• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

orası neresı oluyo melosumm:1::1::1:

ben bebısımı lcwden almadım ama canımm kendıme aldımmm:1:
hımmm ehemm şimdi şöyle
kafanıza göre nereyi kulak gibi görüyorsan oraya yani senin için nereyi gösteriyorsa....:1::1:
valla aklıma kötü şeyler geldi canım çıkmışken oda takımıda alayım gibi :52::52::52::52: saol teyzesi hepsi güle güle giysin

wowwwwwwwww özgem alsaydın bebem ya

özgeeee burda bekleyenler var şekerim tembel ben sabırsızlıkla cicileri görmeyi bekliyorummm:66::66:

özgecıgım bu aksam nobel ödülü wermek ıstıyorum sana:65::65:cunkuuu melosun nesedını yerıne getırdınn:34::34:
oy oy ben kıyamam meloşuma o yeterki istesin :69:
hımmm ehemm şimdi şöyle
kafanıza göre nereyi kulak gibi görüyorsan oraya yani senin için nereyi gösteriyorsa....:1::1:

wowwwwwwwww özgem alsaydın bebem ya
canım şimdiden korkutmayayım en son alacam onu :52::52::52:
ay evet süpersin neşelenelim yahuuuuuuuu daral geldi

sen daralma canım benimmm hemen koyarız :54:

özgecıgım bu aksam nobel ödülü wermek ıstıyorum sana:65::65:cunkuuu melosun nesedını yerıne getırdınn:34::34:
özgem ne ödüller hakediyor karanfilimmmmmmmm
takdirlerimi sunarım:42::42:
meloşum bende aldıklarımı koycam da çok üşeniyorum ya ne olmuş bana diorum böle.inşallah bende koyacam oğluşumun cicilerini.:emir_bebek::emir_bebek:

valal gelirim oraya kalk kızım yaaaa hadi bakim paylaşın fotoları

haklısın meloş, renkli ultrason görüntülerine bakıp bakıp duruyorum, inanılacak gibi değil ya, çok harika :69:
yaaa bende gideceğim bakalım ne kadar büyümüş benim küçük ufaklığım
oy oy ben kıyamam meloşuma o yeterki istesin :69:

canım şimdiden korkutmayayım en son alacam onu :52::52::52:

sen daralma canım benimmm hemen koyarız :54:

ay teşekkür edreim:46::46::46::46:

Back