2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melis hayırdır neden doktorsuz kaldın cnm sıkma canını vakti geldiğinde allah hayırlısıyla hepimizi kurtarcak inş.

Üzme kendini ve hemen teslim olma kötü düşüncelere.Bizler anneyiz sonuna kadar savaşırız.

öff canım sıkıldı ya yazılanları okudukça Aallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza versin ve acısını yaşatmasın.bende sanırım dr değişecem ben ayrıntılıya girip girmediğimi bile bilmiyorum adama dünyanın parasını sayıyoruz ama 10 dk sürmüyo muayene.benim bebeğinde beyninde kist görüldü ileriki haftalarda kaybolur dediler ama yazılanları okuyunca iyice korkmaya başladım

melisim sıkma canını bitanem benimde içime sinen bir doktorum yok bir nevi bende doktorsuzum sağlıcakla doğsunlarda eninde sonuda biri doğurtturacak canım sıkma tatlı canını

hadi bakalım kızlar havayı değiştiriyoruz.......

bu fasulyaaaa yedi buçuk lira amannnn bu fasulya yedi buçuk lira

hem oynasın hem kaynasın yandannnnnnnnnnnnnnnn

hiç sorma canım ya benimde canım sıkıldı çok arkadaşlarımız için.hatta şimdiden bebeğimiz için aldıklarımız acaba erken mi demeye bile başladım.Allah korusun yaa inşallah güzel haberlerle dolu bir topik olur:26::26:

kızlar dün akşam yükleyemediğim fotoları yükledim oğluşumun cicilerini.

haidi gülüm yandan yandan biz korkmayız ondan bundan ohhh amnnnn sabahlar olmasın

hadi bakalım kızlar havayı değiştiriyoruz.......

bu fasulyaaaa yedi buçuk lira amannnn bu fasulya yedi buçuk lira

hem oynasın hem kaynasın yandannnnnnnnnnnnnnnn

kimin dünürü beeea hiç aratıyor mu beni?
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Selam kızlar biz geldik ama çok yorgun bir şekilde
Temizlik yapmak önceden de bu kadar zor muydu yahu

başın sağolsun canım, rabbim hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. bu söylediğin sorunlar normal ultrasonda görülmüyo değilmi? yani normalde herhangi bir risk var demişlermiydi?

üzme kendini ve hemen teslim olma kötü düşüncelere.bizler anneyiz sonuna kadar savaşırız.

sende uzme amaaa.. Bak sen uzuluyosun diye ben uzuldum.. Etrafımda bir suru ornek var.. Cocuguna sakat dogar zaka ozurlu dogar diyim simdi illerde birinci olan cocukları cok gordum.. Hersey para tuzagı takma kafana.. Uzme oluymu kendiniii... Bi git gel bak bosuna uzulmus olucaksin..

haydi dünürümmmm

oğlan bizim kız bizim çatlasın kaynanalar çatlasın kaynanalar ohhhhhhhhhh yandan atıyorum göbecikleri çok salla düşürürünsün bebecikleri beaaaaaaaaaaa

haydi dünürümmmm

oğlan bizim kız bizim çatlasın kaynanalar çatlasın kaynanalar ohhhhhhhhhh yandan atıyorum göbecikleri çok salla düşürürünsün bebecikleri beaaaaaaaaaaa

canım inşallah hakkında hayırlısı olur ama bence de bi hata vardır. hemen moralini bozma. tekrar kontrolden sonra düşün. ayrıca benim bi arkadaşa da aynı şekilde söylediler. özürlü olduğunu aldırması gerektiğini söylediler kızcağız doğum yaptı sapasağlam bi bebek )

haydi dünürümmmm

HELAL SANAAA BEEEEEEEEEEEEEEEE... BUNDAN SONRA HEP EN ERKEN SEN GULAYCIM.. SEN OLMAYINCA OLMUYO BOLE.. HAVA KAPALI OLDUMU BİDE KAPANIYOZ:d

ama kızlar oturmaya mı geldiniz olmuyor böyleeeeee

istek varsa çalar oynarız..... benim aklıma daha kıvrak bişiler gelmiyor yaaaaaa

heee buldummm

elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tınıınıtıtnıtnıtnıtnnınntt

boşver be yüreğine boşveee

üff tam olarak bilemedim bu şarknın sözlerini yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…