2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[video=youtube;hVJbysXvtfM]http://www.youtube.com/watch?v=hVJbysXvtfM&feature=player_embedded[/video]

çok rahat bir doğum izlemek istermisiniz..

hayretler içinde kalıyorum yaa kadın fırt diye çıkarıyor maşallah ne kadarda kolay görünüyor kızımında bu kadar kolay doğacağını bilsem hiç düşünmeden normal doğum isterim

kızlaar bende k,lo almadımmher gören ne kadar zayıf bi hamilesin sadece göbüş var diyor.. sonradan fazlasıyla alır mıyım kiii???????

kızlaar bende k,lo almadımmher gören ne kadar zayıf bi hamilesin sadece göbüş var diyor.. sonradan fazlasıyla alır mıyım kiii???????

Yani mutlaka kilo alırsın da fazlasıyla alacagını zannetmem. normalini alırsın. varsa foto koysana bakalım. ben de kendim koymuyorum ama herkesten foto koymasını istiyorum. yüzsüz müyüm neyim ya.

TETLIM MAsallah ne guzel ıste sukret
benım gıbı ayda 3,5 kılo al ıstersen dr kapıdan gırer gırmez fırcayı kaysın
bı dahakı ay boyle gıdersen muayene etmıcek kadın walla

Yani mutlaka kilo alırsın da fazlasıyla alacagını zannetmem. normalini alırsın. varsa foto koysana bakalım. ben de kendim koymuyorum ama herkesten foto koymasını istiyorum. yüzsüz müyüm neyim ya.

ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahh

TETLIM MAsallah ne guzel ıste sukret
benım gıbı ayda 3,5 kılo al ıstersen dr kapıdan gırer gırmez fırcayı kaysın
bı dahakı ay boyle gıdersen muayene etmıcek kadın walla

yaaa cnııım yapı meselesi ki bu yanii niye kızıyorlaar.. verirsin doğumdan sonra hiç sıkılma.. ben şaşırıyorum kendime ama sonradan şişcem gibi geliyoor

ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832
oyyyyyyyy masalahhhhh
Allah nazarlardan saklsınnn kuzunuuuu ,

yaaa cnııım yapı meselesi ki bu yanii niye kızıyorlaar.. verirsin doğumdan sonra hiç sıkılma.. ben şaşırıyorum kendime ama sonradan şişcem gibi geliyoor

aman ne yapım o kovsun bende kendımı atarım sedyenın ustune acarımda gobegımı bakmak zorunda kalır annemde bole olmus benım napım anacım aılesel sanırım bızde 20 kılodan asagı alıp doguran yok
Ebru SALLI dıılımkı 8 kılo alımde dogum yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…