2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla büyüyorlar sevalcim tşk ederim. sen naptın oda takımı mı aldın ben mi yanlış gördüm

evet canım dün aldık ama hemen eve gelmesin diyoruz inşallah temmuz gibi eve gelcek.tek yatak almayı düşünüyorduk oda takımını komple aldığımızda baktık daha uygun öle alıverdik

kızlar ne güzel bebişleri görmüşsünüzzzz...herşey yolundaymış...

bende makarnaya bayılıyorum yaaaaa......nasıl kokuyo burnumaaa

evet damlacım çok şükür 2 kilo almışım şimdilik ama erkek karnı belli yanlardan diyorlar bu arada geçmişe bakarken eşinin geleceğini okudum çok mutlu oldum senin adına erken mi geliyor

oh maşallah sana da kuzum..Ben coştum gidiyorum 4 kiloyu geçtim toplamda:) kocişin gelişi süpriz oldu gemi değiştiricek o yüzden geliyo kısa kalıcak büyük ihtimalle ama çok güzel oldu tabi bizim için,sağol tatlım..

ohh maşallah kocaman olmuş yumuk yumuk olmuşş.. Ces yüzü baya belli oluyor o zaman öyle mi? Ben çok merak ediyorum 2.düzeye salı giricem ya 4 boyutluda da bakıcakmışız yüzüne..Babası da görsün istiyorum. inşallah bizimki de belli olur..
Detaylı için gün verdi mi doktorun?

ewet canım cok sukur geldıler bendede onun yorgunlugu war zatennn onun dısında ıyım tatlım
makarnayı bizim canımız istemiyomus, vucudun ihtiyacı oluyomus insulin direncinden dolayı.

oylemııı walla hergun yerımm

evet canım dün aldık ama hemen eve gelmesin diyoruz inşallah temmuz gibi eve gelcek.tek yatak almayı düşünüyorduk oda takımını komple aldığımızda baktık daha uygun öle alıverdik

ne güzel güle güle kullansın oğluşun inş.sağlıcakla nasıl bir takım canım benim de kafam karışık yatak konusunda

canım seninkinin de yüzü belli olur artık. mesela ben 2 hafta once giitigmde kafa kemikleri tam oturmamıs yuzu o yuzden tam belli degil demisti. ama bu sefer kemik yapısıyla ilgili hersey oturmus dedi yuzunu de gorduk. siz de gorursunuz, Onur da gorur oglusunu negzel.

canım bilemiyorum ama sanırım benim doktorum detaylı ultrason istemicek. yapsa da kendi yapıyo zaten, ama her gittigimizde herseyini olcuyo 4 booyutlu bakıyo, doppler acıyo falan derken hersey kontrol ediliyo. o yuzden bana hic detaylı ultrason yapçalkmış gibi gelmiyo, hiç bahsi bile geçmedi. ben bi kere sorduydum da daha var demisti. ama yapmazsa da yappmasın ben çok güveniyorum ona.

kız benimki belli oldu salı günü. seninki rahat belli olurr... video bile çektik biz, gözlerini ovuştururken,parmak emerken....

cesss gözün aydın canımm darısı bizim minikleri de sağlıklı görmeye inşallah.çok özledim kuzuşumuuubenim senin kadar boyum uzun olsaydı alacağım kiloları hiç dert etmezdim valla maşallah doktorda güzel rakamlar vermiş.inşallah bizimkilerin yüzleri herşeyi daha da belirgin olur gördüğümüzdeee

yaa ne güzel yazmışsın cesss yalnız 450 grammııı resmen yarım kiloya 50 gramın kalmış egemen artık seni tepse öne düşürür yaa maşallaahhh maşallaaahhhhhh 7 kilo sen ve senin ibi boylularda gerçekten bişi deilll dr un doğru demiş amaaa bundan sonra gelen aylarda 7 kilo ile bitirmek çok zor gelir bana yaa benim yeni iştahım açıldı herşeyi yemek istiorum yani sahil istior ehehehe neysee 10 killo bile alsan koymıcak sana ne güzel buarada yüzünü bukdr net görmen içimi pır pır ettirdi ne güzel yaaa cd verdimmi dr unn
hoşbulduk canım valla girdim ama çok ilerlemişsiniz okumayınca da içim rahat etmiyor sen nasılsın sahill nasıl?
biz çok iyiyiz ölee evde takılıoruz 1 haftadır başağrım var okdr
doğal ürün diyince eyvah yine paramız gidiceekkkk telaşı sarıor beni yaa
neolmus melısım melosla yılmaz arasında gecmıse gıremedım...sen nasılsın

meloş oda ile ilgili fikir paylaşmak istemiş birde isim düşünelim demiş yılmaz da haklı olarak henüz erken demiş onlar daha önce kötü tecrübeler yaşadıçünkü ama meloşum hassas düşündüğü için eniştemize kızdıı

doktorum su ürünü önerdi kızlar
Aisha Istanbul

6 aydır hastalarına (normal dogum isteyenlere) kullandırıyomus. 1 hastası haric, yıkontrolsüz yırtılma yasayan olmamıs. ben de kullanıcam sanırım. ben de normal istiyorum ya. kesisiz yırtıksız dogum yapmak icin oneririrm, deniyorum hastalarımda dedi.

kız benimki belli oldu salı günü. seninki rahat belli olurr... video bile çektik biz, gözlerini ovuştururken,parmak emerken....

amaaan yeriim ayy içim pırpır yaptı gözlerini ovuşturdu, parmak emdi yazınca pembiş yaa.. inşallah saklamasın yüzünü oğluşum doya doya görelim..

peki açılmasını sağlıyor mu bu krem daha mı rahat doğum oluyormuş yoksa sadece yırtılmamaısı adına mı

ben de 7 killo ile bitiremem diye düşünüyorum. cunku 2 haftada yine 1.3 kilo almısım. guya dikakat ettimdi yani. bir daha gittiginde sen de goruceksin buyuk ihtimal yuzunu canım Allah nasip ederse.Allah saglik versin hepimize.

baktım canıım bu yağ 45 tl imiş. mustelanın 80 tl oldugunu varsayarsak iyi aslında. ama doktorum da mustela kullan hem dogal hem iyi bi urun dedi.

amaaan yeriim ayy içim pırpır yaptı gözlerini ovuşturdu, parmak emdi yazınca pembiş yaa.. inşallah saklamasın yüzünü oğluşum doya doya görelim..

salı di mi sizinde 2. düzeyiniz? kamera fotğraf makinası götürün biz hep tam techizatla gidiyoruzzzz

salı di mi sizinde 2. düzeyiniz? kamera fotğraf makinası götürün biz hep tam techizatla gidiyoruzzzz

evet canım salı günü..Ebet bende öyle gidicem..Doktor cd veriyomuş ama olsun biz de çekelim..

Ya elma bugün giricekti 2.düzeye..Geçmişi okudum ama gelmemiş hiç. Uff hafta sonu da girmez. Pazardan sonra da ben giremem insallah herşey güzel geçmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…