bende de aynı sıkıntı var kalksam çok şey yapıcam da üşengeçlik böyle yapıyo işte ağırlaştık iyice bi kaç ay sonrasını hiç düşünemiyorum
kızlar ben artık işime döneyim akşama görüşürüz.
ebrucum saatlerce muhabbet etmek isterdim malum ama akşam buralardaysan tadını çıkarmak isterim
herkesi öpüyorum
ayyyy aceleniz ne yahuuuuallah bağışlaın canım.hemen bir gelin bulalım sana.herkes çoktan buldu gelinini
buluşma aynı gün olmazsa mayıs sonu gibi izmir'e gelicem ordaki buluşmaya da katılabirim seve seveolur canım biz de izmirliler olarak buluşuruz aynı gün, 3g ile bağlanırız. siz boğazda buluşun, biz kordonda buluşalıııım:)
bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor
buluşma aynı gün olmazsa mayıs sonu gibi izmir'e gelicem ordaki buluşmaya da katılabirim seve seve
mis gibi kordon havası valla harika olur
hoş izmir'de olduktan sonra her yer cennet bana
hoşgeldin canım yaaaa, özlettin kendini, nasılsın görüşmeyeli
canım allah kavuştursun :26:
Ah bide beni gorseniz.Eceli gelen kopek camii duvarina isermis.Biraz once mudurumu sikayet ettim.Bende sasirdim nasil oldu bitti.Ama kendime dogumdan sonra is arasam yeridir.
Ah bide beni gorseniz.Eceli gelen kopek camii duvarina isermis.Biraz once mudurumu sikayet ettim.Bende sasirdim nasil oldu bitti.Ama kendime dogumdan sonra is arasam yeridir.
tamamdır olmadı izmirde buluşuruz, hayrola iş mi var izmirde, gezme mi?
en güzelini yapmışsın ayrıntılıdan sonra bende istemiyorum başka bişey,doğuma kadar .o gün kısmet değilmiş demek ki
ama mayısta toplanıcaz herhalde o zaman tanışır görüşürüz
izmir'e de 3g ile bağlanırız ne dersin ces
biz ayrıntılı ultarsona son 2 kontrolde giriyoruz ama kastettiğin 2.düzey ultrasonsa ben yaptırmıycam.
dr'um bir kez teklif etti bir sorun görüp de hocanıza (rıza madazlı) yönlendiriyorsanız tamam dedim
ama sırf rutinse ve sizin gördüklerinizi desteklemek içinse gitmiyoruz dedik.
o da ne görmem gerekiyorsa hepsi hertemiz dedi organlarına baktı, tüm parmaklarını saydı, beyin lobları, kalbin 4 odacığı ve damar kan beslenme akışları hepsi şükür ki iyiydi
2.düzeye girsek yine bize verecekleri sonuç %70
%100 sonuç yok doğumsal anomalileri göremiyorlar
yani stres çekmemek için size güveniyorum ve 2. düzey istemiyoru dedim.
Allaha emanetiz, bizim doğrumuz bu.
inşallah sen de çok güzel sonuçlarla gelirsin
ben evde yalnız kalmaya da korkuyorum doğuma yakın hem canım sıkılır hem doğurasım gelirse evde kimse olmazsa naparım ben :18:doğum iznini iple çekiyorum ben en azından evde kavga edecek kimse olmayacak eşim gelene kadarda pilim biter kavga etmeye hiç halim kalmaz
ee ben izmirliyim ailem orda, üçkuyulardayız.
çok özledim 20 eylülde ayrıldım sonra işler derken hamilelik bir türlü gelemedim.
ki ben en fazla iki ay uzak kalabiliyordum ordan
eşime yavaş yavaş taktikleri öğretmeye başladım ben.evi süpürüyor yakında tamamını ona bırakıcam
en güzelini yapmışsın ayrıntılıdan sonra bende istemiyorum başka bişey,doğuma kadar .
anca telaş yapıyoruz kendimize sonuç çıkana kadar değil mi.
ben evde yalnız kalmaya da korkuyorum doğuma yakın hem canım sıkılır hem doğurasım gelirse evde kimse olmazsa naparım ben :18:
canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyordun?o gün kısmet değilmiş demek ki
ama mayısta toplanıcaz herhalde o zaman tanışır görüşürüz
izmir'e de 3g ile bağlanırız ne dersin ces
biz ayrıntılı ultarsona son 2 kontrolde giriyoruz ama kastettiğin 2.düzey ultrasonsa ben yaptırmıycam.
dr'um bir kez teklif etti bir sorun görüp de hocanıza (rıza madazlı) yönlendiriyorsanız tamam dedim
ama sırf rutinse ve sizin gördüklerinizi desteklemek içinse gitmiyoruz dedik.
o da ne görmem gerekiyorsa hepsi hertemiz dedi organlarına baktı, tüm parmaklarını saydı, beyin lobları, kalbin 4 odacığı ve damar kan beslenme akışları hepsi şükür ki iyiydi
2.düzeye girsek yine bize verecekleri sonuç %70
%100 sonuç yok doğumsal anomalileri göremiyorlar
yani stres çekmemek için size güveniyorum ve 2. düzey istemiyoru dedim.
Allaha emanetiz, bizim doğrumuz bu.
inşallah sen de çok güzel sonuçlarla gelirsin
biras daha çıksın göbüşüm bende yapcam onu sağolsun isteyince yapıyo naz yapmadım şimdiye kadar artık başlasam yavaştan ii olur fazla egilemiyorum artık sıkışıyo gibi hissediyorum kızım
en güzelini yapmışsın ayrıntılıdan sonra bende istemiyorum başka bişey,doğuma kadar .
anca telaş yapıyoruz kendimize sonuç çıkana kadar değil mi.
hoşbuldum canım,
haklıısn epey uzak kaldım ama kopmadım sizden haberlerinizi aldım ve ben de özledim.
biz iyiyiz büyüyoruz oğlumla beraber, sen nasılsın iyi misin?
neeey üçkuyular mı çok yakınmışız yaaaaa, ben de balçova narlıdere arası oturuyorum canım. izmir özletir kendini gerçekten.
özel göztepe gülşen barçınlı'ya gidiyorumcanım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?