2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allah sabır versin çok üzüldüm inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın allah başka acı yaşatmasın

canım geçmiş gitmiş inşallah bir daha olmaz çok zor yahuuuu

elmacım hiç bişey olmayacak gör bak burda hepberaber sevineceğiz...moral bozma yok sağlıklı bir bebeğiniz olucak allahın izniyle

dilekleriniz için çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
evet rabbim ne derse o..
sual olunmaz hikemetinden vardır bi hayrı...

melisim sen girdin mi ayrıntılıya?

hic korkma...hersey cok guzel olucak.sonuc ciksa ve kotu olsa oraya davet ederler ama degil mi?
haberdar et iyi haberlerinden..sevgiler

aslında bana verdikleri kağıtta 9-10 arası arayın yazıyo ben de aradım bekledim biraz telde kağıdınızda 21 gün yazıyor ama siz öğleden sonra tekrar arayın dediler inş güzel sonuç alırım canım yaaa

Canımmm çok sağol sizleri çok seviyorum ve biliyorumki dualarınız hep benimle.

bi arkadaşıma erdem hastanesindeki dr
ayakları içe dönük dedi
aynı gün medical park a gitti hiç bişi yok dendi
inşallah kuzum İNŞALLAH bu da bi imtehandır, gelir geçer ...

Mehtap ben cuma günü Utku beyden çıkınca Gülfem hanıma gidip konuşacaktım fakat yerinde yoktu.Utku beyde bir rapor hazırlayıp Gülfeme göndereceğini söyledi ama Gülfemden hala ses yok onunla konuşacak birşeyde yok aslında oda Utku beyin teşhisini destekleyip amniyosentez isteyecek.Burada tek çarem Düzgün bey zaten artık JFK ya gitmem tabiki suçlu onlar değildir ama insan acayip soğuyor.Eşim bile keşke hiç bu hastaneye gelmeseydik dedi.İnsan yavrusuna toz konduramıyor ondan sebep bu soğuma

kızlar

anne olmak böyle birşey artık hayatımız boyunca çocuklarımız için endişe edeceğiz....

torunlarımız bile olsa

kızlar ya bir şu ayrıntılı ultrasonu da atlaksak güzel sonuçlar alarak ne güzel olucak burayı okudukça korkmaya başladım tabi Allah ın takdiri ne olacaksa ama insan gene de korkuyor.bende salı ya da çarşambaya çektim ayrıntılıyı.inşallah hiç kimse kötü haberle gelmez.elmakurdum gönlünü ferahh tut ne olur!!!:26::26:

canım benim her şey yoluna girecek inşallah düzgün çok iii şeyler diyecek....
dualarımız seninle...

sen düzgün beye bi git bakalım canım o da bi baksın inş uzucugun sağlıklıdır dediğin gibi insan yavrusuna toz konduramıyo

Heralde bitanem insan yavrusuna toz kondurur mu ama herşeyin söyleyiş tarzı vardır değil mi?

Sen git canım Düzgün beye o seni rahatlacak inan bana en azından buradakiler gibi soğuk davranmayacak...

ama hadi üzülmemeye çalış tatlım çok zor biliyorum ama stres yapma yavruna seni ve oğluşunu biz çok seviyoruz allah izni ile buradaki pozitif enerji sayesinde sapasağlam olacak yavrun hepimizin yavrusu

Canım arkadaşlarım çok sağolun inşallah geçicek bu biz tekrar eskisi gibi bebişlerimiz için hayaller kurup beklemeye devam edeceğiz.Damlama çok selam söyle onu öpüyorum eşiyle ve bebeği ile olmanın tadını çıkarsın hiçbirşeye üzülmesin

canım arkadaşım üzülme ne olur, bir sıkıntı olsaydı daha ikili dörtlüde belli olurdu bak sen git Düzgün e o seni rahatlacak bak görürüsün tatlım

Mehtapçığım inşallah şu an tek tesellim Düzgün beyin söyleyecekleri.

kaçta gitçeksin elmam düzgün e

korkmayın kızlar allahım ne yazmışsa onu yaşayacağız...stese grip üzülmenin bir anlamı yok...inşallah herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alıcak...allahım kimseye kötü günler yaşatmasın...ama benim içimden bir ses bu topic sağlıklı bebeikler doğuracak allahın izniyle....

melisim sen girdin mi ayrıntılıya?

mehtap ben dr suz kaldım yaa okdr cnmsıkıldıki bu dr işlerine gitmicem dr a dedim en son böle doğurcam dedim buarayada yansıtmak istemedim kimseye bişiler oldu geçen hafta ama bu hafta belki bir dr a gidicem ama arayıp randevu almak için elim telefona gitmior cnm okdr sıkılıorki uffffff

nasıl yani melisim bişeyler oldu ve biz (ben)bilmiyorum

ne oldu tatlım? doktorsuz olur mu kuzum yapma böyle valla gel hafta sonlaru düzgün e diyeceğim başkada aklıma birşey gelmiyor ama doktorsuz asla olmaz hangi çağdayız canım benim

Allahım sen bana ve tum guzel anne adaylarina bu zorlu yolda saglık sihhat sabir ihsan eyle.. Yavrularımız sana emanet sen nedersen o olur.. Saglıklı sihhatli aklı selim cocuklar nasip eyleee. Amin..

Ne agladım ne agladım .. Bugun 4.30 da randevumuz var bizimde.. 3luye giricem.. Ama okadar korkuyorumki sonuclardan.. Ikilimiz biraz dusuk cıkmıstı.. Hakkımızda hayırlısı..doktorlara bisey sormak isteyen biri varmı? Bugun notlarıma yazar sorarım.. Aksamda hemen haber veririm... Nolur pozitif dusunun arkadaslar.. Cogu zaman yazmasamda sizinle aglayıp sizinle guluyorum burda.. Kavusanlar kocalarindan sikayetci olanlar.. Hepiniz cok tatlısınız.. Nolur kotu dusunceleri atalım kafamızdan.. Hersey guzel olacak allahın izniyleee... Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…