hmm ıyı canım ya saglıgın yerınde olsunda inşaalh...bende bı makarna canawarıyımmm
sagol canım ben de sana yazcaktım şimdi, seninkine de maşallah. İnşallah saglikla dogduklarını da goruruz.
valla büyüyorlar sevalcimtşk ederim. sen naptın oda takımı mı aldın ben mi yanlış gördüm
evet damlacım çok şükür 2 kilo almışım şimdilik ama erkek karnı belli yanlardan diyorlarbu arada geçmişe bakarken eşinin geleceğini okudum çok mutlu oldum senin adına erken mi geliyor
Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.
gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
ewet canım cok sukur geldıler bendede onun yorgunlugu war zatennn onun dısında ıyım tatlımiyiyim canım oğlumun iyi olduğunu duyunca daha da iyi oldum bu arada seninde gözünaydın ablanlar gelmiş yiğenini de teslim etmişsin her şey geliyor geçiyor valla ben de salı gününden beri giremedim nete sen nasılsın?
makarnayı bizim canımız istemiyomus, vucudun ihtiyacı oluyomus insulin direncinden dolayı.
evet canım dün aldık ama hemen eve gelmesin diyoruz inşallah temmuz gibi eve gelcek.tek yatak almayı düşünüyorduk oda takımını komple aldığımızda baktık daha uygun öle alıverdik
oh maşallah sana da kuzum..Ben coştum gidiyorum 4 kiloyu geçtim toplamda:) kocişin gelişi süpriz oldu gemi değiştiricek o yüzden geliyo kısa kalıcak büyük ihtimalle ama çok güzel oldu tabi bizim için,sağol tatlım..
ohh maşallah kocaman olmuş yumuk yumuk olmuşş..Ces yüzü baya belli oluyor o zaman öyle mi? Ben çok merak ediyorum 2.düzeye salı giricem ya 4 boyutluda da bakıcakmışız yüzüne..Babası da görsün istiyorum. inşallah bizimki de belli olur..
Detaylı için gün verdi mi doktorun?
oh maşallah sana da kuzum..Ben coştum gidiyorum 4 kiloyu geçtim toplamda:) kocişin gelişi süpriz oldu gemi değiştiricek o yüzden geliyo kısa kalıcak büyük ihtimalle ama çok güzel oldu tabi bizim için,sağol tatlım..
ohh maşallah kocaman olmuş yumuk yumuk olmuşş..Ces yüzü baya belli oluyor o zaman öyle mi? Ben çok merak ediyorum 2.düzeye salı giricem ya 4 boyutluda da bakıcakmışız yüzüne..Babası da görsün istiyorum. inşallah bizimki de belli olur..
Detaylı için gün verdi mi doktorun?
Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.
gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
yaa ne güzel yazmışsın cesss yalnız 450 grammııı resmen yarım kiloya 50 gramın kalmış egemen artık seni tepse öne düşürür yaa maşallaahhhMeyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
The End.
biz çok iyiyiz ölee evde takılıoruz 1 haftadır başağrım var okdrhoşbulduk canım valla girdim ama çok ilerlemişsiniz okumayınca da içim rahat etmiyor sen nasılsın sahill nasıl?
doğal ürün diyince eyvah yine paramız gidiceekkkk telaşı sarıor beni yaabu konuda da doktorum, Damlanın da dedigi ve önerdigi gibi dusta kurulanıp bebe yagini sur. sonra 1 su daha yıkan ki nemi hapsetisin vucudun dedi. Kızlar Ayşe Tolga'nın dogal ürünlerinden, avokado ve susam yağı karışımını önerdi. ama ayşe tolga olması şart degil tabi.
neolmus melısım melosla yılmaz arasında gecmıse gıremedım...sen nasılsın
kız benimki belli oldu salı günü. seninki rahat belli olurr... video bile çektik biz, gözlerini ovuştururken,parmak emerken....
kız benimki belli oldu salı günü. seninki rahat belli olurr... video bile çektik biz, gözlerini ovuştururken,parmak emerken....
onun minik bal parmaklarını yerim bennnn gözlerini ovuşturann
doktorum su ürünü önerdi kızlar
Aisha Istanbul
6 aydır hastalarına (normal dogum isteyenlere) kullandırıyomus. 1 hastası haric, yıkontrolsüz yırtılma yasayan olmamıs. ben de kullanıcam sanırım. ben de normal istiyorum ya. kesisiz yırtıksız dogum yapmak icin oneririrm, deniyorum hastalarımda dedi.
yaa ne güzel yazmışsın cesss yalnız 450 grammııı resmen yarım kiloya 50 gramın kalmış egemen artık seni tepse öne düşürür yaa maşallaahhhmaşallaaahhhhhh 7 kilo sen ve senin ibi boylularda gerçekten bişi deilll dr un doğru demiş amaaa bundan sonra gelen aylarda 7 kilo ile bitirmek çok zor gelir bana yaa benim yeni iştahım açıldı herşeyi yemek istiorum yani sahil istior ehehehe neysee 10 killo bile alsan koymıcak sana ne güzel buarada yüzünü bukdr net görmen içimi pır pır ettirdi ne güzel yaaa cd verdimmi dr unn
doğal ürün diyince eyvah yine paramız gidiceekkkk telaşı sarıor beni yaa
peki açılmasını sağlıyor mu bu krem daha mı rahat doğum oluyormuş yoksa sadece yırtılmamaısı adına mı
amaaan yeriim ayy içim pırpır yaptı gözlerini ovuşturdu, parmak emdi yazınca pembiş yaa.. inşallah saklamasın yüzünü oğluşum doya doya görelim..
salı di mi sizinde 2. düzeyiniz? kamera fotğraf makinası götürünbiz hep tam techizatla gidiyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?