2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:
bnm bildiğim 1 kere geçirince bi daha olmaz ama hamileisn yinede bir dr una sor
kızlar günayyyydın yeni aldığınız bebiş kıyafetlerine baktım hepsine bayıldım melis sonunda pembelerinde olmuş

darısı başına fatmacım yaaa pembelensin artık kızlaırmızzz:66:

lila canım çok dikkat et bi olan bir daha olmaz derler ama yine de dikkatli olmakta fayda var

Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:

canım bir kere geçirdiysen birdaha geçirmiyorsun o yüzden korkmana gerek yok:34:

mom da 2.5tan küçük olmalı dio afpde 19. haftada 42.5 dio bnm 24.40 uzak ihtimaller tabi allah bilir

yaa o iştede bi aksilikler var bakalım nolcak kadını iptal ettirdi yasin annemde kızdı yasindedenin bakıcısı ile bir arkadaşı var onlar yapsın dedi annem iptal etti ynge karıştı olaya dednin bakıcısı olmaz dedi falan filannn amann öle işte

buarada kızlar gönek topicinde elvini gördünüzmü yine reprodüksyon yaptı kiloya bakmayın ama:9:

bende alıcamda şu cinsiyeti değişebiliyormuş muhabbeti oluyorya arada topikte o yüzden biraz daha bekliyim diyom sonra erkeğe pembe giydirmek istemiyorum :50: yoksa şimdiye kadar oooo neler almıştım

çoğumuz öyleyiz zaten , işverenlerin güzelliği.

796,5 brüt rakam.

Kizlar ben o konuda sansliyim galiba.Sirketim hamilelik izninde maas veriyor.Hatta ikramiyeyi bile veriyorlar.Ama galiba hislerimde yanilmiyorssam dogum sonrasi bye bye diyecekler..simdi de onun hesabina dustum.Maasiniz ne kadar olursa olsun maksimum 550 tl issizlik parasi aliyorsunuz.Garip!ama 10 ay evde oturup bebegime bakmak iyi olur,cok iyi olur.Sonra is bakarim..simdiden neler dusunuyoruz yaa.Cocul gercekten adam ediyormus insani,hayatimda ilk defa para biriktiriyorum:66:

Kizlar ben o konuda sansliyim galiba.Sirketim hamilelik izninde maas veriyor.Hatta ikramiyeyi bile veriyorlar.Ama galiba hislerimde yanilmiyorssam dogum sonrasi bye bye diyecekler..simdi de onun hesabina dustum.Maasiniz ne kadar olursa olsun maksimum 550 tl issizlik parasi aliyorsunuz.Garip!ama 10 ay evde oturup bebegime bakmak iyi olur,cok iyi olur.Sonra is bakarim..simdiden neler dusunuyoruz yaa.Cocul gercekten adam ediyormus insani,hayatimda ilk defa para biriktiriyorum:66:

Ne güzel canım, şanslıymışsın. dogum iznine çıkınca o paraları veren şirketi neden dogumdan sonra seni çıkarmayı dülşünsün ki bu arada?

ben yemege cıkıyoruuuuuum. çok acıktım bacılar. yemegimi yiyim göbişimi dolduriyim geliyim.

Kızlar öğür öğür canım çıktı şu son bikaç gündür miğdem çok bulanıyor.. :59:
kızımınsaçı çıkıyo desem, bu bulantılar bırakın saçını, sakal bıyık çıkarsa anca olur :27:

bende alıcamda şu cinsiyeti değişebiliyormuş muhabbeti oluyorya arada topikte o yüzden biraz daha bekliyim diyom sonra erkeğe pembe giydirmek istemiyorum :50: yoksa şimdiye kadar oooo neler almıştım
hımm ben 4 boyutkluda gördüm ya bebeğimi ondan içim rahat

neden bye bye dicekler dedin pekiii

Kızlar öğür öğür canım çıktı şu son bikaç gündür miğdem çok bulanıyor.. :59:
kızımınsaçı çıkıyo desem, bu bulantılar bırakın saçını, sakal bıyık çıkarsa anca olur :27:

bende ilaçları içmeye başladım yavaş yavaş eleviti ağzıma sürmüorumda dün gece baya bir öğürdüm acaba ilaçlardanmı?

Back