2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelikle ilgili bir durum bu yaklaşık 1 aydır bendede var. korkacak bişey yokk

düzelmesi gibi bişi söz konusumu peki yoksa doğum anına kadar plasentanız alttamı kalacak..

Detaylı ultrasonda benim de plasenta aşağıda çıktı ama
bunun çeşitleri varmış.
Mesela bazılarında rahim ağzında olurmuş,işte o zaman tehlikeliymiş.
Çıkmazsa dediğin şeyler olurmuş.
Benimki tam rahim ağzının kenarında,doktor hiç sorun yok dedi.
Şekillerle anlattı hatta,rahim büyüdükçe rahim ağzı kısalacak
o da otomatişk olarak yukarı çıkacak dedi.
Gene de insan bir an önce çıksın istiyor.
İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayacağız kızlar

tehlikeli bir durum olunca doktor söylüyorr. demekki seninki normal. en son kontrole gittiğimde yeni doktorum söylemişti bebek eşi yukarda herşey normal diye. isterseniz kontrollerinizde sorun doktorlarınıza

bakın plesenta için dr.kocatepe ne diyor videonun sonunda [video]http://www.uzmantv.com/hamileligin-20.-haftasinda-bebegin-durumu-nasildir[/video]

benimki sanırım tamamen kapatıyo rahimi çünkü doktorum kanama olursa çok fazla olur dedi tehlikeli yani. ama 5. ayda yukarı çıkabilir demişti bu sefer kontrolüme gittiğimde çıkmış olur inş. allah hepimize yardım etsin

Ohh şükürler olsun,gözünaydın canımmm

Elmacım sen de çok güzel haberlerle geleceksin inşallah..
Hiç sıkma canını

çoğunlukla kendiliğinden yukarı çıkıyormuş bu aylarda ama çıkmayabiliyorda bazılarının inş. hepimizin çıkarda risk falan kalmaz

ben size söylemeyiunttm benim doktorum plesanta yukarı çıkmış dedi bende dedim bazı arkadaşlarım var onların ki çıkmamış erken doğum diyorlar ne demek oluyor doktor amcamızda 24. haftaya kadar belli olmaz o erken doğum falan 24. haftadan sonra ona yorum yapılır dedi

Bana da sordu kanaman oldu mu hiç diye,ben de yok dedim.
Hımm demek 5.ayda çıkıyormuş,o zaman hiç endişelenme tatlım.
Eminim çıkacaktır bebişin yaramaz eşi

allah hepimize yardım etsin cnm inş. hepimizin doğumu vakti geldiğinde olur sağlıklı sıhhatli bebişler versin rabbim

Bana da sordu kanaman oldu mu hiç diye,ben de yok dedim.
Hımm demek 5.ayda çıkıyormuş,o zaman hiç endişelenme tatlım.
Eminim çıkacaktır bebişin yaramaz eşi

inş. cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum kontrolümü inş. güzel haberlerle gelirim

Harikasın cess,şimdi açtım dinliyorumm

Hımm alıntı çıkmamış.
Verdiğin link için yazmıştım da:)

Son düzenleme:

Vaavvv Milissss harikasınnnn..
Bugün yapacağın yemeği şölen niyetine yersin artıkk

arkadaşlar yokmu benim soruma cevabı olan.. kemik yapısından cinsiyet tahmini doğru sonuç verirmi ki???

Kızlar ya,bebişlerinizin hareket sıklığı nedir?
Benim sıpam nerdeyse hiç durmuyor gece gündüz.
Bazen canımı bile acıtıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…