Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuşdarısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir
Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.
gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
Ay acıktık biz ama babişko uyuyor yaaaa....
tamam bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...![]()
doktorum su ürünü önerdi kızlar
Aisha Istanbul
6 aydır hastalarına (normal dogum isteyenlere) kullandırıyomus. 1 hastası haric, yıkontrolsüz yırtılma yasayan olmamıs. ben de kullanıcam sanırım. ben de normal istiyorum ya. kesisiz yırtıksız dogum yapmak icin oneririrm, deniyorum hastalarımda dedi.
Biz geldiiiikkkkkkkkkk
Merhaba anneler, nasılsınız? Bizi kısaca anlatayım,
Çarşamba günü tetanos aşımızın 1. bölümünü vurulduk. İlk gün hemşirenin söylediği şeyler olmadı, 2.gün kolumu kaldıramadım ağrıdan, 3.gün hem ağrı hem de kaşınma yaptı. Aynı gün erken olmasına rağmen şeker yüklemeside yaptı aile hekimim (doktoruna sor yap derse yapalım dedi, bende sordum dr.uma o da yaptır dedi) ilk saati 154 ikinci saati 76 çıktı. Aile hekimim sorun yok dedi.
Bugün detaylı ultrasona girdik. 430 gr olmuş kuzucuğum. Herşey yolunda dedi usg dr.u..
Sonra kendi dr.uma göründüm. Şeker yüklemesi erken (!! Hey yarabbiimmm, sen dedin ya yaptır diye) yapılmış ama olsun dedi veeee ekledi, ilk saatin sonucu yüksek dedi, 50gr yüklemesi yapılmış dedi, pazartesi gel 100gr yükleyelim, 3 saat sürecek dedi…
Dr.dan dr.a fark ediyor dedikleri bu olsa gerek. Biri normal diyor diğeri yüksek….
Neyse şeker komasına girecem yine pazartesi, sorun değil…
Kuzumu gördüm, cd’sini aldım, bir kopyasını babamıza kargoladık hemen.. Şimdi görüntülerini izler dururum ben artık.. Sanırım başka cd verilmez… Buna da şükür….
Bizdeki haberler bu kadar.
Sizlerde ne var ne yok???
Çocuk annesine sormuş birgün;
-Anneciğim kafandaki saçların neden beyazlıyor sen...in?
Annesi;
-Yavrum, sen beni her üzdüğünde saçımın bir tel beyazlıyor, elbette sebepsiz değil!
Çocuk annesinin duyacağı tonda başlamış cevabı yorumlamaya;
Hıeee şimdi anladıımmmm , anneannemin saçları neden bembeyaz olmuş!
kızlar bişey sorcam ya,detaylıya girenler hep cd falan almışlar,ben haftaya gircemde bugün sordum,cd vermiyolarmış,en fazla bir iki fotoğraf alabilirsiniz dediler,niye yaa,nası heveslenmiştim...:2:
günaydın güzeller güzeli annişler ve bebişlerinasılsınız?? güzel hafta sonu geçirmeniz dileğiyleee
![]()
Günaydın canım,nasılsınnnnn,bebişş nasılll![]()
ya iyi yere gitsen veriorlar esasında sanırım buda parayla ölçülü ama kamerayla git yaaa artık doğumlar kameraya çekilior onamı bişi dicekler haa baktın rahatsız ldu şansına küsersin ama sen mutlaka kamera ile git
Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan
Kızlar çok zor birsey insan bebeği ile ilgili kötü birsey duymaya tahammül edemiyor ona kötü birsey konduramiyor
Ben ve esim aksamdan beri birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ve hep dik durmaya çalışıyoruz
iyi geceler kızlar.
Arkadasım verecegım adresten alısverıs yapmıs bende bır gezdım sıtede fıyatlar asırı uygun ama kalıteyı bılemıyorum. Gidip bakıcam arkadasın aldıkalrına begenırsem bende burdan alıcam bırkac parca bısey
En Ucuz e-bebek Maazas- Enes Bebe| eyiz ve Gereleri | TRKYE'NN EN UCUZU
orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.ne mutlu türküm diyene
![]()
orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.ne mutlu türküm diyene
![]()
eylul anneleri ve onların büyüyen bebişleri iyi hafta sonları.. yarın pazaarrr şimdiden evde yapacağım kahvaltının hayalini kuruyorum.![]()
iyiyiz canım bugün midem kazınarak uyandım resmen.teyzesi hiç sorma bebişimi bir özledim anlatamam günlerde geçmiyor ki ayın 27 si gelsin bi göreyim minik oğluşumu.acaba nasıl olmuş merak içindeyimmm![]()
![]()
günaydın canım benim..Canım çok incsin. Senin yavrunun da 23 nisan bayramı kutlu olsun. Gunaydın ve iyi haftasonlarıdilerim sana.
teşekkür ederiz teyzesi, müzik dinliyo dans ediyo oğlum şimdi çok meşgul![]()
Günaydınnn..
Ohh bir an önce yarın olsun öyleyse
Ayy çok az kalmışşşş
Çokk güzel olacak bu kez,resmen aşık olacaksın oğluşuna annesiii
Ayyy tüm bebiklerimizinn bayramı kutlu olsunnnnn![]()
Harika,kesinlikle araştırmalıyım bunu tam bir normal doğum delisi,epizyo korkağı olarak
günaydın kızzzzzllaarr
inşaallah herkesler iyidir.bebilerde iyidir inşallah.bizde iyiysayılırız.sabah bulantıları devam ediyo.öğürmeler yani.ıyyy bitsin artık.
okudum ve hemen ilgimi çekti kızlar bi üründen bahsetmişsiniz aisha istanbul diye ilk defa duydum gerçekten işe yarıyomu acaba .bana pek inandırıcı gelmedi hemen baktım net sayfasına.çok ilginç.kullananlar varmıdır acep? işe yaramışmıdır ki ?:44::44:
Rica ederim canım,bulabildin mi:44:
esracım nasılsın?