aslında cinsiyet için biz ısrarcı davranıyoruz.benim doktorum 18.haftadan önce yanılma durumu olabilir o yüzden 18.haftada kesin konuşuruz dedi.bu gittiğimde ben sormadan kendisi usg de gösterdi.birçok ülkede 20.haftadan önce doktorlar kesinlikle bilgi vermiyor.çünkü insan kendini hazırlıyor.sonra bocalama yaşıyor.çok kötü birşey ya tam kendini alıştırıyorsun çevrendekilere duyuruyorsun hoop cinsiyet değişiyor.keşke emin olmadan söylemeseler daha iyi yani bizede haber ver canım son durumu
veririm tabi tatlım.. valla esimin agzini bıcak acmıyo.. en bastan beri kız istiyodu gerci ama doktor erkek diyince alıstırdı hayal kurdu kendince.. simdi kız denilince sanki oglumuzu sattık gibi oldu.. degisik bi duygu yaaa.. 3 erkek 1 kız denildi.. bakalım ne olucak... ama doktor bugun erkeklik bitarafı yok dedi.. bacaklari acik yatıyodu benim haspammm..
doktor plesantayı pipi olarakmı gördü acaba ilk gittiklerinde.hayırlısı olsun canım kız çocuğu öyle bir sevdirirki kendini bu günleri hatırlamassınız bileveririm tabi tatlım.. valla esimin agzini bıcak acmıyo.. en bastan beri kız istiyodu gerci ama doktor erkek diyince alıstırdı hayal kurdu kendince.. simdi kız denilince sanki oglumuzu sattık gibi oldu.. degisik bi duygu yaaa.. 3 erkek 1 kız denildi.. bakalım ne olucak... ama doktor bugun erkeklik bitarafı yok dedi.. bacaklari acik yatıyodu benim haspammm..
canım ben 4 lü yaptırdım.tetenoz aşısınıda yaptırıcam ben 20. haftamda değişik söylentiler var ama içimde kalmasın yaptırayım benkızlar aklıma gelmişken size sorayım 3 lü test bir de tetanoz aşısı oldunuz mu? aşı hakkında birçok kişiden hem olumlu hem de olumsuz şeyler duydum. dr a sordum olabilirsin de olmayabilirsin de dedi benim kafam karıştı sizce aşıyı yaptırsam mı?
benim doktorumda söylemedi ilk başta.son gittiğimde 17+2 idi bana göre gelişimi 18 i geçiyordu direk söyledi en mantıklısını yapmış bende kızıyordum içimden herkes öğrendi bizimki söylemiyor diyeaslında cinsiyet için biz ısrarcı davranıyoruz.benim doktorum 18.haftadan önce yanılma durumu olabilir o yüzden 18.haftada kesin konuşuruz dedi.bu gittiğimde ben sormadan kendisi usg de gösterdi.birçok ülkede 20.haftadan önce doktorlar kesinlikle bilgi vermiyor.çünkü insan kendini hazırlıyor.sonra bocalama yaşıyor.
kızlar aklıma gelmişken size sorayım 3 lü test bir de tetanoz aşısı oldunuz mu? aşı hakkında birçok kişiden hem olumlu hem de olumsuz şeyler duydum. dr a sordum olabilirsin de olmayabilirsin de dedi benim kafam karıştı sizce aşıyı yaptırsam mı?
doktor plesantayı pipi olarakmı gördü acaba ilk gittiklerinde.hayırlısı olsun canım kız çocuğu öyle bir sevdirirki kendini bu günleri hatırlamassınız bile
canım ben 4 lü yaptırdım.tetenoz aşısınıda yaptırıcam ben 20. haftamda değişik söylentiler var ama içimde kalmasın yaptırayım ben
benim doktorumda söylemedi ilk başta.son gittiğimde 17+2 idi bana göre gelişimi 18 i geçiyordu direk söyledi en mantıklısını yapmış bende kızıyordum içimden herkes öğrendi bizimki söylemiyor diye
canım ben perşembe günü oldum aşımı 2. si de mayısın 23nde. olmumsuz yönü de mi varmış bilmiyordummm :44:
ben daha yaptırmadım ama yapcak hemşire yan komşum.cumaya ayarla aşıya geleceğin zaman dedi.bazen ateş ve ağrı yapabiliyor.rahatsız olursan işe gitme sıkıntısı olmaz dedi
bende ateş yapmadı ama çok ağrı yaptı inan 3 gün kolumu her kaldırdığımda tutulmuş gibi bi ağrısı oldu. hani gözünüzü korkutmak gibi olmasında ben yaşadığım için diyorum. inşallah ikincisi de böyle olmaz :44:
canım ben 4 lü yaptırdım.tetenoz aşısınıda yaptırıcam ben 20. haftamda değişik söylentiler var ama içimde kalmasın yaptırayım ben
ben çok kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum. forumdaki diğer arkadaşlar yaptırdı mı acaba??
aşıyı da hiç sevmem çocukluk kabusu bildiğin aşı günü okuldan nasıl kaçsak
evet yaa sorma bende hiç sevemem ama bu bızdıklar o günlere geri dönmemizi başardılar valla. ne kanlar verdik şimdi sıra aşılara geldi. napalım yapılması gerekiyosa seve seve yaptırcaz
ben daha yaptırmadım ama yapcak hemşire yan komşum.cumaya ayarla aşıya geleceğin zaman dedi.bazen ateş ve ağrı yapabiliyor.rahatsız olursan işe gitme sıkıntısı olmaz dedi
bende ateş yapmadı ama çok ağrı yaptı inan 3 gün kolumu her kaldırdığımda tutulmuş gibi bi ağrısı oldu. hani gözünüzü korkutmak gibi olmasında ben yaşadığım için diyorum. inşallah ikincisi de böyle olmaz :44:
bende bazı kişilerde ateş baş dönmesi ve ağrı yapıyormuş diye duymuştum
acaba yaptırmasak ne olur doktorunuz bişey söyledi mi illa yapılacak diye
yapılmasa kısmını sormadım açıkçası.ama yapılması gerektiğini biliyorum doğum anında bebeğin yenidoğan tetanozuna yakalanmaması açısından öenmli imiş.yenidoğan tetanozu öldürücü bir rahatsızlık.şimdi primanın kampanyası da var bu konuda.
herkese iyi geceler diliyorum
amin canım inşallah hepimiz sorunsuz alırız yavrularımızıben de çok merak eetmeye başlamıştım bir ben bilmiyorum diye.karnımı sevesim geliyordu ne diyeceğimi bilmiyordum.bu gidişimde öğrendim.inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız.
ben çok kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum. forumdaki diğer arkadaşlar yaptırdı mı acaba??
canım bildiğim kadarıyla yaptırmayı düşünmeyen yok.20. haftası bitenlerde genelde hep yaptırıyorlar
Ben de doktoruma asi olucam mi die sordum.gerek yok dedi. Artik dogumlar hastanede temiz bir ortamda yapiliyor. O eskiden köy yernde ya da evde fln dogum yapanlar icin önemli dedi.
kızlarkafayı yiyeceğim allah rızası için yaa forumda başka tanıdıklarınız falan varsa sorun bana dr lazım medipolde inciyle damlanın bulduğu dr yeni hasta kabul etmiormuş
hastanenin diğer dr larına baktım inanılmaz şikayetler var medipolde liseteden gitti
kızlarkafayı yiyeceğim allah rızası için yaa forumda başka tanıdıklarınız falan varsa sorun bana dr lazım medipolde inciyle damlanın bulduğu dr yeni hasta kabul etmiormuş
hastanenin diğer dr larına baktım inanılmaz şikayetler var medipolde liseteden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?