• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Harika,kesinlikle araştırmalıyım bunu tam bir normal doğum delisi,epizyo korkağı olarak:52:

günaydın kızzzzzllaarr:71::71:
inşaallah herkesler iyidir.bebilerde iyidir inşallah.bizde iyiysayılırız.sabah bulantıları devam ediyo.öğürmeler yani.ıyyy bitsin artık.

okudum ve hemen ilgimi çekti kızlar bi üründen bahsetmişsiniz aisha istanbul diye ilk defa duydum gerçekten işe yarıyomu acaba .bana pek inandırıcı gelmedi hemen baktım net sayfasına.çok ilginç.kullananlar varmıdır acep? işe yaramışmıdır ki ?:44::44:
ben doktoruma surucam canım ismini aldım....
Çok iyiyiz canım biz,sen nasılsın,kuzucuk nasıl?

canım iyiyiz sabahları oynuyoruz artık:nazar::nazar:

Harika,kesinlikle araştırmalıyım bunu tam bir normal doğum delisi,epizyo korkağı olarak:52:

günaydın kızzzzzllaarr:71::71:
inşaallah herkesler iyidir.bebilerde iyidir inşallah.bizde iyiysayılırız.sabah bulantıları devam ediyo.öğürmeler yani.ıyyy bitsin artık.

okudum ve hemen ilgimi çekti kızlar bi üründen bahsetmişsiniz aisha istanbul diye ilk defa duydum gerçekten işe yarıyomu acaba .bana pek inandırıcı gelmedi hemen baktım net sayfasına.çok ilginç.kullananlar varmıdır acep? işe yaramışmıdır ki ?:44::44:

Gunaydın canım bunu benim doktorum hastalarında 5-6 aydır deniyomus. 5-6 ayda her hastasında kullanmamıs tabi normal dogum isteyen artık fazla olmadığı icin. zannedersem 5 hastada kullandım dedi, sadece 1 tanesinde yırtık oluşmuş onu da diktik bişi olmadı dedi. açıkçası doktorum da "ben de deneme asamasindayim " dedigi icin kesin bisi soyleyemedi ise yarar ya da yaramaz diye.

Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan

geçmiş olsun canım öncelikle inşallah hiçbi sorun yoktuır bebişinde.içini gene de ferah tut sen.bu doktora da gıcık oldum doğrusu.zaten 4lü ultrasona neden giriyoruz ki Allah korusun bir problem var mı yok mu diye.adam hem o kadar şey sayıyor hemde varsayım diyor net bişeyi yok mu bu adamın.bence hemen başka bir doktora daha görün ve mümkünse doktorunu da değiştir canım.böyle doktorlar insanı mahveder ya.moralini yüksek tut bitanem dualarımız seninle:26:

kızlar benim cücük hep yemek yedikten sonra hareket ediyo:60::60:

gıcık yaa:63::63:

bu arada eşimin doğum günü bugün.canım kocacım 35 oldu.akşama hazırlık yapmam lazım.yaşpasta,kurabiye yapcam.şımartıyım biraz yazık hihihi.:1::1:

Gunaydın canım bunu benim doktorum hastalarında 5-6 aydır deniyomus. 5-6 ayda her hastasında kullanmamıs tabi normal dogum isteyen artık fazla olmadığı icin. zannedersem 5 hastada kullandım dedi, sadece 1 tanesinde yırtık oluşmuş onu da diktik bişi olmadı dedi. açıkçası doktorum da "ben de deneme asamasindayim " dedigi icin kesin bisi soyleyemedi ise yarar ya da yaramaz diye.

Günaydın cesscimm.
Aslında çok mantıklı geldi,o bölgenin elastikiyetini artırması açısından.
Gene bizler de araştırıp doktorlarımıza soralım.
Umarım faydalı olur..

Günaydın cesscimm.
Umarım faydalı olur..

evet canım ben de arastiricam. doktorum perine yagi ve catlaklar icin olan yagin icerigini ve dogalligini cok begenmis acikcasi. valla ben de arastiricam biraz ve sipariş edicem ikisini de kullanmaya baslicam. cunku etikili olmasi icin 5 aydan itibaren kullanılması gerekiyomus.

ay kızlar 2 tane kucuk bardak cay icti. noralde gunde 2 den fazla icmemeye calisiyorum ama cay cok guzel olmus. 1 tane daha icim miiii?

Evet ben de kaydettim,şimdi de araştırıyorum bakalım..
Sabahları özellikle daha bi hareketli oluyorlar :8:
Ayy daha da büyüsünler de acıtsın tekmeleri ya:17:

bende bi araştırayım bakayım.

hayatım daha neler yapacak bu cücükler bize biliyomusun ? hele son aylarda resmen karnınız yamulacak o oynarken.içerde kayıyo gibi hissedeceksiniz.o oynarken karnınız bebeğinizin şeklini alacak.o biraz rahatsız edici bi durum ama çünkü nefesi kesiliyo gibi oluyo insanın.çok tuhaf bişey yani.....:44:

bu arada eşimin doğum günü bugün.canım kocacım 35 oldu.akşama hazırlık yapmam lazım.yaşpasta,kurabiye yapcam.şımartıyım biraz yazık hihihi.:1::1:

Önceden benim de öyleydi ama artık durdurabilene aşk olsun:1:
Eşinin doğum günü kutlu olsun,nice mutlu senelere:71:

hem de nasıl acıtacak esracım...beni uykumdan uyandırırdı...

Ayy işte o günleri yaşamak istiyorum bennn:69::69:

doğumgününüz kutlu olsun canım....nice seneler inşallah
Günaydın cesscimm.
Umarım faydalı olur..

esracım aslında elastikiyet kişiden kişeye değişiyor...bu ürünün katkısı muhakka vardır...beni düşündüren şimdiden sürülmeye başlanması...allah korusun bi elastikleştiri doğum olur...doğum anında uyugulansa bu kadar düşünmeyecektim bu ürün için...benim 7 aylık doğumumda 6,5 cm açıklığım olmuştu..doktorum şaşırmıştı...çok güzel bi açıklık demişti...bakalım şimdi nasıl olucak

evet canım ben de arastiricam. doktorum perine yagi ve catlaklar icin olan yagin icerigini ve dogalligini cok begenmis acikcasi. valla ben de arastiricam biraz ve sipariş edicem ikisini de kullanmaya baslicam. cunku etikili olmasi icin 5 aydan itibaren kullanılması gerekiyomus.

ay kızlar 2 tane kucuk bardak cay icti. noralde gunde 2 den fazla icmemeye calisiyorum ama cay cok guzel olmus. 1 tane daha icim miiii?

Zaten normalde dikkat ediyoruz.
Bir şey olmaz canım,açık olsun ama iç..
Afiyet olsun:61:

bende bi araştırayım bakayım.

hayatım daha neler yapacak bu cücükler bize biliyomusun ? hele son aylarda resmen karnınız yamulacak o oynarken.içerde kayıyo gibi hissedeceksiniz.o oynarken karnınız bebeğinizin şeklini alacak.o biraz rahatsız edici bi durum ama çünkü nefesi kesiliyo gibi oluyo insanın.çok tuhaf bişey yani.....:44:

Harika,mükemmeelllll...:69::69::69:

doğumgününüz kutlu olsun canım....nice seneler inşallah

esracım aslında elastikiyet kişiden kişeye değişiyor...bu ürünün katkısı muhakka vardır...beni düşündüren şimdiden sürülmeye başlanması...allah korusun bi elastikleştiri doğum olur...doğum anında uyugulansa bu kadar düşünmeyecektim bu ürün için...benim 7 aylık doğumumda 6,5 cm açıklığım olmuştu..doktorum şaşırmıştı...çok güzel bi açıklık demişti...bakalım şimdi nasıl olucak

Evet canım biliyorum.
İlla ki yapısal ama gene de biz hem desteklemek
hem de içimizin rahat etmesi için çabalıyoruz..
Az önce verdiğim linkte de mesela 34.hafta diye yazmışlar.
Doktorumuza iyice sorup ona göre başlamak lazım.

Evet canım biliyorum.

çarşamba gideceğim doktora soracam bakalım ne diyecek...
normal doğum yapmak istiyorum...sezeryandan acayip tırsıyorum:83:

Aslında bu kremlerden ziyade,saf zeytinyağı ile masajı da öneriyorlardı.
Eskiden ebeler falan kullanırmış.
Zeytinyağı da ne mucizeymiş yahu:1:

Evet canım biliyorum.

ama aynı ürün degil bunlar canım. Aishada da 5 aydan itibaren kullanılmalı diyor. ay napsam bilemedim. erken doguma sebebiyet vermesini de istemem tabi. nolur iyice arastirmadan sorusturmadan kullanmayalım. kendimi cok suclu hissederim sonra foruma boyle bir urunu yazdigim icin.

Back