[video=youtube;hVJbysXvtfM]http://www.youtube.com/watch?v=hVJbysXvtfM&feature=player_embedded[/video]
çok rahat bir doğum izlemek istermisiniz..
benimde kayınvalidemler pendikte oturuyor gerçekten baya bir uzak ...
kızlaar bende k,lo almadımmher gören ne kadar zayıf bi hamilesin sadece göbüş var diyor.. sonradan fazlasıyla alır mıyım kiii???????
kızlaar bende k,lo almadımmher gören ne kadar zayıf bi hamilesin sadece göbüş var diyor.. sonradan fazlasıyla alır mıyım kiii???????
ben daha bebeğime hiç bişi almadım...sanki bana hala erken gibi geliyor...
Yani mutlaka kilo alırsın da fazlasıyla alacagını zannetmem. normalini alırsın. varsa foto koysana bakalım. ben de kendim koymuyorum ama herkesten foto koymasını istiyorum. yüzsüz müyüm neyim ya.
TETLIM MAsallah ne guzel ıste sukret
benım gıbı ayda 3,5 kılo al ıstersen dr kapıdan gırer gırmez fırcayı kaysın
bı dahakı ay boyle gıdersen muayene etmıcek kadın walla
ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832
ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832
oy yirim ben onu yirim. İzmirin kızı işte belli deermişim. anne karnına bile güzel :) gerçi hepimizin kızlarına ogullarına masallah daaaaaa.
canım bende daha almadım 4 kilo vermiştim ilk 3 ay onu bile geri almadım ama göbişim şişiyor yinede
oyyyyyyyy masalahhhhhya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832
yaaa cnııım yapı meselesi ki bu yanii niye kızıyorlaar.. verirsin doğumdan sonra hiç sıkılma.. ben şaşırıyorum kendime ama sonradan şişcem gibi geliyoor
büyümüş teyzesi yaa çok büyümüş maaşallah kızımmaa inanamıyorum baktıkçaahepsine maaşallaahhhh
bende bişey almadım almak için çıldırıyorum ama benimde eşim erken diyor
canım daha erken ama hepsi üst üste binince de bir hayli olacak.en iyisi yavaştan yavaşa almak.ama genede saygı duymak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?