afiyet olsun canımmm
aleyküm selam özlem hanımbizde seni özledik en kısa zamanda eklede bakalım cicilerinize
arkadaşlar istanbulda ucuz ve kaliteli bir doktor arıyorsanız size bir adres verebilirm.
özcan karademir çok genç ama bilgili bir doktor.aynı hastanede diğer doktorların çok az hastası varken onun hastaları sırada bekliyor. gereksiz yere para için hiç tahlil istemiyor. muayene ücreti ssk ile 12 tl. normal doğum 320 sezeryan 420 tl.
Hipnozla doğumdur belki
ben izlemedim gerçi,tırstım:18:
Bugüne kadar milyon tane izlemişimdir doğum,yeter artık diyorum
Yeri nerdeymiş canım
canım avcılar parsellerde anadolu hastanesi.
arkadaşlar istanbulda ucuz ve kaliteli bir doktor arıyorsanız size bir adres verebilirm.
özcan karademir çok genç ama bilgili bir doktor.aynı hastanede diğer doktorların çok az hastası varken onun hastaları sırada bekliyor. gereksiz yere para için hiç tahlil istemiyor. muayene ücreti ssk ile 12 tl. normal doğum 320 sezeryan 420 tl.
ben pendikten avcılara gidene kadar 2 kere doğururum sanırım
benim hastane sgklıya 30 tl 12 tl süpermiş valla
bundan böle istanbul sışındakilerin fiyat paylaşmasınaa izin vermicemm yaaa bunalıma giriorummmmBu arada kızlar,ben dün hastanede şeker yüklemesi fiyatını sordum.
12 tl ve 22 tl olanı varmış.
Yani en pahalısı 22 tl
Ben daha fazla bekliyordum,çok ucuz çıktı bu da yahu
hahahahahaasüpermiş esracm ben dün sordum 300 tl dediler hastanede normal doğumda 430 tl aklıma hemen tuğba geldiçıkartıp sevdiriyormusunuz diye sormamak için zor tuttum kendimi
ben iğneden çok korkarım kan aldırmak deilde popodan iğne ve koldan aşı beni bnden alır ama ben aşırı etliyim löp löp acaba bana bir yararı olurmu aşıdaa inşallah olur cess yaa bir umut ıığı yaktın içimdebenim kolda pek et yok, kasa denk gelirse aşı o zaman ağrıyabilir diye korkuyorum. ama aAllahtan aşıdan iğneden tırsmam. olcaz bakalım Allah kerim.
yeni moda oldu o kaşlar öööyle sülük yapışmış gibi. benim de hiiç hoşuma gitmiyi.
ben pendikten avcılara gidene kadar 2 kere doğururum sanırım
benim hastane sgklıya 30 tl 12 tl süpermiş valla
selamun aleyküümmm eyy hamişleeerrrrrçook özledim sizlerii bisürü şey aldım bi ekleyemedim fotolarını:2:
Makinede çamaşırlarım var kızlar.
Hava süpperrrkeennnn sereyim onları
Sonra da eşim gelir giremem sanırım
Çok öpüyorum kuzucuklarınızı,kendinize iyi bakın
Esra teyzesı kızım senden bısı ıstıyo
neden arkadaslarımın ısmı yazıo benımkını yazmamıs teyzecım dıo
benım nazlı esıla'mıda yazarmısın
Makinede çamaşırlarım var kızlar.
Hava süpperrrkeennnn sereyim onları
Sonra da eşim gelir giremem sanırım
Çok öpüyorum kuzucuklarınızı,kendinize iyi bakın
bundan böle istanbul sışındakilerin fiyat paylaşmasınaa izin vermicemm yaaa bunalıma giriorummmm
hahahahahaa
ben iğneden çok korkarım kan aldırmak deilde popodan iğne ve koldan aşı beni bnden alır ama ben aşırı etliyim löp löp acaba bana bir yararı olurmu aşıdaa inşallah olur cess yaa bir umut ıığı yaktın içimde
yerim seni ben kuzum,ama annen söylemezse ben nasıl yazarım
Tamamdır canım,artık listede esilamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?