2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

orası neresı oluyo melosumm

ben bebısımı lcwden almadım ama canımm kendıme aldımmm
hımmm ehemm şimdi şöyle
kafanıza göre nereyi kulak gibi görüyorsan oraya yani senin için nereyi gösteriyorsa....
valla aklıma kötü şeyler geldi canım çıkmışken oda takımıda alayım gibi saol teyzesi hepsi güle güle giysin

wowwwwwwwww özgem alsaydın bebem ya

özgeeee burda bekleyenler var şekerim tembel ben sabırsızlıkla cicileri görmeyi bekliyorummm

durur yahuuuuuuuuuu
sen alıştır o durur...karnımızn daha neleri var.koskoca bir yaşam var orda ama canımmmmmmmm

haklısın meloş, renkli ultrason görüntülerine bakıp bakıp duruyorum, inanılacak gibi değil ya, çok harika

özgecıgım bu aksam nobel ödülü wermek ıstıyorum sanacunkuuu melosun nesedını yerıne getırdınn
oy oy ben kıyamam meloşuma o yeterki istesin
hımmm ehemm şimdi şöyle
kafanıza göre nereyi kulak gibi görüyorsan oraya yani senin için nereyi gösteriyorsa....

wowwwwwwwww özgem alsaydın bebem ya
canım şimdiden korkutmayayım en son alacam onu
ay evet süpersin neşelenelim yahuuuuuuuu daral geldi

sen daralma canım benimmm hemen koyarız

özgecıgım bu aksam nobel ödülü wermek ıstıyorum sanacunkuuu melosun nesedını yerıne getırdınn
özgem ne ödüller hakediyor karanfilimmmmmmmm
takdirlerimi sunarım
meloşum bende aldıklarımı koycam da çok üşeniyorum ya ne olmuş bana diorum böle.inşallah bende koyacam oğluşumun cicilerini.

valal gelirim oraya kalk kızım yaaaa hadi bakim paylaşın fotoları

haklısın meloş, renkli ultrason görüntülerine bakıp bakıp duruyorum, inanılacak gibi değil ya, çok harika
yaaa bende gideceğim bakalım ne kadar büyümüş benim küçük ufaklığım
oy oy ben kıyamam meloşuma o yeterki istesin

canım şimdiden korkutmayayım en son alacam onu

sen daralma canım benimmm hemen koyarız

ay teşekkür edreim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…