2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben artık işime döneyim akşama görüşürüz.
ebrucum saatlerce muhabbet etmek isterdim malum ama akşam buralardaysan tadını çıkarmak isterim
herkesi öpüyorum

tamam canım benim sen işlerini hallet, doya doya görüşürüz nasılsa.
ben de öpüyorum, kolay gelsin

allah bağışlaın canım.hemen bir gelin bulalım sana.herkes çoktan buldu gelinini
ayyyy aceleniz ne yahuuuu pek cadı gördüm kendimi ama kaynana moduna bu kadar erken mi girecektik
bulalım bakalım belki fikrim değişir

olur canım biz de izmirliler olarak buluşuruz aynı gün, 3g ile bağlanırız. siz boğazda buluşun, biz kordonda buluşalıııım:)
buluşma aynı gün olmazsa mayıs sonu gibi izmir'e gelicem ordaki buluşmaya da katılabirim seve seve
mis gibi kordon havası valla harika olur
hoş izmir'de olduktan sonra her yer cennet bana

bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor

Ah bide beni gorseniz.Eceli gelen kopek camii duvarina isermis.Biraz once mudurumu sikayet ettim.Bende sasirdim nasil oldu bitti.Ama kendime dogumdan sonra is arasam yeridir.

buluşma aynı gün olmazsa mayıs sonu gibi izmir'e gelicem ordaki buluşmaya da katılabirim seve seve
mis gibi kordon havası valla harika olur
hoş izmir'de olduktan sonra her yer cennet bana

tamamdır olmadı izmirde buluşuruz, hayrola iş mi var izmirde, gezme mi?

Ah bide beni gorseniz.Eceli gelen kopek camii duvarina isermis.Biraz once mudurumu sikayet ettim.Bende sasirdim nasil oldu bitti.Ama kendime dogumdan sonra is arasam yeridir.

allah iyiliğini versin arkadaşım müdür şikayet edilirmi neyse insan hamile olunca herşey yapabiliyo demekki bende sadece kendimi öfkeli biri oldum sanıyordum ama herkes alıngan öfkeli agresif olmuş idare etsinler nabalım mazeretimiz var hamileyiz biz

en güzelini yapmışsın ayrıntılıdan sonra bende istemiyorum başka bişey,doğuma kadar .
anca telaş yapıyoruz kendimize sonuç çıkana kadar değil mi.

doğum iznini iple çekiyorum ben en azından evde kavga edecek kimse olmayacak eşim gelene kadarda pilim biter kavga etmeye hiç halim kalmaz
ben evde yalnız kalmaya da korkuyorum doğuma yakın hem canım sıkılır hem doğurasım gelirse evde kimse olmazsa naparım ben :18:

ee ben izmirliyim ailem orda, üçkuyulardayız.
çok özledim 20 eylülde ayrıldım sonra işler derken hamilelik bir türlü gelemedim.
ki ben en fazla iki ay uzak kalabiliyordum ordan

neeey üçkuyular mı çok yakınmışız yaaaaa, ben de balçova narlıdere arası oturuyorum canım. izmir özletir kendini gerçekten.

eşime yavaş yavaş taktikleri öğretmeye başladım ben.evi süpürüyor yakında tamamını ona bırakıcam

biras daha çıksın göbüşüm bende yapcam onu sağolsun isteyince yapıyo naz yapmadım şimdiye kadar artık başlasam yavaştan ii olur fazla egilemiyorum artık sıkışıyo gibi hissediyorum kızım

o ayrı bi konu cnm bende çok korkağım gölgemden korkarım o derece ama annemler gelir yada ben annemlere giderim pekte yalnız kalmam yani demek istediğim işyerindeki kadar fazla insanla muhatap olmıycam en azından iş stresim olmayacak

canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyordun?

biras daha çıksın göbüşüm bende yapcam onu sağolsun isteyince yapıyo naz yapmadım şimdiye kadar artık başlasam yavaştan ii olur fazla egilemiyorum artık sıkışıyo gibi hissediyorum kızım

canım bebiş sevdasına neler yaparlar neler allah onları başımızdan eksik etmesin

en güzelini yapmışsın ayrıntılıdan sonra bende istemiyorum başka bişey,doğuma kadar .
anca telaş yapıyoruz kendimize sonuç çıkana kadar değil mi.

yapı meselesi ben insanlıktan çıkıyorum sonuç alana kadar, gerçekten sorun varsa yönlendirsin ki doğum anında ya da hemen sonrasında yapılacak bir şey varsa atlamayalım diye özellikle sordum.
yani gebeliği sonlandırma gibi bir tavrımız asla olamaz.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah ama inanıyorum ki her şey iyi olacak hepimiz için

hoşbuldum canım,
haklıısn epey uzak kaldım ama kopmadım sizden haberlerinizi aldım ve ben de özledim.
biz iyiyiz büyüyoruz oğlumla beraber, sen nasılsın iyi misin?

teşekkür ederim canım ben de iyiyim, ama ben oğlum ya da kızım diyemiyorum hala :-((( bizimki inadından mıdır yoksa edebinden midir nedir göstermiyo bi türülü :-(((

neeey üçkuyular mı çok yakınmışız yaaaaa, ben de balçova narlıdere arası oturuyorum canım. izmir özletir kendini gerçekten.

eveeett, önceden güzelyalı'daydık ben lisedeyken üçkuyulara taşındık, çok da uzaklaşmadık yani
seninle de epey yakınız
güzel biizm oraları hele sen portakal bahçelerine doğru missss misss

Ebrum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :))) Hoşgeldin canım yahu.. Çooooooooook özledim..
Eşin nasıl oldu?

Melissss dedinmi Yasin'e söylediğimi :)) Yaptımı :)))))

Selamlar herkese kocaman kocaman öpücükler bebişlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…