2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana cevap...bugün komşum geldi karnını seviyim dedi sonra karnımdan kocamn eliyle makas aldı:(((canım biraz acıdı şimdide acıyo psikolojikmi bilmem ya bebeğime bişey olmuşmudur....

yok bitanemmmm ya bişey olmamıştır hanidarbe falan almış olsan tamam derdim de sevmiş komşucun senii:16::16:

kızlar bişey sorcam ya,detaylıya girenler hep cd falan almışlar,ben haftaya gircemde bugün sordum,cd vermiyolarmış,en fazla bir iki fotoğraf alabilirsiniz dediler,niye yaa,nası heveslenmiştim...:2:

kızlar bişey sorcam ya,detaylıya girenler hep cd falan almışlar,ben haftaya gircemde bugün sordum,cd vermiyolarmış,en fazla bir iki fotoğraf alabilirsiniz dediler,niye yaa,nası heveslenmiştim...:2:

acaba dışardan kamera ile çeksek doktor kızarmıki,sormayada çekindim...

canım, bazı özel hastaneler vermiyor bildiğim kadarıyla ama kameraya çekmek iyi bir fikir. Ayrıca aklına geleni çekinmeden sormalısın, kızarsada kızsınlar...:63::63::63:

ya iyi yere gitsen veriorlar esasında sanırım buda parayla ölçülü ama kamerayla git yaaa artık doğumlar kameraya çekilior onamı bişi dicekler haa baktın rahatsız ldu şansına küsersin ama sen mutlaka kamera ile git

galiba ebrucum...temkinli davranıyor malum 2 bebek kaybettik
melosum lutfen uzulme ya benımde tanıdıgm kadryla esın oyle bıır degıl wardr dusundugu bıseyy
mariah carey bebk odasına tam 125 bin tl harcamış..:53:
ulan bi bebek odası takımına 950 tl ye kıyamıyorum bende :9::9:
anammmmmmmmmmm mıllet nasıl kazanıyo paraları be
benim dün doğum günümdü.biraz iştede yoğunluk vardı.dün forumla pek ilgilenemedim ben yokken neler yaptınız çok mühim bir gelişme varmı ?
dün akşam hem kayınvalidemde hem annemde benim için süpriz doğum günü hazırlamışlar birbirlerinden habersiz...
ilk önce kayınvalidemlere gittik orda kutladık...10dan sonrada anneme gittik.çok güzel bir doğum günü geçirdim..
28 bitti.....:69:
nıce yıllara canımmm ne guzel bı kutlama olmus
kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldım:16::16: belis mobilyadan aldık Doğa Mdf Lake Bebek Odası (3 Kapılı Model) bu modelin beyaz olanından
canımmm hayırlı olsunn cok guzell
ağlamam işe yaramaz sessizliğim içine oturacak:47:
en guzel taktık budur tatlım:34:
büyümüş teyzesi yaa çok büyümüş maaşallah kızımmaa inanamıyorum baktıkçaa:1::1:hepsine maaşallaahhhh:nazar::nazar::nazar:
canımm nekadr net masaalhh bende ıstıyom bole resımmm
ya iyi yere gitsen veriorlar esasında sanırım buda parayla ölçülü ama kamerayla git yaaa artık doğumlar kameraya çekilior onamı bişi dicekler haa baktın rahatsız ldu şansına küsersin ama sen mutlaka kamera ile git

melısım kamerayla bızmı cekcez yanı:44:

şekerim ben çok beğendim bende bole bişey baktım 1.900 tl dedi.bende acaba benim mobilyacıya mı yaptırsam...peki bunun fiyatı neymiş...

merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuş:nazar:darısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir
oy oy maşallah oğluna yerim ben onu:nazar::nazar::nazar:
Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.

öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.

gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
cess canım senin yazını okuyunca fırlayıp doktora gidesim geldi.maşallah egemenimize :nazar:
Biz geldiiiikkkkkkkkkk

Merhaba anneler, nasılsınız? Bizi kısaca anlatayım,
Çarşamba günü tetanos aşımızın 1. bölümünü vurulduk. İlk gün hemşirenin söylediği şeyler olmadı, 2.gün kolumu kaldıramadım ağrıdan, 3.gün hem ağrı hem de kaşınma yaptı. Aynı gün erken olmasına rağmen şeker yüklemeside yaptı aile hekimim (doktoruna sor yap derse yapalım dedi, bende sordum dr.uma o da yaptır dedi) ilk saati 154 ikinci saati 76 çıktı. Aile hekimim sorun yok dedi.
Bugün detaylı ultrasona girdik. 430 gr olmuş kuzucuğum. Herşey yolunda dedi usg dr.u..
Sonra kendi dr.uma göründüm. Şeker yüklemesi erken (!! Hey yarabbiimmm, sen dedin ya yaptır diye) yapılmış ama olsun dedi veeee ekledi, ilk saatin sonucu yüksek dedi, 50gr yüklemesi yapılmış dedi, pazartesi gel 100gr yükleyelim, 3 saat sürecek dedi…
Dr.dan dr.a fark ediyor dedikleri bu olsa gerek. Biri normal diyor diğeri yüksek….
Neyse şeker komasına girecem yine pazartesi, sorun değil…
Kuzumu gördüm, cd’sini aldım, bir kopyasını babamıza kargoladık hemen.. Şimdi görüntülerini izler dururum ben artık.. Sanırım başka cd verilmez… Buna da şükür….
Bizdeki haberler bu kadar.
Sizlerde ne var ne yok???

canım geçmiş olsun aşını vurulmuşsun darısı bize:5:herşeyin yolunda olmasına sevindim :nazar::nazar::nazar:

Back