2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok kötü birşey ya tam kendini alıştırıyorsun çevrendekilere duyuruyorsun hoop cinsiyet değişiyor.keşke emin olmadan söylemeseler daha iyi yani bizede haber ver canım son durumu
aslında cinsiyet için biz ısrarcı davranıyoruz.benim doktorum 18.haftadan önce yanılma durumu olabilir o yüzden 18.haftada kesin konuşuruz dedi.bu gittiğimde ben sormadan kendisi usg de gösterdi.birçok ülkede 20.haftadan önce doktorlar kesinlikle bilgi vermiyor.çünkü insan kendini hazırlıyor.sonra bocalama yaşıyor.

boşver ona da alışırsınız sağlıklı olsun da ama keşke erkenden bebek alış-verişi yapmasaydınız

doktor plesantayı pipi olarakmı gördü acaba ilk gittiklerinde.hayırlısı olsun canım kız çocuğu öyle bir sevdirirki kendini bu günleri hatırlamassınız bile
canım ben 4 lü yaptırdım.tetenoz aşısınıda yaptırıcam ben 20. haftamda değişik söylentiler var ama içimde kalmasın yaptırayım ben
benim doktorumda söylemedi ilk başta.son gittiğimde 17+2 idi bana göre gelişimi 18 i geçiyordu direk söyledi en mantıklısını yapmış bende kızıyordum içimden herkes öğrendi bizimki söylemiyor diye

Son düzenleme:

canım ben perşembe günü oldum aşımı 2. si de mayısın 23nde. olmumsuz yönü de mi varmış bilmiyordummm :44:

ben de çok merak eetmeye başlamıştım bir ben bilmiyorum diye.karnımı sevesim geliyordu ne diyeceğimi bilmiyordum.bu gidişimde öğrendim.inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız.

canım ben perşembe günü oldum aşımı 2. si de mayısın 23nde. olmumsuz yönü de mi varmış bilmiyordummm :44:

ben daha yaptırmadım ama yapcak hemşire yan komşum.cumaya ayarla aşıya geleceğin zaman dedi.bazen ateş ve ağrı yapabiliyor.rahatsız olursan işe gitme sıkıntısı olmaz dedi

ben daha yaptırmadım ama yapcak hemşire yan komşum.cumaya ayarla aşıya geleceğin zaman dedi.bazen ateş ve ağrı yapabiliyor.rahatsız olursan işe gitme sıkıntısı olmaz dedi

bende ateş yapmadı ama çok ağrı yaptı inan 3 gün kolumu her kaldırdığımda tutulmuş gibi bi ağrısı oldu. hani gözünüzü korkutmak gibi olmasında ben yaşadığım için diyorum. inşallah ikincisi de böyle olmaz :44:

aşıyı da hiç sevmem çocukluk kabusu bildiğin aşı günü okuldan nasıl kaçsak

aşıyı da hiç sevmem çocukluk kabusu bildiğin aşı günü okuldan nasıl kaçsak

evet yaa sorma bende hiç sevemem ama bu bızdıklar o günlere geri dönmemizi başardılar valla. ne kanlar verdik şimdi sıra aşılara geldi. napalım yapılması gerekiyosa seve seve yaptırcaz

evet yaa sorma bende hiç sevemem ama bu bızdıklar o günlere geri dönmemizi başardılar valla. ne kanlar verdik şimdi sıra aşılara geldi. napalım yapılması gerekiyosa seve seve yaptırcaz

kanımı alabilirler ama aşı başka.öyle kaslara falan.okul bile tatil oluyordu.bilinçaltıma nasıl işlemişse artık...bebeğim için olmasa yemez yani

bende bazı kişilerde ateş baş dönmesi ve ağrı yapıyormuş diye duymuştum

acaba yaptırmasak ne olur doktorunuz bişey söyledi mi illa yapılacak diye

bende bazı kişilerde ateş baş dönmesi ve ağrı yapıyormuş diye duymuştum

acaba yaptırmasak ne olur doktorunuz bişey söyledi mi illa yapılacak diye

yapılmasa kısmını sormadım açıkçası.ama yapılması gerektiğini biliyorum doğum anında bebeğin yenidoğan tetanozuna yakalanmaması açısından öenmli imiş.yenidoğan tetanozu öldürücü bir rahatsızlık.şimdi primanın kampanyası da var bu konuda.
herkese iyi geceler diliyorum

teşekkür ederim bilgin için iyi geceler

Ben de doktoruma asi olucam mi die sordum.gerek yok dedi. Artik dogumlar hastanede temiz bir ortamda yapiliyor. O eskiden köy yernde ya da evde fln dogum yapanlar icin önemli dedi.

ben de çok merak eetmeye başlamıştım bir ben bilmiyorum diye.karnımı sevesim geliyordu ne diyeceğimi bilmiyordum.bu gidişimde öğrendim.inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız.
amin canım inşallah hepimiz sorunsuz alırız yavrularımızı

Ben de doktoruma asi olucam mi die sordum.gerek yok dedi. Artik dogumlar hastanede temiz bir ortamda yapiliyor. O eskiden köy yernde ya da evde fln dogum yapanlar icin önemli dedi.

ayy kafam karıştı iice doktorum da beni tatmin edici bi bilgi vermedi. olabilirsin de olmayabilirsin de sana kalmış dedi sağolsun çok yardımcı oldu

Kizlarrrrrrrrrr.......
Sizi cok ozledim...........
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Birkac sayfa okudumda meliscim mutfaga girebilmene cok sevindim.
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm
Birde 12 yi gecmis,,,,,, bugun benim dogum gunummmmmm

Meliscim birde benim bildigim soyle bir hastane var, ben hic gitmedim ama gorumcem bazen cocuklarini goturuyor, bir incele istersen...Ben benim gittigim hastane ve doktordanda memnunum biliyosunki. Atasehir memorial dilek aytekin.
Avicenna Hastanesi

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrrrrr.......
Sizi cok ozledim...........
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Birkac sayfa okudumda meliscim mutfaga girebilmene cok sevindim.
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm
Birde 12 yi gecmis,,,,,, bugun benim dogum gunummmmmm

Meliscim birde benim bildigim soyle bir hastane var, ben hic gitmedim ama gorumcem bazen cocuklarini goturuyor, bir incele istersen... Ben benim hastane ve doktordanda memnunum biliyosun ki. Atasehir memorial dilek aytekin....
Avicenna Hastanesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…