yandın o zaman esra doğuncada durmayacak demektir tecrübeyle sabittir:))Kızlar ya,bebişlerinizin hareket sıklığı nedir?
Benim sıpam nerdeyse hiç durmuyor gece gündüz.
Bazen canımı bile acıtıyor artık
kızlar ben dr değiştirecem sanırım kocaelide kim oturuyosa yardım edebilirmi bana akademiye gidiyorum hem pahalı hemde 10 dk sürmüyo birde konağı deneyecem ama erkan bey çok yoğun 1 aydan aşağı randevu günü yok bende kazım beyden aldım nasıl bi dr hiç bilmiyorum sadece burdan birinde okumuştum kazım bey e gittiğini kimdi o :)
canimmm benim kzımdan yana hic sikayetim yok.. allahım onu sag salim bize bagislasin.. kurbban olurum onu totosunu vereneee... sadece sanki oglumu kaybettim gibi.. diyorumya bi guluyom bi aglıyom.. esim kızı cok istiyodu.. melis gibi oda cocuga pipisini yedirtti. oda erkege hic inanamamisti.. kız gordumu bk ne sevimli diyip duruyodu..
yandın o zaman esra doğuncada durmayacak demektir tecrübeyle sabittir:))
gülay gitmişti canım kazım beye çok memnun kalmıştı ayrıca banada tavsiye etti uzun uzadıya muayne ediyomuş cd falan vermiş oda sıkıntılıydı rahatlamıştı bende mayıs sonu gibi gidecem ona kısmetse
canımmm nice güzel mutlu yaşların olsunnnKizlarrrrrrrrrr.......
Sizi cok ozledim...........
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Birkac sayfa okudumda meliscim mutfaga girebilmene cok sevindim.
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm
Birde 12 yi gecmis,,,,,, bugun benim dogum gunummmmmm
Meliscim birde benim bildigim soyle bir hastane var, ben hic gitmedim ama gorumcem bazen cocuklarini goturuyor, bir incele istersen...Ben benim gittigim hastane ve doktordanda memnunum biliyosunki. Atasehir memorial dilek aytekin.
Avicenna Hastanesi
ne gerke vardı kahramanlık yapmaya kendini yormaya neyse olmuş bitmişş hareketler içinse endişelenme bazen 2 gün hissedilmeye biliniormuşpazar günü kardeşimin evine çeyiz sermeye gittik..bende hiç kendime dikkat etmedim bütün mutfak dolaplarını ben sildim.12 saat ayakta kaldım yemekler hariç.o heyecanla...
sonra saat 10 da işimiz bitti döndük... ama ne dönmek daha merdivenleri inerken alttan batma oldu.bir kaç kere.eve gidip dinlendim öğlene kadar yattım.ama kalkınca yine bir kaç işim için dışarı çıktım... ve o batmalar yine oldu...
bende doktorumu aradım eğer kanama yoksa endişelenmemi sıcak bişiler yeyip veya içip dinlenmemi söyledi....
bende yine işe geldim napıyım...
allahtan işim oturarak bilgisayar başında..
ben bu durum olmadan önce pıt pıt arada bişiler hissediyordum....
pazar gününden beri hiç bişi hissedemiyorum....
çok endişeliyim...
kızlar...
Mutfagına girebilmene coook seindim canım yaaaa, ee ne pişiriyosun bakalım bugüne?aman söyleme canımız falan çeker biize de göndermek zorunda kalırsın sora ahah evde hiçbişi yokki olanlardan bişi uydurmaya çalışıcaam akşam yasinle alışverişe çıkarız ama buzluktan yemeğin içine konulcak şeyi öğüre öğüre çıakrttım midem kalktı çok fena ufff
bende 80 tl verdim kendim iş yaptım işte bi daha tövbe yasinin lafı ile hareket etmemhELLO KIZLARRRRR
Bende aksi gibi yanıyorum kısa kollu ve çorapsız babetlerle dolaşıyorum...
melis cim bana gelen yardımcı da saat 08:00 gelir - 17:30 gibi gider, ütü bile yapıyor inan bana bir daha o gelene kadar ben hiç birşeye elimi sürmüyorum ve 80 tl alıyor. ben çok seviyorum onu ya hayatımı kurtarıyor
benim plesanta için bir yorumda bulunmadı doktor amcamız demek ki yerinde öyle mi olur
yaaa bnm kız çookkk nadirennn dürtüorr oda ağrısız sızısız bende diorum şimdi bölesin aynı performansı doğduğundada bekliorum adam gibi otur yat uyu em uslu dur diorumm madem şimdi sevindirmio ozmnda üzmesin sıpaKızlar ya,bebişlerinizin hareket sıklığı nedir?
Benim sıpam nerdeyse hiç durmuyor gece gündüz.
Bazen canımı bile acıtıyor artık
bunu daha sonra çocuğuna oturma yatma desteği olarakta kullanırsınbabası brandacıymış eşim ve abiside çocukken yanında çalışmışlar bu müthiş bişi benim için ne istersem dikio evde kumaşımız vardı sadece elyaf aldık içine oda 25 tl ye geldi bize cnm
ya artık soylemeye utanıyorum.. bugun sabah erkenden baska bi doktora gittim. oda etegi kalabalık bunun .. erkek dedi.. cok sakacı benim kız oglan kızım.. oturdugum yerde aglayıp duruyorummmgulerek aglıyom amaaa
ağlama dicem ama bana erkek dediklerinde bende ağladım yasin kimseye bişi sölemedi sustuk oturduk kayınvalidem tersledi beni ayy kabus gibiydi ogünler sonr kızı duyuncaşimdi ilk şokunu bir atlatta bak ne güzel sünnet parasından yırttınız düğünde yapmıcaksınız ohhh mis gibi ahahah ay çok rezilim ben yaaa
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ALINTI KADINLAR KULUBÜ...
bizde 5.aya girdik dimi....
4 ay bitti yani...
ne çabuk geçiyor.....
canım hayırlı olsun ne güzel atlattınız.darısı bize inşallahgünaydın hamişler...nasılsınız kaç gündür giremiyorum.ama dün gece bütün yazdıklarınızı okudum
biz bebişimizle şehir dışındaydık gezdik biraz dün ist.geldik ve gelir gelmez panik atak annesi hastaneye koştu.ayrıntılı(doppler)ultrasyonum cumaydı ama ben dayanamayıp dün gittim.allaha şükür bişeyimiz çıkmadı inşallah hep bole sağlıklı olur bebişim ve bebişlerimiz.nerdeyse 20-30dk sürdü..herşeyine baktılar ya kalbinin sesini duyunca aladım çok ilginç bi duygu,eşim ve annem bana benzettiler ama tabiki ne kadar benzetebildiyseler:)))ama senin kız inatçı yaramaz dedi dr.bir türlü sakin olamadı dün tam yüzünün resmini çekecek dünüyo kasıklarıma kadar girdisusuz yerlerde dolaşıyo dedi anlıcanız bole yani allaha şükür bişey yokmuş....biz buaralar yoğunuz fırsat buldukça uğrucaz yanınıza...
geçmiş olsun canım ya diş ağrıı çok kötüdürherkeze merhaba kızlar dün çok kötüydüm dişim çok ağrıdı ağrı kesicide sadece minoset geçiriyo diş doktorunu aradım oda gebelikte diş tedavisi ve diş çekimi riski olduğu için çok zorunlu olmadıkça yapmıyoruz dedi neyse bu gün sadece biraz sızyor sizler nasılsınız melis doktor arıyorsan hala sana kendi doktorumu önerebilirim çok tecrübeli ve profesyoneldir
canım şimdi kızmı erkekmi :44:ya artık soylemeye utanıyorum.. bugun sabah erkenden baska bi doktora gittim. oda etegi kalabalık bunun .. erkek dedi.. cok sakacı benim kız oglan kızım.. oturdugum yerde aglayıp duruyorummmgulerek aglıyom amaaa
buna göre biz 23. Haftada 5 ay bitip 6. Ay başladığı için 5 aylık mı diycez yoksa 6 aylık mı diycez???
ben doktorumuz izim verirse ilk 1 ay içinde sünnet ettiricem oğlumu, sonradan eziyet olmasın kuzuma...pelerin bile diktiricem onaaaa
ben doktorumuz izim verirse ilk 1 ay içinde sünnet ettiricem oğlumu, sonradan eziyet olmasın kuzuma...pelerin bile diktiricem onaaaa
hissettiğin aydasındır canım
ne gerke vardı kahramanlık yapmaya kendini yormaya neyse olmuş bitmişş hareketler içinse endişelenme bazen 2 gün hissedilmeye biliniormuş
BUNU Bİ YANDAN BEN DE İSTİYORUM AMA ŞU YÖNDEN DE İSTMİEYORUM. sürekli çizin kakanın içinde oldugu için sünnetli bölgenin mikrop kapma olasılığı çok yüksekmiş, saglik problemi olmazsa ben düğünle beraber yapıcam sünnetini zannedersem.
süpperdi mehtapçım
Ben 9 aylık issediyorum misal. Davul gibi :)
yandın o zaman esra doğuncada durmayacak demektir tecrübeyle sabittir:))
gülay gitmişti canım kazım beye çok memnun kalmıştı ayrıca banada tavsiye etti uzun uzadıya muayne ediyomuş cd falan vermiş oda sıkıntılıydı rahatlamıştı bende mayıs sonu gibi gidecem ona kısmetse
yarın sabah için doktor randevusu aldım.haseki hastanesinden umarım sağlıklı olduğu haberlerini alırım...
Kendi evim için tamizlikçi tutup.kardeşimin evi için işte böyle işe girişirim ben.....
Ne yapayım kız tarafı maşallah bütün işleri bize bırakınca.biz serdik çeyizini...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?