zaten yaptığıma yapacağıma bin pişman oldum ama iş işten geçti....
kızlar hakikaten sakın kendinizi temizlik yapıcam diye yormayın... annemler teyzemler zor uyudu valla..
bide sürekli bana sen bırak sen bırak demelerine rağmen bırakmadım...
mahvettiler beni dünden beri.niye dikkat etmiyorsun...
sana allah bebek verdi bakmakla yükümlüsün... felan diye...:18:
Herkese günaydın,
kansekerim korkma yorgunluga bagli batmaların olmustur. sadece sinyaldir o sana vucudundan gelen, beni bir daha yorma diye. dinlenince gececek,Gülay'in da dedigi gibi moralin de düzelince bebegini de tekrar hissedeceksindir.
cnm günaydın hiç panik yapma çok yorulmuşsun o gün normaldir bence o batmalar kötü bişey deildirdinlenmeye çalış istirahat et sürekli inş. geçecek
günaydın kızlarrrrr..
bence korkma doktorunda söylemiş bak canını sıkma.. bende kendimi kötü hissettiğimde pıt pıtları hissetmiyorum, psikolojik sanırım..
dün gece bende çok fena uyandım. yatağa kusacaktım nerdeyse, zar zor uyudum resmen..
şöyle bi rahata eremedik yauuu
endişelenme tatlım bişeyciği yoktur meleğimizin merak etme dinlen biraz hem sen yorulmulşsun hem de bebişin ama bidaha da bole işlere kalkışma sakın
canım bizde ev taşıdık benim zaten bebeğin eşi aşağıda dr dikkat et dedi eğer kanama olursa hep yatmak zorunda kalırsın dedi.bir gün ayakta kaldım bel ağrısından ölüyodum ama dinlenince geçti ama suçluluk duygusu kalıyo insandaneyseki yerleştik inan hiç bi işe elimi sürmedim.hepsini kardeşim yerleştirdi sağolsun.
ya içime sinecek gibi olmadı mesela camlarımı ssilmediler arka balkona girmediler cnm çok sıkıldı hatta bu sinirle ağladım ama nolduu o gazla mutfağa girdimm dip köşe temizledimm yani ocağı ocağın ordaki fayansı bile silmemişler ne yapmışlar çözemedim ben halıda sildirmedim çünkü hani iyice ortalık temizlensin diye neyse ne diyim artık benyvaş yavaş halletcem
göbeği acayip acıor belimde ağrıor ama mutfağıma girdim ya mutlıyum yarına ne pişirsem diye bile düşünüorummm
kısa kolluları giymek istiyorum ben yaaa....sıkıldım vallahiiii
senindemi eşi aşağıda, benimkide aşağıda inşallah üst kata çıkarlar..
senindemi eşi aşağıda, benimkide aşağıda inşallah üst kata çıkarlar..
sizin bebek eşlerine yukarı çıkış için merdiven projesine başlıyorum şimdi :)
günaydın kızlarrr
kan şekeri aklına taktıkça daha çok sıkıntı olur doktor bişi yok demişse bişi yoktur sapa sağlam bizim bebişlerimiz
allah senden razı olsun cnm biz plesenta mağdurlarına bi el atta yukarı çıksın şu plesentalar
allah senden razı olsun cnm biz plesenta mağdurlarına bi el atta yukarı çıksın şu plesentalar
ilk defa duyuyorum plesenta olayını....
nasıl bişi anlamadım...:44:
ODA ONAYI HARCI, tadilar masrafları hepsi bendeeen :) anahtar teslim gıcır :) 1 hafta sonra gelin, ust kata taşınmış halde bulun plasentacıklarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?