokulu sonra inönü lisesi sonra i.ü.

BİR SORU
anam hızınıza yetişemiyorum oku oku başım döndü....
misafirler gelecek bakıyım neler yapıyosunuz dedim...bu arada size bir soru dr.beni ayrıntılıya bekliyodu cuma ama ben farklı yere gittim ben şimdi adamcağıza nedicem kırılmasın sonra

anadolu yakası yani :-(
evet canım keşke sana uysaydı
bir ara problemliydin hala dr sıkıntın devam ediyor mu?
ve cinsiyete de üzülme bir sonraki kontrolde netleşir sen de öğrenirsin :)

ben de ilkokulu hatay da okudum Kemal Reis mi Temel Reis mi neydi okulun adı,ama uzak siizn o tarafa biraz daha. Eski mahalle arkadaşı cıkmayın siz şimdi :)
izmir farklı yer hiç tanımsan da gördüğün insanlarda tanıdık bir sima yakalıyorsun.
biz sahile çıkardık, otobüse binerdik yüzyüze geldiğimiz herkese gülümser selamlaşırdık.
istanbuldayım biriyle yüz yüze gelince gayri ihtiyari hafifçe gülümsüyor ya da başımla selam veriyorum uzaylı muamelesi görüyorum
eşim de diyor ki burası istanbulllll
yani mahalle ya da okuldaş da çıkabiliriz şaşırmam :)

Canım çok geçmişler olsun.. Gördüm gördüm Gülşen deyince benim hayat fonksiyonlarımdan biir duruyor :) hastasıyız oğlumla ama oğlum biraz çekiniyo ondan ona ne zaman gitsek hep uyuyor diğer doktorunda kıpır kıpır oluyor sabahtan uyanıyor :))
Göbeciğinde büyümüştür senin şimdi :)) maşallah sana tatlı oğluna

Mayıstaki buluşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum :) Zaman geçsede buluşsak yahu :) Sen eminönüne önceden geçeceksen falan haber ver bana takılıyım peşine evde yat yat patlıyorum sıkıntıdan :)))

İvet sen görümcemle aynı yaştaymışsın. tahmin etttim inönü lisesi oldgunu.

ben de ilkokulu hatay da okudum Kemal Reis mi Temel Reis mi neydi okulun adı,ama uzak siizn o tarafa biraz daha. Eski mahalle arkadaşı cıkmayın siz şimdi :)

Kemal reis canım okulunun adı yanılmıyosam. Puikoyla degil ama seninle mahalle arkidişi çıkabilirmişiz nerdeyse, izmirde yaşamaya devam edeydin, ben evlenene kadar hatayda oturdum çünkü.

evet burası İSTANBUL :82: mavi jeans reklamı gibi oldu ama,malesef öyle İstanbul,Ankarada öyle,Ankara cok daha resmi gelmişti bana mesela İstanbuldan.iş cogaldıkca yaşam zorlastıkca insanlar somutlaşıp gülümsemeyi unutuyor demek ki

kızlar sizi çok çok öpüyorum ben çıkıyorum annem kardeşim oflanıyorlar dışarı çıkalım biz biraz..
bebişlerinize iyi bakın...

olur handecim saatimiz günümüz belli olsun çıkar gideriz erkenden.
senin oğlun belki de huzur buluyor gülşende mışıl mışıl uyuyor :))
büyüdü evet, gülşene göre iyi gidiyorum kilomu, tansiyonumu beğeniyor
ama benim korkulu şeker yükleme haftam geliyor
hormonlar şekerimi yükseltiyor gülşen de hamurişi ve pilav makarnayı keselim diyor çok istersenbir kaşıkmışşş
pilav zaten yemiyorum aama hamurişi ve makarnayı seviyorummmm napayııımm

kız valla okudun mu Kemal Reside? ama ben büyüğümdür senden tahminimce,sen cıtır gibi geliyorsun bana. ben 78liyim sen?

Son düzenleme:

şeker yükleme benide strese sokuyor..
bizdede tansiyon şüphesi vardıya yokmuş :)) bebeği göremeyince strese girip tansiyonumu yükseltiyormuşum normalde bi sorun yokmuş şükür..ama üzülünce tabi hemen tansiyon oynuyor..
pilav makarna hamur işi yerine bulgur pilavı yememiz daha sağlıklıymış ama canım hamileyken yemeyeceksek ne zaman yiyeceğiz :)))))
inşallah iyi çıkar canım sonuçların sonuçlarımız

kız valla okudun mu Kemal Reside? ama ben büyüğümdür senden tahminimce,sen cıtır gibi geliyorsun bana. ben 78liyim sen?

yok canım kemal reiste okumadım ben, ama annaneme yakın da ordan biliyorum. 83lüyüm ben. sen de eşimle yaşıtmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…