Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm bildiğim 1 kere geçirince bi daha olmaz ama hamileisn yinede bir dr una sorGünaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:
kızlar günayyyydın yeni aldığınız bebiş kıyafetlerine baktım hepsine bayıldım melis sonunda pembelerinde olmuş
ay bence doktoruna sorrrrr. neme lazım.
Yanlış bilmiyorsam onu bir kere geçirdiysen bir daha geçirmiyorsun.. :97:
cesss haklı doktoruna danış tatlım
Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:
mom da 2.5tan küçük olmalı dio afpde 19. haftada 42.5 dio bnm 24.40 uzak ihtimaller tabi allah bilir
mom da 2.5tan küçük olmalı dio afpde 19. haftada 42.5 dio bnm 24.40 uzak ihtimaller tabi allah bilir
yaa o iştede bi aksilikler var bakalım nolcak kadını iptal ettirdi yasin annemde kızdı yasindedenin bakıcısı ile bir arkadaşı var onlar yapsın dedi annem iptal etti ynge karıştı olaya dednin bakıcısı olmaz dedi falan filannn amann öle işte
buarada kızlar gönek topicinde elvini gördünüzmü yine reprodüksyon yaptı kiloya bakmayın ama![]()
çoğumuz öyleyiz zaten , işverenlerin güzelliği.
796,5 brüt rakam.
Kizlar ben o konuda sansliyim galiba.Sirketim hamilelik izninde maas veriyor.Hatta ikramiyeyi bile veriyorlar.Ama galiba hislerimde yanilmiyorssam dogum sonrasi bye bye diyecekler..simdi de onun hesabina dustum.Maasiniz ne kadar olursa olsun maksimum 550 tl issizlik parasi aliyorsunuz.Garip!ama 10 ay evde oturup bebegime bakmak iyi olur,cok iyi olur.Sonra is bakarim..simdiden neler dusunuyoruz yaa.Cocul gercekten adam ediyormus insani,hayatimda ilk defa para biriktiriyorum![]()
Ekledim aldıklarımızı nihayet
Yakında da göbiş resmi ekleyeyim bari![]()
ben yemege cıkıyoruuuuuum. çok acıktım bacılar. yemegimi yiyim göbişimi dolduriyim geliyim.
hımm ben 4 boyutkluda gördüm ya bebeğimi ondan içim rahatbende alıcamda şu cinsiyeti değişebiliyormuş muhabbeti oluyorya arada topikte o yüzden biraz daha bekliyim diyom sonra erkeğe pembe giydirmek istemiyorumyoksa şimdiye kadar oooo neler almıştım
Kizlar ben o konuda sansliyim galiba.Sirketim hamilelik izninde maas veriyor.Hatta ikramiyeyi bile veriyorlar.Ama galiba hislerimde yanilmiyorssam dogum sonrasi bye bye diyecekler..simdi de onun hesabina dustum.Maasiniz ne kadar olursa olsun maksimum 550 tl issizlik parasi aliyorsunuz.Garip!ama 10 ay evde oturup bebegime bakmak iyi olur,cok iyi olur.Sonra is bakarim..simdiden neler dusunuyoruz yaa.Cocul gercekten adam ediyormus insani,hayatimda ilk defa para biriktiriyorum![]()
afiyet olsun canım benim bu gün çok midem bulanıyor hiç canım yemek yemek istemiyor![]()
Kızlar öğür öğür canım çıktı şu son bikaç gündür miğdem çok bulanıyor..
kızımınsaçı çıkıyo desem, bu bulantılar bırakın saçını, sakal bıyık çıkarsa anca olur![]()
hepsi birbirinden cici güle güle giysin prensesimiz canımm![]()