2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yok canım,bilgilerini gönderdi de ben mi atladım acaba diyorum ama hatırlamıyorum ki:44:
bilmemem ki esracım
bilmiyorumki sormak aklıma gelmemiş o an
bir bildiği vardır..
saol tatlım afiyet olsun
Yok kızlar ben ilk girdiğimdeki ismimi değiştim. 97. sıradayım. adımıda değiş istersen
GLYMRK
KIZIM OLACAK
ADI: MERVE
3LÜ TEST YAPILDI..

anca aklı başına gelmiş uyuşuk ne olacak...ben de demesem arada kaynayacak

dikkat dikkat tikkat....flaş haber
melisten haberlerle merhaba

kanaltürkte ayşe öner varmış duyrulur izleyin anacıklar...

kimse bilmiyordum demesin...hadi izleyin bakalım

elmacım nasılsın şimdi daha iyisin dimi
ben inanıyorum hiç bi şey çıkmayacağına...

İyiyim birtnem gece hep bebişimi gördüm ama şimdi iyiyim.
Kafamı dğıtmaya çalışıyorum dünki muayeneyi hiçolmmış varsayıyorum
Utku beye hiç gitmedim ve o sözleri duymadım

elmacım Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak canım dualarımız seninle inş.ayrıntılıya ben de girdim cihaz ve görüntü pek beklediğim gibi değildi drum sonuçlara bakmadı bile radyolog da çok tepkisizdi söyledikleri anlaşılmıyordu

sağol meloşş açtım şimdi
ben seyredemiyorum ha bana da anlatın burdan

ha şöyle hiç olmamış gibi...bence hiç bişey yok....takma yani.
benim arkadaşıma kalbin içi beyaz down sendromu doğabilir demiş...kafayı yediler doğdu maşllah bomba gibi..
doktorların her dediğine inanmayacaksın..başka doktor dene bakalım ne diyecek...

bende aldım tetavax haftaya gidicem sağlık ocağı vursunda muradına ersin

sonunu açmışım canım programı varmış ayrıldı. gaz masajını gösterdi kimyon içerikli kremle masajı gösterdi

evet canım öyleymiş doktorun söylediklerini aynen yaparsan keside olmayabilir benim bi arkadaşa benim dediğim gibi yapsaydın kesmicektik demiş doktoru dinlemek lazım yani

kızlar yarın 20.haftaya giriyorum ya.şimdi tetanos aşısını bu haftamı yoksam 20.bitince mi yaptırayım...20.hafta demişlerdi

birinci aşıdan 1 ay sonra yapıyolar canım ikinciyi 16. haftamda ve 20. haftamda oldum ben birinciyi oldun mu sen

öyle yap canım sıkmayın o tatlı canınızı bebişini de üzme annesi görüceksin bak bişey çıkmıcak

1.ciyi olucam 20.haftada herkes öyle oluyor sen erken yaptırmışsın ozaman

evet canım sen neden o kadar erken yaptırdın aşını?? ben 20.haftanın ortasında vurdurdum ne olur ne olmaz diye.bence meloşum sende 20+2 den sonra yaptır

evet canım sen neden o kadar erken yaptırdın aşını?? ben 20.haftanın ortasında vurdurdum ne olur ne olmaz diye.bence meloşum sende 20+2 den sonra yaptır

sağlık ocağında 16. haftada yapıyoruz diye çağırdılar bende ebemin dediğini yaptım:44:

öyle yapim sevalcim...ben ilk hamileliğimde vurulmuştum ama nasıl yapıcaklar bilmiyorum...

gece migren ağrısıyla uyumaya çalıştım mide bulantısı bi taraftan bi taraftan baş ağrısı akşam ne yediysem hepsi gitti 3-4 kere wc ye koştum kızım aç kaldı gece boyu yazık eşimde uyuyamadı ben uyuyuncaya kadar sarıldı durdu gece boyu aşkım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…