2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizde ev taşıdık benim zaten bebeğin eşi aşağıda dr dikkat et dedi eğer kanama olursa hep yatmak zorunda kalırsın dedi.bir gün ayakta kaldım bel ağrısından ölüyodum ama dinlenince geçti ama suçluluk duygusu kalıyo insanda neyseki yerleştik inan hiç bi işe elimi sürmedim.hepsini kardeşim yerleştirdi sağolsun.

cnm günaydın hiç panik yapma çok yorulmuşsun o gün normaldir bence o batmalar kötü bişey deildir dinlenmeye çalış istirahat et sürekli inş. geçecek

endişelenme tatlım bişeyciği yoktur meleğimizin merak etme dinlen biraz hem sen yorulmulşsun hem de bebişin ama bidaha da bole işlere kalkışma sakın

çok saolun kızlar moralim düzeldi biraz.çok iyi birer destekçisiniz....
kendime kızıyorum sadece....
bir daha böyle bişi yapmıycam...

kızlar benim işler yoğun yine herkese iyi çalışmalar diliyorum...ev de olanlara da tatlı keyifler...:79:

senindemi eşi aşağıda, benimkide aşağıda inşallah üst kata çıkarlar..

günaydın bayanlar
benim bebeğim cinsiyetini göstermiyor... doktorumuz kemik yapısı ve çatısı erkeğe benziyor dedi.. tabi bu sadece tahmin... sizce tutma olasılığı nedir... daha önce böyle yorumlar duyan ve doğru çıkan arkadaşlarım varmı

Mutfagına girebilmene coook seindim canım yaaaa, ee ne pişiriyosun bakalım bugüne? aman söyleme canımız falan çeker biize de göndermek zorunda kalırsın sora.

kısa kolluları giymek istiyorum ben yaaa....sıkıldım vallahiiii

ben de aynen. bir de ara mevsimde cok kullanmam diye dogru dürüst hamile icin buluz almamıştım. şimdi 3 tişörtüm var döndüre döndüre onları giyorum. yıka giy yıka giy aynı şeylerden sıkıldım. yaz gelse de ucuz ucuz alsam giysem tunik tişört flan.

günaydın kızlarrr
kan şekeri aklına taktıkça daha çok sıkıntı olur doktor bişi yok demişse bişi yoktur sapa sağlam bizim bebişlerimiz

mrb kızlar ya benim 2 gündür gece uyurken bacağıma kramp giriyo ölüyorum zannediyorum uyanıyom 5 dk kasılıyo sonra geçiyo niye oluyo acaba.pantolonlarım dar diyemi acaba kan olaşımı engelleniyo diye düşündüm o yüzden hafta sonu hamile pantolonu almam gerekiyo

hELLO KIZLARRRRR

Bende aksi gibi yanıyorum kısa kollu ve çorapsız babetlerle dolaşıyorum...

melis cim bana gelen yardımcı da saat 08:00 gelir - 17:30 gibi gider, ütü bile yapıyor inan bana bir daha o gelene kadar ben hiç birşeye elimi sürmüyorum ve 80 tl alıyor. ben çok seviyorum onu ya hayatımı kurtarıyor

benim plesanta için bir yorumda bulunmadı doktor amcamız demek ki yerinde öyle mi olur

allah senden razı olsun cnm biz plesenta mağdurlarına bi el atta yukarı çıksın şu plesentalar

ODA ONAYI HARCI, tadilar masrafları hepsi bendeeen :) anahtar teslim gıcır :) 1 hafta sonra gelin, ust kata taşınmış halde bulun plasentacıklarınızı.

Son düzenleme:
ilk defa duyuyorum plesenta olayını....
nasıl bişi anlamadım...:44:

cnm plesenta bebeğin eşi demek. malesef bizde aşağıda olduğu için erken doğum riski var çok dikkat etmemiz lazım ağır iş yasak yorulmak yasak genellikle dinlenmek yatmak gerek. eğerki yukarıya çıkmazsa normal doğumda yapamıycaz sezeryanla alcaklar bebişleri nette plesenta previa yazarsan detaylı anlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…