2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tek kaşınan yerim göğüs uçlarım oldu :5::5: o zaman kıyamam canım vallahi:5::5: havalar ısınınca soğuk havluları koyarsında bugünlerde sabret ne diyim..
Annelik bambaşka bi duygu en büyük derdimiz bu olsun amaaan

oranın kaşıntısı da başka dert zaten. insan zıkıştıra sıkıştıra kaşımak istiyo ama ozman da acıyooooooooooo:45:yapmamalı.

sonra daha fazla içimizde tutamayıp taramalı tüfek bigi fırlatımışız çocukları oraya buraya. Fıy fıy fıyyyyyy

aynı hesaplar bende de var. 3 hafta bu seneden 3 hafta eylülden sonra icin yıllık iznim var. yazın 1 haftasını kullanıp ttail yapçam, diğer izinlerimin heeepsini dogum sonrasına saklıcam. ağustosta 1 hafta çalışıp izne ayrılmayı dülşünüyorum sagligim el verirse. yani tam 3 ghafta kala.

bunu söyledigin için anladım ki sen daha kaşınmaya başlamamışsın. çünkü insanın üzerinde deniz suyu kurumuş da tuzdan yanıyomuş gibi yanarak kaşınıyo. kaşımamam mümkün degil yane. Allah kaşındırmasın bacım.

Ben de Allahtan bişe çıkmazsa 27-28 temmuz gibi ayrılcam doğum iznine sonra yıllık izin sonra meyil izni sonra rapor derekn 6 ayı tamamlamak istiyom

umarım hepimiz çok mutlu oluruz....

evet çok değişik oldu işte saat 6 da işten çıkıyorum.ondan sonra iki aynı yere gittik kutladık.bir tarafta eşimin ailesi benim için toplanmış.bir tarafta kendi ailem.iki ayrı pastayla.pek bir şımarttılar canım dün beni.bugün gerçek hayatıma döndüm.. :6:
hamileliğe denk gelmesi de iyimi kötümü bilemedim.o kadar tatlı gözüm döküldü yiyemedim :49:

tekrar tekrar teşekkür ederim alakanıza...

Ay nne güzel ne güzel :1: Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice güzel yaşlara sevdiklerinle ve bebeğinle inşallah

bu doğum izni ücretli izin diye geçiyo ama maaş filan yatırmıyolar maaşın3/2 sinin ptt den alıyoruz.. revamı bu yaa.. :59:

bu doğum izni ücretli izin diye geçiyo ama maaş filan yatırmıyolar maaşın3/2 sinin ptt den alıyoruz.. revamı bu yaa.. :59:

maaşın da degil canım , sigorta piriminin 3te ikisi. primi maaından az gösterlenler yandı yani. hele de asgariden gösteriliyosa hepten -ıçık

brüt maaşın%70 ni alacaksın canım bizde vergiler falan olduğu için ben doğum izninde daha fazla para alacam kısmet olursa

sanada günaydın cnm sorma aryaminayla damla bana neler çektirdiler akşam:19: yasine söledim yüzüme bile bakmadı cnm kocammm:9:

ama testleri yaptırsın yaaa bende ayrıntılıyı afiyette yaptırım dioru tabi önce bir dr bulmam o dr un bana ayrıntılıya git deesi falan gerek:1:

Kahvaltı etmedin demi sen yine :5:
Yeni hamile kalan bi arkadaşım afiyete gidiyor ultrasonlarından kalp atışını dinleyemiyormuşsun bebeğin.. Erdeme dön sen en iyisi nasılsa bebeğin iyi herşey yolunda :50: Gülşene git dicem oda hocasına yolluyo.. Ebru demiş gülşene ben gitmiycem ayrıntılıya size güveniyorum..Bi onla konuşabilirsin bak..
Ebru demişken kızlar PUİKO'nun herkese selamı var.. Bu hafta geliyim demiş eşi hasta olmuş..
Haftaya bize katılacakmış..çook özlemiş herkesi :34:

Melisim senle uğraşırlarken çağır beni bizde beraber onlarla uğraşalım :1::1::1::1:
Onur bi gelsin gitsinde Damlayla uğraşma zamanı o zaman:4::4::4:
Yasin'de seni iyice tanımış maşallah :1::1:

bizim topikte kaç kişiyiz en az 50 kişi varız..
hemen doğum ücretlerini EYLEM için kızılay meydanına gidiyoruz..
eylemimizi açıklıyorum...

DOĞUM MASRAFLARINI PROTESTO ETMEK İÇİN 15 AĞUSTOS VE 30 EYLÜL ARASI DOĞURMAMA EYLEMİ DÜZENLİYORUZ...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben ergenliği falan geçirene kadar içimde tutcam sahili yaaa son kararım budurrr:19:

patron beni istiyormuş birlikte çalışacağız ben olmadan çalışamıyormuş ihale varda gene yurtdışı gel çalışalım diye taciz ediyor. öperim göbüşlerinizi

maaşın da degil canım , sigorta piriminin 3te ikisi. primi maaından az gösterlenler yandı yani. hele de asgariden gösteriliyosa hepten -ıçık

MİSAL BEN :43::43::43::43:

brüt maaşın%70 ni alacaksın canım bizde vergiler falan olduğu için ben doğum izninde daha fazla para alacam kısmet olursa

brüt asgari ücret ne kadar.. gözümü para bürüdü resmen.. napcam ben yaaa bissürü eksiğim var evde, ama para olmadığı gibi işten çıkıcam bide böhöhöhööhöhöhöhöhö :43::43::43::43:

MİSAL BEN :43::43::43::43:

brüt asgari ücret ne kadar.. gözümü para bürüdü resmen.. napcam ben yaaa bissürü eksiğim var evde, ama para olmadığı gibi işten çıkıcam bide böhöhöhööhöhöhöhöhö :43::43::43::43:

çoğumuz öyleyiz zaten , işverenlerin güzelliği.

796,5 brüt rakam.

maaş izin yıllık izin bu mhabbetlere giremiyorum her nedense....biliyorum izin yapamıcamı:59::59:

Back