2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar,ben dün hastanede şeker yüklemesi fiyatını sordum.
12 tl ve 22 tl olanı varmış.
Yani en pahalısı 22 tl
Ben daha fazla bekliyordum,çok ucuz çıktı bu da yahu

alt tarafı 1 şişe şekerli su iççez, sonra da saatbaşı mı yarım saatte bir mi ne kan vercez. ucuz olsun yani . işleri ne.

Fıkır dıkır olduğundan kordonu boynuna dolamış sıpam.
Bi görsen boynu,yüzü gözü hep kordondu
Ayy sizin erkek bebeğinizi yerim ben yerimmmm
Bembeyaz kısmı dışında inşallah kuzum,ben esmer,babamız esmer,beyaz çıkmaz bizden

Ayy yorulmuşş,yesinler onu
Hımm sonuçları yazarsın bize cescimm,merak ederiz

Teşekkür ederim canım,sağolasın..
Ayrıntılı ultrason 80 tl canım.

yaa. ne kadar uygunmuş ben bir kaç yere sordum ama en ucuzu 160 tl oda evime baya bir uzaklıkta bir hastanede.... istanbulun ayrıcalığımı bu yaaa...

Son düzenleme:

Yazarım tabi tatlım yazmazmıyım heç. ha bu arada bir de tetanos aşımız var buguuuun. bakalım anlatıldığı kadar var mıymış bu aşıcık.

yaa. ne kadar uygunmuş ben bir kaç yere sordum ama en ucuzu 160 tl oda evime baya bir uzaklıkta bir hastanede.... istanbulun ayrıcalığımı bu yaaa...

Evet ben de bakıyorum da kızların sorduğu fiyatlar hep çok fazla.
sanırım değişiyor ile ve de hastanelere göre..

biz geldiikkkk offfff çok yedik galiba yaaaa

Afiyet,bal,şeker,kuzuya top top et olsun

Yazarım tabi tatlım yazmazmıyım heç. ha bu arada bir de tetanos aşımız var buguuuun. bakalım anlatıldığı kadar var mıymış bu aşıcık.

Tetanozu umarım benimki gibi atlatırsın.
Azcık acıdı geçti bitti,çok rahattı..

selamun aleyküümmm eyy hamişleeerrrrr çook özledim sizlerii bisürü şey aldım bi ekleyemedim fotolarını:2:

bana herşey yakışırı izliyormusunuz kızlar.bugünki kıza kaşı hiç yakışmamış çok itici bir kaşı var dövmeymiş zaten kaşıda

Teşekkür ederim canım,sağolasın..
Ayrıntılı ultrason 80 tl canım.

süpermiş esracm ben dün sordum 300 tl dediler hastanede normal doğumda 430 tl aklıma hemen tuğba geldi çıkartıp sevdiriyormusunuz diye sormamak için zor tuttum kendimi

benim kolda pek et yok, kasa denk gelirse aşı o zaman ağrıyabilir diye korkuyorum. ama aAllahtan aşıdan iğneden tırsmam. olcaz bakalım Allah kerim.

bana herşey yakışırı izliyormusunuz kızlar.bugünki kıza kaşı hiç yakışmamış çok itici bir kaşı var dövmeymiş zaten kaşıda

yeni moda oldu o kaşlar öööyle sülük yapışmış gibi. benim de hiiç hoşuma gitmiyi.

amiiiiiinnnnnn teyzesi amiiiinnnnnn hepimizin kuzucukları top top et olsun

sülük yapışmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…