mrb kızlar ya benim 2 gündür gece uyurken bacağıma kramp giriyo ölüyorum zannediyorum uyanıyom 5 dk kasılıyo sonra geçiyo niye oluyo acaba.pantolonlarım dar diyemi acaba kan olaşımı engelleniyo diye düşündüm o yüzden hafta sonu hamile pantolonu almam gerekiyo
cnm plesenta bebeğin eşi demek. malesef bizde aşağıda olduğu için erken doğum riski var çok dikkat etmemiz lazım ağır iş yasak yorulmak yasak genellikle dinlenmek yatmak gerek. eğerki yukarıya çıkmazsa normal doğumda yapamıycaz sezeryanla alcaklar bebişlerinette plesenta previa yazarsan detaylı anlatıyo
cnm plesenta bebeğin eşi demek. malesef bizde aşağıda olduğu için erken doğum riski var çok dikkat etmemiz lazım ağır iş yasak yorulmak yasak genellikle dinlenmek yatmak gerek. eğerki yukarıya çıkmazsa normal doğumda yapamıycaz sezeryanla alcaklar bebişlerinette plesenta previa yazarsan detaylı anlatıyo
hELLO KIZLARRRRR
Bende aksi gibi yanıyorum kısa kollu ve çorapsız babetlerle dolaşıyorum...
melis cim bana gelen yardımcı da saat 08:00 gelir - 17:30 gibi gider, ütü bile yapıyor inan bana bir daha o gelene kadar ben hiç birşeye elimi sürmüyorum ve 80 tl alıyor. ben çok seviyorum onu ya hayatımı kurtarıyor
benim plesanta için bir yorumda bulunmadı doktor amcamız demek ki yerinde öyle mi olur
düzelmesi gibi bişi söz konusumu peki yoksa doğum anına kadar plasentanız alttamı kalacak..
Detaylı ultrasonda benim de plasenta aşağıda çıktı ama
bunun çeşitleri varmış.
Mesela bazılarında rahim ağzında olurmuş,işte o zaman tehlikeliymiş.
Çıkmazsa dediğin şeyler olurmuş.
Benimki tam rahim ağzının kenarında,doktor hiç sorun yok dedi.
Şekillerle anlattı hatta,rahim büyüdükçe rahim ağzı kısalacak
o da otomatişk olarak yukarı çıkacak dedi.
Gene de insan bir an önce çıksın istiyor.
İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayacağız kızlar
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarım iyiymişşşşşşşşşşşş
daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii
Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Eşim JFK dan sonuçlarımı foto+görüntü+rapor alıcak.Onlarla birlikte gidicez.
Hadi hayırlısı
çoğunlukla kendiliğinden yukarı çıkıyormuş bu aylarda ama çıkmayabiliyorda bazılarının inş. hepimizin çıkarda risk falan kalmaz
benimki sanırım tamamen kapatıyo rahimi çünkü doktorum kanama olursa çok fazla olur dedi tehlikeli yani. ama 5. ayda yukarı çıkabilir demişti bu sefer kontrolüme gittiğimde çıkmış olur inş. allah hepimize yardım etsin
ben size söylemeyiunttm benim doktorum plesanta yukarı çıkmış dedi bende dedim bazı arkadaşlarım var onların ki çıkmamış erken doğum diyorlar ne demek oluyor doktor amcamızda 24. haftaya kadar belli olmaz o erken doğum falan 24. haftadan sonra ona yorum yapılır dedi
Bana da sordu kanaman oldu mu hiç diye,ben de yok dedim.
Hımm demek 5.ayda çıkıyormuş,o zaman hiç endişelenme tatlım.
Eminim çıkacaktır bebişin yaramaz eşi
Harikasın cess,şimdi açtım dinliyorumm
ben de deminden beri o linki arıyorum. koysana canım linki sana zahmet :)
ya içime sinecek gibi olmadı mesela camlarımı ssilmediler arka balkona girmediler cnm çok sıkıldı hatta bu sinirle ağladım ama nolduu o gazla mutfağa girdimm dip köşe temizledimm yani ocağı ocağın ordaki fayansı bile silmemişler ne yapmışlar çözemedim ben halıda sildirmedim çünkü hani iyice ortalık temizlensin diye neyse ne diyim artık benyvaş yavaş halletcem
göbeği acayip acıor belimde ağrıor ama mutfağıma girdim ya mutlıyum yarına ne pişirsem diye bile düşünüorummm
Tek şarkı var değil mi?
İşte burada:
Awakening (Uyanisi) | Anne Karnındaki Bebeğe Şarkılar (2010) - TRdinle.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?